Iaca tortu'!
Raspunsuri - Pagina 6
adi69 spune:
M-am speriat cand l-am vazut pe prima pagina..:)
Uite aici http://home-and-garden.webshots.com/photo/2753114020081950625zxlJrS
Vizionare placuta..
silvana_salajan spune:
Adi, meci muuult. Sa stii ce de pe comp asta nu il vad dar m-am dus in alta parte si l-am copiat. Il am acasa! Sper ca nu te superi?
adi69 spune:
Si..dupa cum v-am obisnuit,poza cu ultimul meu tort..
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2220692240081950625SUcrsE..e putin cam fugarit,m-am apucat de el dimineata si la ora 17 il ofeream cadou.
Balbina spune:
Adi, foarte foarte frumos tortul, mi-a placut enorm! Ornamentele sa inteleg ca sint din pasta de zahar, nu? Impletitura pare atit de veritabila, bravo!
O singura observatie as avea: cred ca ar fi mers mai multe panselute in cosulet, sa nu se vada suprafata pe care stau.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
adi69 spune:
Ooo..sigur ca ar fi mers mai multe..
Am muncit la tort vre-o zece ore,cel mai mult mi-a luat de facut panselutele,care au fost mai multe,insa am gresit ceva la pasta de zahar ca,dupa ce ca s-a lucrat tare greu,dupa ce s-a uscat s-a facut faramicioasa,si s-au stricat multe cand le-am pus pe tort.Bogdaproste ca am avut ce pune!
Asta e un tort pe care l-as baga la categoria traume:).
Coronita s-a rupt in doua locuri cand am pus-o pe tort,florile s-au facut ferfenita,ba mai trebuiau sa aiba si codita,frunzulite trebuiau sa fie mai multe,dar cand am vazut ca se faramiteaza..am renuntat,impletitura s-a uscat atat de repede ca se rupea si a trebuit s-o ud(s-o moi) sa o pot pune pe tort si riscam sa se scurga....cum spuneam.. Bogdaproste c-am scapat si din "avion " era acceptabil!
Alynutza spune:
Adriana esti super talentata. Vreau sa te intreb si eu doua lucruri legate de pasta de zahar: ce fel de gelatina folosesti (marca), ca eu n-am lucrat niciodata decat cu gelatina din aia de pus peste fructe de la Dr. Oetker, care se fierbe si nu necesita inia o pauzare, si doi: ce accesoriu de la robot folosesti pentru amestecare: paleta de framantat sau telul?
adi69 spune:
Alynuta,multumesc,esti prea generoasa.
Pentru pasta de zahar folosesc gelatina tot de la nenea doctor,doar ca de ailalta alba maruntita,pliculet de 10 gr(folosesc doar jumatate la o portie de pasta).
Accesoriu de robot pentru amestecat ce?Daca vorbim tot de pasta de zahar,o amestec cu mana.Topesc gelatina pe foc sau la microunde,adaog mierea,apoi rastorn pe planseta unde am pus zaharul pudra movilita cu o gaura in mijloc si amestec cu manutza
nushulica spune:
salut!
eu pot sa ma laud ca am mancat din tortul asta si era demential!!! bravo adriana pentru a 1000 a oara!!
INGRID
adi69 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
salut!
eu pot sa ma laud ca am mancat din tortul asta si era demential!!! bravo adriana pentru a 1000 a oara!!
INGRID
Nusa,multumesc,esti o dulcica ..ca intotdeauna!