Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
criss68 spune:
Stie cineva, zona de pe burtica cea mai proeminenta si aparent mai densa/dura semnifica pozitia capului?
Eu am o astfel de zona in stanga, putin mai jos de buric. In concluzie copilul cum o fi stand? Cu capul in sus sau cu capu-n jos? Sau transversal? Miscarile le simt mai mult in dreapta si pe vezica. In partea de sus si in stanga nu simt decat uneori noaptea niste gadilituri.
Bombeul din stanga jos il am de la inceputul sarcinii, doar nu o sa cred ca nu si-a schimbat deloc pozitia.
Mai bine ma duc la ghicitoarea "Omida", ca altfel as putea face o ecografie si dispare misterul. Dar trebuie sa fac la 32 de sapt si daca fac acum, una ca nu prea am timp, dar oricum va trebui sa mai fac si atunci. M-am hotarat sa astept.
criss
28+ cu 
adela2006 spune:
ce cuminti ati fost azi ma pregateam sufleteste ptr multe pagini si cand colo doar 2
eu am fost la lucru ca nu se descurcau fara mine si m-au sunat sa-i ajut ![]()
aici ploua mi se pare asa aiurea chiar azi de ziua mortilor cand se merge la cimitir cu lumanari si flori se vedeau asa frumos luminitele de la lumanari dar daca ploua e aiurea ; oricum anul asta nu m-am dus
sa aveti o seara placuta
va pupacesc
29+
alexia maria
ALINATXA spune:
Mai fetelor dar tacute sunteti.Faceti mancaruri sau va pregatiti de meci?Mie imi e frica sa ma uit.
Totusi FORTZA STEAUA ca doar sunt romanca.
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
aelita spune:
Alina,"Noroc ca stau prost cu memoria si le pot vedea de mai multe ori, ca la cum se repeta emisiunile...
"

asa vad eu stirile noaptea,cand nu dorm,la rand,una dupa alta,dar sunt la fel!! aceeasi inregistrare! dar am memoria scurta si uit 
Liuda,cam asa e cumobila,si eu am cerut si mi-o aduc in 30 de zile.bine ca am cerut deja,si nu m-am gandit sa o iau atunci.
criss,poate fi fundul,spinarea,si se face asa caund el se ridica,precum pisicile,ca eu asa iizic,te ridic ca pisica,cu cocoasa-n sus si imiafci burta pietroi! apoi isida drumul,efectiv,nu se lasa si ea in jos normal,isi da drumul ca din pod,de bubuie.si se inmoaie acolo zona,dar eu o simt cum a duduit ca purceaua jos
am facut-o purcea intr-o zi,ca sare cà purceaua,si m-a certat sotul,ca ii fac de pe acum copilul asa??
hai la Omida!
31+
alinuk spune:
Fetele,
parca era cineva aici care bea ceai de cretisoara.Sper ca nu are nici o contraindicatie in sarcina!!?
La ce e bun mai concret??
sar'na
pup balenutzele
(cine nu se simte sa ma ierte, io asa ma simt - ca o balenutza
)
Alinuk 27+
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
criss68 spune:
aelita, si purcelusele sunt dragalase cand sunt puiuti!
mie nu mi se bombeaza ocazional, sta tot timpul bombata si tare o mica zona cat un mar. Si nici nu se misca nimic acolo, decat cand sughite, dar atunci i se zguduie tot corpul aproape.
Noutate: incepe sa apara o dungutza neagra (de fapt maronie), de la buric in jos la mine. Am studiat pb si e extensie de piele, se simte si o mica denivelare, ca si cum e un adaos de piele mai subtire. A inceput sa apara mai demult, dar am crezut ca e urma de la pantalonii cu care stau prin casa, exact asa arata. Mi-am mutat cusatura pantalonului si am gasit 2 dungute pe burtica, deci... 
Uneori mi-e tare mila cand sughite, ma gandesc daca nu cumva se simte rau, sau nu-i place ce am mancat.
ce bine ca am aflat de Flavia si e ok!
Gio, speram ca esti bine. Asteptam vesti de la tine cand vei putea sa ne scrii.
Vizionare placuta la meci fetele, abia astept sa aud impresii, ca eu nu am timp sa ma uit
criss
28+ cu 
ALINATXA spune:
Uite ce am gasit Alinuk
Extractul fluid de cretisoara are calitatea de a remedia sterilitatea si de evita avorturile; are efecte terapeutice complexe, favorabile in tratamentul metroragiilor.
Contraindicatii: nu are.
Se foloseste in dismenoree, fibrom uterin cu metroragie, vaginita, anexite.
ALINATXA spune:
Criss si la mine a aparut linuita neagra de la buricutz inspre prunica.Eu o vad mai mult in oglinda e foarte vizibila.
oana_bucur spune:
Alinuk...eu consum ceai de cretisoara ptr strangerea uterului. Ai voie pana la maxim 3 cani (250 ml apa) facute decoct (cu planta pusa in apa clocotinda si fiarta in continuare 2-3 minute), decoctul cu maxim 3 linguritze rase din cretisoara.
Eu inclin sa cred ca functioneaza oarecum caci in perioada in care am folosit-o mi s-a stopat scurtarea colului.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
27+ 
aelita spune:
quote:
Originally posted by alinuk
pup balenutzele
(cine nu se simte sa ma ierte, io asa ma simt - ca o balenutza)
ia s-o vaz io p-a´ de nu se simte !