Urgent! Injectii pentru hemangiom bebe???
Raspunsuri - Pagina 3

LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
Fetelor va multumesc mult
Lacramioara sa nu faci programare pt ca nu am gasit inca masina sa le aduc la Bucuresti
Iti multumesc din suflet pt ajutor!!!
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
Nu e cu programare, dermatologul este o prietena de-a mea care lucreaza in spital, azi n-am vorbit cu ea caci nu s-a intors din strainatate. Incerc maine din nou, nu stiu precis cand se intoarce. Oricum, chiar daca nu e pediatru, este dermatolog f. bun. Mai intai trebuie sa-i comunic varsta fetitei si cat de mare este hemangiomul. Am inteles ca-i cat o nuca...de vazut sigur o sa vrea sa o vada. Tinem legatura!
Lacri si Razaciosul

ocu spune:
daca e nevie ma ofer si eu sa va jut cat pot, material, este un gest admirabil pe care-l faci
quote:
Originally posted by dolcebaby
MUUHiti multumesc din suflet pt ca m-ai indrumat aici...
Asa este, este hemagiom!!! Nici nu stiu ce sa fac sa ma bucur sau sa nu
Pt cine nu stie, copilul nu este al meu, este al unor vecini de la tara ffffffff amarasteni.
Fetita are acum 5 luni si jumatate, hemagiomul il are pe cap, acolo unde este fontanela...nu stiu de ce dar cred ca nu este de gluma...parintii nu au BANI sa se duca sa faca investigatii, venitul lor este in jur de 5- 6 milioane pe luna si sunt o familie cu 3 copii
Eu m-am decis, trebuie sa fac ceva pt Ana Maria! Unde ar trebui sa ceara trimitere de la dispensrul din sat? Ma refer aici si la spital si la ce fel de medic ar trebui sa o vada pe micuta.
Ea este Ana Maria http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/album/576460762386122654/photo/294928804189492172/0
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

magghyc spune:
Vesti noi!
Dragilor,
hemangiomul lui Nichita a inceput sa dea inapoi (de la sine). pentru ca avem o problema cu un neg, pe care l-am transformat in vulcan sangerand (are Nichita o boala sa se frece la ochi, si nimereste si pe langa....)am fost la dermato sa vedem ce facem (cu negul).
Am primti recomandare de tratament cu azot lichid. l-am inceput, si mai mult, am hotarat sa tratez si un colt de hemangiom cu azot, doar sa vedem cum reactioneaza.
Voi, ceilalti, cum mai stati??? Ce mai e nou???
Pupam toata gasca si multumesc de info si linkuri!!!!!!!!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Elise spune:
BBlisa are un hemagion mic linga ureche - roshu intens si in relief. Arata exact ca o picatura de singe.
Majoritatea dr. care l-au vazut (si au fost destui) ne-au recomandat sa nu intervenim in nici un ca cel putin pina la 1 an si sa avem mare grija ca bb sa nu il "deranjeze": sa il rupa, sa il zgaraie, etc.
Cum fie-mea e numai cu mainile pe fatza, iti dai seama ca nu o putem lasa 5 secunde nesupravegheata.
Totusi, nu vreau sa risc vreo interventie chirurgicala sau medicamentoasa.
Elise & BBLisa

Muuh spune:
Ma bucur tare mult Magda ca hemangiomul da inapoi. Noi am facut RMN cand avea 6 luni si avem vesti si bune si rele: hemangiomul este alimentat de o artera care pleaca din carotida si se scurge printr-o vena care comunica cu jugulara. In cazul asta sansele sa dispara de la sine devin nule. Vestea buna este ca sunt sanse mari sa nici nu mai creasca. Avem recomandare sa facem ecografii odata la patru luni. Pana la doi ani nici nu se pune problema unei interventii iar dupa doi ani sunt doua metode foarte putin invazive.
Off topic: RMN-ul a fost traumatizant mai mult pentru mine decat pentru Alexei.
Miruna + Alexei (13.07.2006)

szivarvany spune:
Cum probleama hemangiomului mi a dat nopti albe, vreau sa va arat evolutia la fi`mea, poate va mai linistiti (mentionez ca a aparut cand bebelina avea 17 zile):
la_2_luni
la_2,6_ani
Eu sper ca la 5 ani sa nu se mai vada !
Sanatate tuturor !
Am uitat: nu am facut niciun tratament, deoarece hemangiomul nu crestea, desi era in relief, acum e aplatizat si punctiform.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

magghyc spune:
Buna, dragelor,
Muuh, cata dreptate ai!
Mai mult mamele sunt stresate de hemangiom. In general copiii au putine probleme din cauza lor. In cazul nostru, problemele au fost chiar mici, dar stresul meu enorm.
In curand o s apun si eu poze cu hemangiomul lui Nichita. deocamdata este foarte putin vizibil faptul ca da inapoi, pentru ca fiind mare in suprafata , e greu de realizat ca s-a aplatizat cu 2 mm...pentru mine care il cunosc de la nastere evident, orice schimbare e foarte vizbila... Apropo, mie nu mi-a spus nimeni la nastere ca e posibil ca hemangiomul sa creasca exploziv dupa 4 luni. A fost un soc total!
Acum sunt toba de informatii (multumesc Muuh). Copilul e ok, a fost complicat un pic la mare din cauza hemangiomului - daca il las in slip are tendinta sa il rupa, crede ca e o jucarie lipita de burtica lui.
In rest, toate bune. Eu sper sa scapam fara tratament.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

randutza13 spune:
Buna!
Am si eu o problema cu fetitza mea care are un hemangiom de pe funduletz pana jos la glezna si nu stiu unde m-as putea duce cu ea sa incep un tratament.Andreea are 1 anisor si am mai facut un tratament cu azot si cu niste alifii.....dar rezultatul nu este extraordinar.
Astept solutii pt aceasta problema.
Anda