tinctura de propolis

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: carla73
Subiect: ref tinctura de propolis
Trimis la: 04/10/2007 13:04:13
Mesaj:


eu as vrea sa consum tinctura de propolis insa nu suport gustul alcoolului de nici un fel, in plus ma ameteste groaznic!

daca pun apa fiarta peste el, se evapora tot alcoolul? si oare modifica propolisul?

sau cum sa fac sa elimin alcoolul din tinctura?



Mama lui Patrick (16 feb 2006)

Raspunsuri:



--------------------------------------------------------------------------------


Autor: aalina2003
Raspuns la: 04/10/2007 13:22:37
Mesaj:

Dar cata tinctura de propolis vrei tu sa iei, de te ameteste?
Daca pui apa, fiarta sau nu,propolisul precipita si pierzi astfel, in solid, ceea ce te intereseaza de fapt. Din cate stiu eu, exista si propolis solid, care nu contine alcool si care se mestece..intreaba la Plafar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridecolt spune:

Produsele forever sunt f. bune si fara reactii adverse. Eu asa mi-am scapat ambii copilasi de Giardia si de 3 ani nu mai avem probleme. Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mi-a adus mama o revista din Romania, citez:
Ananasul - Solutia Parazitozelor

Parazitii intestinali reprezinta cosmarul multor mame, caci au efecte nedorite asupra sanatatii micutilor. daca vreti ca odrasla dvs sa fie protejata de asemenea daunatori, ori vreti sa scapati de ei, dati-i sa consume ananas, compot ori fructul ca atare. Peste Atlantic, ananasul este leacul cunoscut de sute de ani pt astfel de probleme, constituind totodata un aliment care reda pofta de mancare. specialistii au ajuns la concluzia ca o enzima care se gaseste in cantitati importante in ananas, anume bromelainul, determina stimularea poftei de mancare si a digestiei, iar enzimele proteolitice reduc reziduurile proteice si elimina parazitii intestinali.

As mai avea ceva de adaugat: daca le dati ananas in conserva dati-le in suc propriu, nu in sirop(sirop = zahar). Mie personal mi-a fost adaugat ananasul la dieta de slabit ca si depurant.

Mult succes tuturor mamicilor.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

incercati sa puneti picaturile pe un biscuite simplu, si sa il mancati abia a doua zi. eu am facut un tratament naturist pe baza de miere si propolis, asa mi s'a indicat sa il iau.

„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Super ideea!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Si eu ii dau lui Codrin tinctura de propolis..in fiecare zi dar nu am tinut cont cum ii dau....adica 5 pic dimineatza 5 seara....si ii pun ba in miere, ba in ceai, ba pe zahar..cum nimeresc si ii tot schimb sa nu se prinda..ca la gust e groaznic...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eu le dau amandorora cate 10, respectiv 15 pic de 3 ori pe zi preventiv giardia. Cate 10 zile, apoi 7 zile pauza, si iar 10 zile, o luna din trei.Le picur tinctura pe zahar cubic, il schimbam cu dinacela cu forme, il mai schimbam cu zahar brun, tot cubic, le-am luat si zahar candel ptr asta si, uite asa, totul devine joaca si n-am avut probleme.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns derya spune:

Cu foarte putine exceptii, pe care le vom preciza ulterior, tinctura de propolis nu se ia diluata in apa, deoarece anumite substante din compozitia sa precipita (se intaresc) in contact cu apa, devenind insolubile si ca atare trec prin organism fara efect. De asemenea, nu se ia tinctura de propolis simpla, deoarece in contact cu saliva se va produce acelasi efect ca in cazul diluarii in apa.Se administreaza din acest remediu cate 50 de picaturi, puse pe putina paine uscata sau in miere, de patru ori pe zi.ATENTIE,AM GASIT SI EU ACEASTA INFORMATIE SI AM CONSIDERAT NECESAR SA V-O TRANSMIT SI VOUA.SI EU AM O FETITA DE 4 ANI CARE DUPA UN TRATAMENT CU ZENTEL NU A SCAPAT INCA DE OXIURI,DE AZI INCERCAM CU TINCURA DE PROPOLIS.

Mergi la inceput