Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

wapi ii fac si ceai de musetel k am, mersi frumos!

Inca ceva..noi inca nu ne-am luat scau de masina..pls recomandati-mi si mie o firma sau un scaun pt 0-18kg in kre sa nu transpire ca am inteles k majoritatea au pb asta.

Lyly tu esti multumita de scunul de masa polly?

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Da, sunt foarte multumita!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:

wapi ii fac si ceai de musetel k am, mersi frumos!

Inca ceva..noi inca nu ne-am luat scau de masina..pls recomandati-mi si mie o firma sau un scaun pt 0-18kg in kre sa nu transpire ca am inteles k majoritatea au pb asta.

Lyly tu esti multumita de scunul de masa polly?

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Ama eu am luat scaun de masina de la reprezentanta chicco pt 0-18 luni si am dat pe el 440Ron.Era la oferta.O sa ii fac si poza cand o sa ma lase Andrei sa respir 5 minute.

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Raspund si eu unor intrebari, nu stiu daca mai sunt de actualitate ...

Lyly809 - multumim pentru introducerea in versuri in Albumul razaciosilor, dar ... eram deja acolo :)

Steluta - ma intrebai de urocultura; noi avem o problema cu hidronefroza de gradul 1, pt care trebuie sa facem urocultura lunar. Am facut-o de cateva ori singuri (recoltarea vorbesc), si la un moment dat a iesit pozitiva. atunci ne-am dus la celebrul dr. Stanciu, care ne-a spus ca ar trebui repetata, ca e analiza care se greseste cel mai des, si ne-a chemat la Budimex sa ne-o recolteze acolo o asistenta. Asa am ajuns acolo, si am ingrosat obrazul si ne-am mai dus de vreo 2 ori, dar nu cred ca mai mergem, pt ca mi s-a parut cam iritat ca ne-am mai dus ... Am incercat intre timp s-o recoltam acasa, dar nu stiu ce naiba facem ca nu reusim neam ! Sa vedem acuma, ca iar trebuie s-ai facem ... Oricum, a iesit negativa. Daca vrei, poti sa te programezi la el la consultatie si ii expui problema, sigur te va chema s-o refaci in spital. Unde ii fixeaza punguta si stai cu ea pana face :) sa ai un biberon cu lapte sau ceai la indemana, sa grabesti procesul.

Am inceput si nnoi diversificarea, de vreo saptamana, cu fulgi de orez de la Milupa, pusi in lapte, la 130ml lapte - 2 masuri de fulgi, cu biberonul. Am incercat sa-l fac mai gros, nu i-a placut. Mai mare succes au avut 3 Cereale - Milupa (orez, porumb, tapioca), am impresia ca-i plac mai mult, mi-a ras biberonul !

Acuma, intrebari pt fetele care au inceput diversificarea, ca vad ca majoritatea sunteti deja experte:

1. Ce sa fac in continuare, sa incerc sa-i ingros amestecul si sa i-l dau cu lingurita, sau sa mai astept? Presimt ca va fi un esec total, la cat ma lupt cu lingurita sa-i dau medicamentele ...

2. Sa raman pe cerealele care-i plac sau sa le alternez cu orezul, chiar daca nu-i place asa mult ?

3. Cu ce continui ? Pediatra nr. 1 mi-a zis suc de morcov, inceput cu cate 10 ml si crescut in fiecare zi cu 10ml, apoi combinat cu suc de mere, dupa care treptat introdusa si pulpa de la mere. Pediatrul nr. 2 (Stanciu) mi-a zis legume, direct piure.

4. Daca vreau sa incep cu sucul, presupun ca il fac la storcatorul de fructe, ca altfel cum storc eu morcovul ? din cati morcovi imi ies 10 ml ? Cand introduc insa si pulpa ... nu mai merge sa folosesc storcatorul, ca asta lasa pulpa ca o iasca, stoarce tot ... Cum scot deci si suc si pulpa ? Sucul de la morcov si ambele de la mar ? Merge sa fac mai multe si sa le pastrez la congelator ?

Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine ... Incerc sa citesc si linkurile despre diversificare, dar nu prea am timp ...

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Sa intrati pe lumea piticilor sa vedeti ce s-a intamplat cu concursul bbstar
Oh my God..ce oameni disperati..
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Am intrat!Si nici nu mai poti sa accesezi pozele!Ce nebunie mi fratilor!Se castiga bine,nu se castiga,iarasi bine,dar sa fraudezi concursul....Ca la noi!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

quote:

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Am intrat!Si nici nu mai poti sa accesezi pozele!Ce nebunie mi fratilor!Se castiga bine,nu se castiga,iarasi bine,dar sa fraudezi concursul....Ca la noi!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Cred totusi ca ei au generat aceasta stare de fapt; de ce s-a intamplat numai pe "lumea piticilor" asa ceva? Mai sunt concursuri si pe alte site-uri. Eu zic ca ei au creat nebunia, pentru ca, din dorinta de a li se accesa site-ul cat mai mult, au lansat acest concurs cu votare "zilnica", altminteri nu stiu cat de populari sunt si cati citesc ceva de pe acolo. Subliniez ca NU STIU,e posibil sa fie la fel de multi ca si pe desprecopii, dar ma indoiesc.

Mi se pare mult mai interesanta ideea cu fotomodelul DC

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by puiudana2004

quote:

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Cred totusi ca ei au generat aceasta stare de fapt; de ce s-a intamplat numai pe "lumea piticilor" asa ceva? Mai sunt concursuri si pe alte site-uri. Eu zic ca ei au creat nebunia, pentru ca, din dorinta de a li se accesa site-ul cat mai mult, au lansat acest concurs cu votare "zilnica", altminteri nu stiu cat de populari sunt si cati citesc ceva de pe acolo. Subliniez ca NU STIU,e posibil sa fie la fel de multi ca si pe desprecopii, dar ma indoiesc.

Mi se pare mult mai interesanta ideea cu fotomodelul DC

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

lACRAMIOARA SUNT DE ACORD CU TINE cand spui ca ei au generat de fapt asta din dorinta de asi face reclama. Insa eu nu inteleg, nu m-am prins care e frauda?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Va rog frumos ... nu ma uitati cu intrebarile mele despre diversificare ... Fie-va mila de o mama incepatoare care e total pierdutaa in hatisurile piureurilor si sucurilor ...

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

quote:

Lyly809 - multumim pentru introducerea in versuri in Albumul razaciosilor, dar ... eram deja acolo :)

1. Ce sa fac in continuare, sa incerc sa-i ingros amestecul si sa i-l dau cu lingurita, sau sa mai astept? Presimt ca va fi un esec total, la cat ma lupt cu lingurita sa-i dau medicamentele ...

2. Sa raman pe cerealele care-i plac sau sa le alternez cu orezul, chiar daca nu-i place asa mult ?

3. Cu ce continui ? Pediatra nr. 1 mi-a zis suc de morcov, inceput cu cate 10 ml si crescut in fiecare zi cu 10ml, apoi combinat cu suc de mere, dupa care treptat introdusa si pulpa de la mere. Pediatrul nr. 2 (Stanciu) mi-a zis legume, direct piure.

4. Daca vreau sa incep cu sucul, presupun ca il fac la storcatorul de fructe, ca altfel cum storc eu morcovul ? din cati morcovi imi ies 10 ml ? Cand introduc insa si pulpa ... nu mai merge sa folosesc storcatorul, ca asta lasa pulpa ca o iasca, stoarce tot ... Cum scot deci si suc si pulpa ? Sucul de la morcov si ambele de la mar ? Merge sa fac mai multe si sa le pastrez la congelator ?

Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine ... Incerc sa citesc si linkurile despre diversificare, dar nu prea am timp ...

uite ca am gresit, ierea de 2 ori, na! Am mutat-o cu poza doi la superhliziti

Eu nu mi-s experta si nu exista doi puradei la fel dar...zic sa incepi cu sucul, deoarece trebuie sa se obisnuiasca cu gusturi noi. Daca ii dai direct piure, va fi si noutatea gustului si faptul ca nu stie sa mestece si s-ar putea sa-l respinga. Oricum, iti trebuie multa rabdare. Al meu scuipa piureul de legume. O data la 2-3 zile incerc iar... si iar...

Piureul de pere il accepta, ca-i dulce, iar eu ma multumesc si cu atat, ca-l scoate afara La fel , accepta piureul de cartof dulce si dovleac.

Cumpara-ti o razatoare de sticla. Morcovul se face greu, dar marul, para, imediat se fac cu ea... Dintr-un morcov mic iti ies 10-15 ml suc(nu ma intreba cat de mic, ca doar n-or exista si cat degetaru') mic sa zicem ca-i cat degetul mare de la mana

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Bulina, habar n-am care-i frauda, n-am priceput chestiunea asta si, daca nu era Ama, nici n-as fi aflat despre existenta ei

Legat de diversificare, eu nu ma dau batuta, dar m-am blocat putin, din cauza incapatzanarii fiului meu... chiar nu pot sa-l determin sa manance piureul de legume. I-am pus si cereale in piure, dar acum sunt iar reticenta din cauza de constipatie. Mai reiau, asa cum am scris, provocarea, la fiecare 2-3 zile. Cartoful e bleah, rosia n-o mai adaugam la supa ca devine prea acra, iarasi bleah si cah.... cerealele i le dau cu prudenta( o data la doua zile, la masa de seara, una lingura cereale cu 30 ml apa plus 120-150 ml lapte)
De la mine papa, la fel ca la inceput, cam 30% din total lichide...

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput