Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Luna, merci de intrebare. Nu am reusit sa las tigarile, incerc macar sa le reduc. Imi impun nu ami mult de 5 pe zi si eventual, progresiv, sa scad pana ajung la 3. Cu geutatea tot nimic nou dar tinand cont ca am avut un weekend cam nebun - cu o aniversare in familie - praji facute de socrela si un pranz pregatit de sot cu una din mancarurile mele favorite - pulpe de pui la gratar cu mamaliga, branza de burduf, smantana si mujdei e explicabil.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Uite aici ceva interesant referitor la slabire si nu numai:
http://www.acvaria.com/despre_luna.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna fetelor sunt noua pe la voi :
situatia mea sta in felul urmator in dec. fac FIV(fertiliza in vitro), m-am lasat de fumat de 3 saptamani, iau anticonceptionale de 2 saptamani( nu am luat de vreo 4 ani, asa incepe tratamentul pentru Fiv) si mai iau si vitamine (ELEVIT, tot pentru FIV), dar in cele 3 satamani m-am ingeasat 5 kg... kilograme pe care eu vreau sa le dau jos pana in data de 24.11 cand incep stimularea pentru FIV.

Rugamintea mea e sa-mi spuneti daca stiti o reteta de slabire in care se manaca din 2 in 2 ore mar, carne, branza, bulion etc... e varianta care imi convine...

astept sugestii.. si sa nu uit am 58 kg... si vreu sa ajung la 53 kg...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bine ai venit la noi si multa bafta sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

pussi,bine ai venit la noi si mult succes in incercarea ta de a deveni si
Nu ne-ai spus daca ingrasarea s-a produs numai de la tablete sau ai contribuit si tu intr-un fel mancand in plus.
Angelinna,multumim pentru linkul trimis,foarte interesant.
Olim,puteai sa imi lasi si mie niste castane .

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, ma inscriu si eu in peisaj si vin cu o veste buna si una rea. Vestea buna consta in faptul ca m-am reapucat de diata asa cum am promis; vestea rea: m-am cantarit de dimineata si era sa lesin; am 74,5 kg.

Luna cred ca nu trebuie sa te rog sa-mi atribui un porc (vine de la sine, nu?)

Azi si maine mananc doar lactate; miercuri, joi, vineri servesc legume si fructe. Nu-mi vine sa cred ca intr-o luna de delasare m-am ingrasat 3 kg; este inadmisibil; am un corp de kk si o vointa de 2xkk.
A! Inca o veste buna: azi ma duc sa-l intalnesc pe mos. Cica mi-a adus o bicicleta . Sunt f happy.
Oare daca maine ma cantaresc am iar 73,5 kg?

toata gashca pestritza!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

luna, mai am castane, ca sacu era de 5 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Luna, Olim... mersi de primire.. am contribuit si eu, adica am inlocuit tigara cu .. ciocolata, biscuiti...etc..

mi-e frica sa nu-i fac rau la viitorul BB, dar pana pe 24.11 o sa tin regim.. inca nu stiu care, ca nu l-am gasit pe cel cautat.. dar tin.. vad eu ce..

PUSSI

Mergi la inceput

Mariana,mult succes cu dieta,sigur o sa fie de bun augur.Se pare ca mancand normal ne ingrasam sau in cel mai bun caz ne mentinem,tot dieta e cea care ne scoate in impas.
pussy,daca te pregatesti de bebe nu tine nici o cura drastica,mananca echilibrat si o sa iti revii.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !LunaNoua
Sa ai parte de tot ce iti doresti si mult succes si in lupta impotriva kg.

Iata si un mic cadou :

Desi la prima vedere sunt mai mult ososi si vanosi, Scorpionii au aceeasi tendinta de ingrasare pe care o au toate semnele de apa (Rac si Pesti). Poate fi vorba atat de retentia de lichide, cat si de o tendinta neta spre excese. Aici, componenta psihica joaca un rol important, iar anxietatea si frustrarile pot duce la episoade bulimice.

Dieta Cand au hotarat ca vor sa slabeasca, cu siguranta vor reusi, oricat de mare ar fi efortul. Inclinarea de a-si pune la incercare ambitia, puterea si rezistenta se poate traduce prin regimuri-soc, in urma carora altii ar sucomba. Nu umbla cu jumatati de masura, asa ca vor alege regimul disociat, regimul alternativ (o zi hrana uscata, una hrana umeda), vegetarianismul sau, in extremis, chiar postul negru.

Miscare Scorpionii sunt plini de energie interioara, condensata, intensa, subterana, care nu se manifesta prea des prin agitatie fizica. Daca vor, pot face fata cerintelor oricarui sport, chiar si celor extreme, dar au beneficii maxime din gimnastica, hatha-yoga, qi-gong sau arte martiale (judo, karate etc.).

Alte sugestii E bine sa-si trateze prin metode naturiste tendinta spre constipatie si sa-si supravegheze sistemul endocrin. Acul Scorpionului este bun prieten cu acele acupunctorului.

Mergi la inceput