tinctura de propolis

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:



Suntem la a treia zi de dat tinctura, are un gust oribilsi nu rausesc sa-i dau decat in putin suc de piersici. Am incercat si in miere, dar imediat a scuipat-o Asa ca sucul ramane la putere, dar ma gandeam daca este bine, daca nu cumva isi pierde din proprietati. Voi ce ziceti?

Mai sunt mamici care au avut succes cu tinctura de propolis, contra oxiurilor? Eu am o colega, care mi-a povestit ca dupa administrarea de tinctura, baiatul ei a eliminat un ghem de viermisori. Ma intreb, oare asa sa fie?

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:




Nimeni nu imi mai raspunde?

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns srb_cld spune:

draga mea ma cheama claudia si sunt din resita am si eu o fetita bolnava de polipi si mia zis cineva ca tinmtura de proplis este tare buna si am inceput sai dau dimineata pe o bucatica de paine 8 picaturi si are doar 1 an si 8 luni asa ca nu are ce sa ii faca.cu drag claudia


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Acum am vazut topicul...cred ca nu e prea tarziu, oricum intru doar sa dau informatii despre propolis si un link, sper eu, de ajutor. Am citit subiectul pentru ca si eu iau tinctura de propolis pt o durere in gat.Ce doream eu sa spun, pentru ca am citiit ca sunt mamici care dau tinctura in ceai sau suc, nu este indicat "tinctura de propolis nu se ia diluata in apa, deoarece anumite substante din compozitia sa precipita (se intaresc) in contact cu apa, devenind insolubile si ca atare trec prin organism fara efect. De asemenea, nu se ia tinctura de propolis simpla, deoarece in contact cu saliva se va produce acelasi efect ca in cazul diluarii in apa. " Vezi link tinctura de propolis nu se ia diluata in apa, deoarece anumite substante din compozitia sa precipita (se intaresc) in contact cu apa, devenind insolubile si ca atare trec prin organism fara efect. De asemenea, nu se ia tinctura de propolis simpla, deoarece in contact cu saliva se va produce acelasi efect ca in cazul diluarii in apa.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Scuze, iata si link-ul http://www.formula-as.ro/reviste_66066propolisul---panaceul-primaverii.html

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de Hildegard


Se poate da tinctura de propolis la copil de 1 an si 5 luni. Stiu mamici de aci care dau la copii de 2 ani, asa cam 8 picc/zi si cica e bun pentru imunitate, de fapt pentru tot. Copii nu mai racesc asa des.
Voi ce parere aveti? Da cineva asa ceva la copil?

de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

CRISCOSTY, daca are oxiuri sau giardia nu trebuie sa-i dai nimic dulce.
Nu-i da nici miere ,nici zahar pana nu scapati de ei.


Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU PITICA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu i-am dat fetitei mele si nici nu are un an. Ma rog, la 11 luni. Nu manca decat cu multe fitze si am suspectat-o de giardia. Am luat o tinctura de propolis dar nu este alcoolica, scrie pe el Propolis glicolic. Tratamentul complet este de 10 picaturi de propolis dimineata timp de 10 zile, urmate de 10 zile pauza si apoi se repeta cele 10 zile de tratament. Concomitent cu propolisul se da Helmiflores, alt produs naturist din mai multe plante care sa da de trei ori pe zi cate 10 picaturi, tot 10 zile si apoi pauza 10 si din nou 10 zile de tratament.
Tincturile, de obicei, se dau diluate in apa la adulti dar la copii incercati in ceai sau suc dar nu in suc acid, adica nu in citrice.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de Carmenbr


Am primit din Ro 2 sticlute de 30 ml de propolis glicolis. Va rog frumos sa ma ajutati din experienta voastra cu administrarea. Eric, baietelul meu, are 3 anisori si nu stiu cate picaturi as putea sa-i dau, de cate ori pe zi si pe ce perioada? Pe sticluta scrie 20 picaturi de 1-2 ori pe zi, dar nu se specifica daca dozajul este pt adulti sau copii.
Va multumesc mult pt ajutor!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Nu stiu ce e propolis glicolis (sau glicolic), dar daca e vorba de tinctura de propolis, pe sticlutele mele scrie 5pic de 3 ori/zi pt. copii sub un an, sio 10 pic de 3 ori/zi pt. copii peste 1 an. Iar la adulti 15 pic de 3 ori/zi.
Sanatate !


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput