Cum sa dau burta jos, dar fara a slabi foarte tare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor nu am spuneti nimic!

Eu in fiecare seara dupa dus si crema, ma dau pe burta cu gel anticelulitic si apoi imi aplic folie si asa dorm.
Singura chestie este ca ma mananca putin pielea, dar adorm si gata.
Oare cand apar rezultatele?

De slabit cred ca am dat 1 kg,ar mai trb ceva...

Voi cum mai stati?
Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Bufi, ce sa mai zicem? eu una nu mai fac (deocamdata nimic pentru respectabila bburtica pe care o am! Am o perioada f. aglomerat, in care numai dimineata am putin timp liber, seara sunt obosita si nu am chef de nimic. Si asa o sa fie pana dupa sarbatori, cand o sa incep sa merg la sala, cu pilates acasa in paralel si eventual cu o dieta ceva; dar pana atunci, nimic!
Cat despre faptul ca dormi cu folia pe tine, eu nu ti-as recomanda; e indicat ca pe timpul noptii sa lasi pielea (indiferent de zona), sa respire. Si oricum, folia se tine cam 2 ore, asa ca vezi ce faci.
Acumvreo 10 ani, aparusera niste costume dintr-un material impermeabil pentru slabit; il prezentau la teleshoping, era o adevarata nebunie cu ele; bineinteles ca mi-am luat si eu si o prieteta de-a mea, care s-a procosit cu o pneumonie de toata frumusetea pentru ca dormea cu el noptile.
Acum tu faci cum crezi, dar eu te sfatuiesc sa ti folia doar in cursul zilei, si nu mai mult de 2 ore.

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

La salonul unde ma duc eu era o tipa pe care o vazusem cam acum 3 saptamani si avea un abdomen maricel( un pic spre imens)...Am vazut-o alaltaieri si nu-mi venea sa cred....era o diferenta...Ea facuse impachetari cu ceva cu benzi la rece si electrostimulare.Am inteles ca impachetarile alea cu benzi fac minuni, dar nu stiu sa va dau detalii prea multe pt ca deocamdata mie imi place la caldura.Dar ce-mi spunea tipa aia ca au masurat-o inainte de impachetare si dupa si daduse ceva cm de peste tot, asta numai dp o sedinta...

Mergi la inceput

Intr-adevar este o perioada aglomerata si asa va fi si in perioada sarbatorilor, dar atunci cand mai avem timp sa ne ocupam si de noi.
Scapam noi si de burta!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

sint noua prin zona,asa ka abia akum am vazum mesajul tau. o rezolvare ar fi cura d dezintoxicare dr natura, colonix, pe incercate, dupa cateva zile ai abdomenul plat, pt ka se elimina resturi din intestine. cika pot varia intre 4-9 kg,asta nu stiu dar burtika mea a disparut si ma simt usoara. alta varianta, asta a incerkato o prietena, e un fel de topire a grasimilor ku o kestie ka un kalkator de haine, mai mik. se fake in saloane. din nou, am vazut rezultat beton. nu stiu kum se numeste procedura, dar te poti interesa. asta in kaz ka mai esti posesoarea burticii. preturi: colonix 3.300.000, skapi si d alte probleme, faza ku kalkatorul, f dureroasa, 3 milioane, nu stiu kate sedinte. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am avut o silueta de invidiat, fara diete, in plus mincind tot ce-mi poftea inima. Dupa a doua sarcina insa, am ramas cu.... burtica (problema subiectului de fatza). Oricit as minca de putin sau de mult, de sanatos sau de anapoda, kilele mele sint aceleasi ca dupa nastere, dupa cele citeva zile in care am scapat de edemele impresionante din sarcina. Totusi, am senzatia ca muschii abdominali sint inca infiltrati. In afara de abdomene si gimnastica, alergari, etc, ce as putea face? Cum e cu electrostimularea? Interfera cumva cu ritmul normal al inimii?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mda,

de acord cu ce spunea Jazz pe pagina 2 parca:
1. Nu exista slabire localizata
2. In cazul de fata ( datul jos al burticii) un regim usor ( excluse bauturile acidulate, berea,painea alba, dulciurile) plus ceva sport o sa te ajute sa scapi de burtica in 1-2 luni de zile, daca esti perseverenta.

Pe electrostimulare am facut si eu prostia sa dau bani multi acum ceva ani, vreo 2 luni la rand. Rezultate zero. In plus, dupa ceva timp mi se cam lasase carnea pe ici pe colo...si tind sa cred ca are ceva legatura ca sport am facut si fac...

Ahh, si inca ceva: daca electrostimularea si toate impachetarile astea si starvacul ar face minuni nu credeti ca toate vedetele cu bani sau toata lumea care isi permite ar fi trasa prin inel?

Numai bine,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Siminaf,
depinde ce fel de burtica ai. Daca ai un colacel de grasime atunci trebuie sa slabesti, nu exista exercitii care sa te ajute sa slabesti dintr-un anumit loc. Pentru slabit mie imi place sa fac cardio, in general orice activitate pe care poti sa o faci mai mult de 30-40 min si iti ridica pulsul peste 150. Daca ai muschii lipsiti de tonus atunci exercitii care sa tonifice muschii.

Mergi la inceput

fetelor eu vreau sa-mi iau banca de abdomene?
ce parere aveti?

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ma inscriu si eu in "clubul burticilor negravide" . De vreo saptamana eu mi-am achizitionat de pe net Biomed slip (care de fapt sunt ditamai budigaii, eu fiind mai scunda, mie imi ajung de sub piept pana la glezne) si dupa o saptamana deja se vad ceva efecte, burtica a mai scazut. Nu spectaculos, dar se vede si cu ochiul liber.
Io nu pot sa fac abdomene nici sa ma tai, desi mi-am luat si un aparat. Imediat fac febra musculara, dar vad ca asta cu folia incepe sa dea rezultate.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput