Cum sa dau burta jos, dar fara a slabi foarte tare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Abdomenele se incep cate 10 bucati 2 sedinte de 2 ori pe zi, cu pauza de 2-3 minute intre sedinte

daca te apuci direct de 15 min....in doua zile nu te mai dai jos din pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Bufi,
Vreau sa punctez cateva lucruri la care poti sa te gandesti:
1."spot reduction" e un mit. Asta inseamna ca nu conteaza cate exercitii pentru abdomen faci, abdomenul nu va fi primul loc de unde corpul tau va da jos grasimea.
2. daca ai probleme cu spatele nu face exercitiile pentru abdomen cu picioarele sub pat, fotoliu, etc., ai sanse mari sa il accidentezi grav. Am gasit un link usor de citit: http://exercise.about.com/od/abs/ss/abexercises.htm
3. electrostimularea nu ajuta, e un trick pe care "centrele de infrumusetare" il ofera ca sa faca bani, multi bani... metoda este extrem de scumpa si ineficienta. Fetele care au minimum informatii de anatomie si fiziologie pot sa confirme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La mine a venit zapada si trebuie sa dau la lopata asa ca o sa uit de abdomene.........e si ala un sport nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

La mine a venit zapada si trebuie sa dau la lopata asa ca o sa uit de abdomene.........e si ala un sport nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Jazz, cred ca te inseli.
Pe mine m-a ajutat.
Si dimpotriva, fetele care stiu ceva anatomie, fiziologie si biochimie ar putea confirma faptul ca prin electrostimulare se poate slabi localizat.
Citeste despre glicoliza aeroba (ciclul Krebs) si modul in care electrostimularea, combinata cu un regim relativ sarac in carbohidrati faciliteaza desfasurarea acesteia.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Ralu,
Crede-ma, am ceva cunostinte, stiu despre ce vorbesc ... Sunt studenta la "Dietetics", citesc studii publicate in jurnale stiintifice(face parte din pachet) si voluntariez la universitate in "health studies". Nici un material citit de mine pana acum nu pomeneste de "beneficiile" electrostimularii sau al dietelor "low carb".
Nu inteleg ce legatura are glicoliza aeroba (si cea anaeroba tot prin Krabs trece numai ca produce mai putin ATP...), ciclul Krebs sau "citric acid cycle"(editat, multam frumos RaluD) si dieta low carb cu electrostimularea, poate poti tu sa unesti "dot"-urile pentru mine.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cred ca exeercitiile fizice sunt sfinte!!!
si alimentatia conteaza cred, ca apoi degeaba bagi abdomele la greu (sau muti muntii de zapada scuze Lemoni dar nu ma pot abtine cu zapada...Soon voi veni sa te ajut daca apoi mananci pana cazi jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, despre electrostimulari, eu tind sa-i dau dreptate lui jazz; am facut de ori tratamentele complete si degeaba! Desi stiu ca la alte fete a mers.
Cat despre dieta low carb, stiu ca mi-a folosit, dar mai stiu si ca nu e f. sanatoasa pe timp mai indelungat.
Asa ca, jazz, daca ai putea sa ne dai mai multe informatii cum sa scapam de burtici, multe din noi ti-am fi foarte recunoscatoare.
Si care dieta crezi tu ca este mai buna, in asa fel incat sa nu privezi organismul de nici o substanta nutritiva?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu una nu fac abuz de mancare,maninc normal si pe graficul de la doctor mi se spune la fiecare vizita ca sunt perfecta la inaltime la kg pt varsta mea(Bine doctoritza e putin grasuta ce sa zica si ea)
Dar fiecare are greutatea ideala,normal ca nu mai vreau sa fiu cum eram in liceu.... dar am 2-3 kg care nu imi plac si cu care nu vreau sa intru in iarna pt ca apoi voi iesi cu cel putin 6 la primavara si atunci trebuie sa muncesc inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Nici nu ma indoiam ca stii despre ce vorbesti, dar poate ca studiile tale nu s-au indreptat exact in aceasta directie.

Eu nu sunt de meserie, dar din cate stiu, ciclul respectiv se numeste exact asa, Krebs, nu Krabs.
Iata mai jos un link util. Textul este lung si complex, dar daca il citesti cu atentie, vei face legatura dintre consumul energetic sporit generat de efortul muscular (mult mai intens in cazul electrostimularii decat al exercitiului fizic normal) si modul cum organismul consuma glucidele si grasimile.
Dietele low-carb priveaza organismul de carbohidrati, obligandu-l ca, prin ciclul Krebs, sa consume grasimea acumulata in exces, de aceea m-am referit si la ele. Eu personal am mancat inclusiv ciocolata cu fructoza (zahar, paine, cartofi nu mai mananc de mult) si tot am slabit.

http://www.boli-medicina.com/alimentatie-dieta/DIGESTIE-Sl-METABOLISM---NOTIUNI-ELEMENTARE-BM-COM.php

Pentru cine se intreaba: NU am salon de infrumusetare si nu am pe nimeni in familie sau printre prieteni care sa aiba. Deci nu am nici un interes "sa fac reclama" acestei proceduri.
Tot ceea ce spun se bazeaza pe o experienta de 6-7 ani atat a mea, cat si a prietenelor mele.

Laura, imi pare rau ca nu ai obtinut rezultate. Unde ai facut electrostimulare? Ai tinut si o minima dieta in acest timp? Ai respectat instructiunile (minim 3 sedinte in fiecare saptamana)?
Pana la urma organismul tau a raspuns la vreo procedura (alta decat electrostimularea) sau dieta? Cum ai reusit sa slabesti?

O seara placuta tuturor,

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput