Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 23
jadi spune:
Eu azi am flendurit-o, oare s-a vazut?![]()
Vreau acasa la Vladut si sotul nu mai termina treaba pe aici!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Meme1 spune:
Gabi, felicitari!!! Wow, trei copilasi....astept sa vad cum o sa te descurci ca sa vad daca ma incumet si eu la al treilea....cred ca am luat-o razna, eu am bebelica de 2 saptamani si visez iar bebe....
Mama ce de mamici viitoare de bebici!!! Sa fiti cu toate sanatoase si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!!! Ma bucur din tot sufletul pt voi!!! Cate sunteti acuma? Ca eu am cam pierdut sirul...Tonnia, Valen, Anya, Jadi, Gabi..am omis pe cineva?
Pupici
Meme
gabiarama spune:
Multumesc ,Meme !
Vreau si eu sa vad poze cu bebeii tai .Poti sa mai dau o data link-ul,te rog?
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
gabiarama spune:
Meme , sa iti traiasca !
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Anya20 spune:
Gabiiii, ce mult ma bucur!!! Sa fie intr-un ceas bun! Hai la mamici de iulie-august. Eu am mai intrat pe la cele de mai-iunie si m-am cam deprimat: fetele pierd sarcini destul de frecvent si atmosfera e f pesimista. Asa ca hai cu noi, sa reeditam piticodromul
.
Alina
5+, mamica d-rei Anya (1 an)
valen spune:
Gabiarama, felicitari si te asteptam la mamici.Jadi, intr-adevar, eu nici macar in iunie nu cred ca voi naste, dar nu ma dezlipesc de grupul vostru. Iuhuu, ce frumos e!!!Locca...tu?Hai ca daca sunteti asa multe imi dati si mie mai mult curaj, ca parca nu ma mai simt asa singura. Abia astept sa va citesc, sa vad care mai e gravidutza.Anya, faci ce faci, si scrii mereu inaintea mea. Zici ca ti-e rau, dar iti merge degetu' pe tastatura, nu gluma. 
dana_lucia spune:
Gabi
, ce veste buna! Sa ai o sarcina usoara si la finalul ei o bebelina sanatoasa!
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!Mai dar ati mai scris nu gluma!
Meme am vazut pozele. Ce mai, ai 2 comori.
Ege sa stii ca si pe mine ma inebuneste Alexia cu scotocitul.Dupa ce termina sertarele, sifonierul trece la parfumuri.Am intr-un dulapior mai multe si le tot analizeaza.Da sa stii ca fi-mea are gusturi. Nu se joaca decat cu alea frantuzesti ![]()
Miflore 
Cge ce dulce trebuie sa fi fost Ana la faza cu papusa!
Mary ilie ce faci, imi dai palpitatii? auzi tu, alarma falsa!
In ritmul asta intr-o luna ramanem toate gravide.
Irina chiar ma sperii, cum nu mai stii cand trebuia sa-ti vina, nu cumva luna asta nu vine?![]()
Gabiarama felicitari pentru bebe3. Am eu o presimtire ca va fi fetita.
Daca nu nu-i nimic, o sa fi soacra cu trei nurori.![]()
Casiana si Alexia