Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 24

mary ilie spune:
 BRAVO GABI!!!!

SARCINA USOARA SI SA FIE SURIOARA![]()
CASIANA, stai linistita ca raman pe baricade, doar aici, la mamici
 la gravidute n-am de gand sa ma inscriu prea curand
Mary si 
 Andrei(29.09.2005)
poze

Anya20 spune:
 Valen, acu' sunt muuult mai bine. Defapt de aseara, ca mi-ai mai dat niste curaj. Si de cand cu vestile astea, am un spor la scris...![]()
Alina 
5+, mamica d-rei Anya (1 an)

ancadm spune:
 Salut! Am aruncat si eu un ochi la voi si mi s-a luminat sufletul sa vad ca se mareste clubul copilasilor! Felicitari Anya 20, gabiarama, valen, jadi! Sper ca n-am uitat pe nimeni! Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi si frumosi! 
Felicitari si pentru meme! Am reusit sa ma uit la pozele voastre si ai doi copii minunati!
Fetele mele au fost racite saptamana asta si a fost tare greu pentru ele. Andreea a scapat ceva mai usor, desi acum tuseste cam urit, dar Monica a facut temperatura mai mult timp si a avut nasul infundat. Vreo trei nopti nu prea a dormit, dar de aseara se pare ca e mai bine. In plus au mai chinuit-o si dintii de sus care inca n-au iesit. Sta saraca mereu cu pumnul in gura si saliveaza mai rau decit saliva la citeva luni. Imi sunt tare dragi cum se joaca amandoua, iar Andreea o protejeaza ca o vulturoaica. Ieri a plins mai mult Monica si cum eu aveam o durere de cap de vedeam dublu am lasat-o sa plinga si m-am dus sa iau o pastila. Andreea a venit repede dupa mine si ma intreaba : mami, ai sa mai ai grija de Monica?" Si sa o vedeti pe Monica cum se duce la Andreea sa o gidile si ii zice "godi-godi" :0)
Vreau sa va intreb daca copilasii vostri mai dorm in timpul zilei, pentru ca Monica si-a facut obiceiul sa doarma numai o ora si apoi, la 6 seara abia o tinem treaza ca daca adoarme atunci se trezeste la 5 dimineatza!
Si mai spuneti-mi si ce le mai dati sa pape ca la mine de cind cu dintii si cu raceala e jale cu mincatul!
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Diana30 spune:
 Va pup fetelor.Bine ca v-am regasit.Din motive tehnice(calculator busit) am lipsit o saptmana si am mult de recuperat,da nu ma las eu.Daca Milfloricica poate si eu pot.
Mihnea e bine,bate casa-n lung si lat de cand stam mai putin pe afara din cauza de frig.
Sofia,sa-ti traiasca frumusetea,sa fie sanatoasa si norocoasa.
La multi ani,Nuka!

locca spune:
 Gabi, felicitari! Uraaa! Sper sa fie fetita. 
Anca, sanatate multa fetelor!
Am fost la farmacie sa iau oscilo si paracetamol si n-am avut curaj sa iau si test. Dar va promit ca duminica cel mai tarziu o sa va spun daca e da sau nu. 
Am culcat mateiu si l-am trimis pe husband sa ia saorma, asa ca acum salivez pe tastatura in asteptare.
Ruxandra, mama de  Matei  (13 sep. 2005)

Anya20 spune:
 Ha, ha, ha, Ruxi, ce ti-e si cu poftele astea?! Saorma zici, mmmmm....
Casiana 
Anca, multumesc. Ce frumos povestesti despre fetele tale. Ma inspir si eu, ca poate o iesi tot o miss. Desi cred ca va fi baietel. Vom vedea.Sanatate multa fetelor! E greu cu un copilas bolnav, dar cu 2.Anya are o singura repriza de somn ziua, care poate sa dureze de la 30 minute la 2-3 ore (mai nou). Ea seara insa adoarme f tarziu, pe la 11-12 si se mai trezeste a doua zi la 11-12.
Alina 
5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Carmi spune:
 Wow, cum mai creste natalitatea in grupul nostru! Felicitari lui Jadi si lui Gabi, sa aveti copii sanatosi si sarcini usoare!
Pup toate fetele,
Carmi
Foto Fabiano 
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

alexuta2005 spune:
 Ancadm ce frumos ai povestit despre fete! Ma bate asa un gand sa-i fac si Alexiei o suriara pe care ea sa o protejeze.
Legat de mancare, acum incep sa-i dau ce mancam si noi, eu gatesc mai dietetic asa, fara sare, rantasuri sau stiu eu ce prajeli grele.
Nu mai vreau sa gatesc separat pt. ea.  Nu-i dau carne de porc, mezeluri , varza, fasole dar in rest cam ce mancam noi. Nu am mereu succes dar nu disper. Noi nu avem probleme cu dintii pentru ca nu avem inca.![]()
Alexia mananca bine cerale(cu lapte sau cu fructe prospete), piure de cartof cu ou,lapte si uneori iaurt.La cap. supe mai facem mofturi.Acum a descoperit si ce buni sunt biscuitii.
Casiana si Alexia