Greutatea inaintea ciclului?
Raspunsuri - Pagina 3
Lemoni spune:
Eu nu prea inteleg starea aia de PMS pe bune aud din ce in ce mai des ca tipa e PMS si ii trece, eu nu am nici o stare sunt la fel ca in fiecare zi nu imi schimb personalitatea sa incep sa tip si sa am nervi, este cumva o scuza sau chiar va simtiti diferit?
anka-maria spune:
Aoleo, io-s alt om in zilele alea de dinainte! Ma umflu ca un pepene si vorba cuiva ma simt ca o balena esuata. Sunt plina de draci, as tzipa non-stop, noroc ca mai am o urma de bun simt. As manca in continuu chiar si lucruri care in general nu-mi fac mare placere, plus ca le combin aiurea.
De cantarait nu m-am cantarit dar mie mi se pare ca ma ingras probabil de la faptul ca retin mai multe lichide.
Cica PMS-ul se trateaza bine cu tinctura de cretzisoara. N-am incercat inca, astept sa ajung in Ro.
---------------
Impotriva abuzului pe DC
Doraaa spune:
Wow...eu sunt foarte irascibila...as manca non stop...si chiar am cu vreo 2 kg mai mult.Ma dispera chestia asta ,mai ales ca eu ma chinui sa ma abtin de la a manca toate prostiile...si vad ca tot nu slabesc.Plus ca biciclesc in fiecare zi cam 5-6km si fac abdomene.Astept sa ma cantaresc dupa...Va pup
Angelinne spune:
Organismul sufera unele modificari printre care si fluctuatii la kg si asta din cauza retentiei de apa survenite.Nu trebuie sa disperam...doar sa fim putin atente la ce si cit mai mincam.
mteeuta spune:
Ma bucur sa aud ca este normal ce se intimpla,
eu chiar ma credeam o cidata.
Inainte cu o saptamina sa imi vina ma unflu in burta ca un balon de mincat nu prea am chef mai deloc dar sunt nervoasa,imediat imi sare tandara mai ales pe sotul meu(saracul) 
olim spune:
si eu ma umflu ca un pepene si iau cel putin 2 kile in plus
.
eu beau multa apa si parca nu mai am asa dureri in timpul ciclului.![]()
denisabia spune:
In cazul meu in perioada PMS sunt mai irascibila , de multe ori trec de la o stare la alta foarte repede , cand trista , cand vesela.Ii anunt pe cei din jur sa nu ma calce pe codita
De vreun an si ceva am observat ca sunt tare pofticioasa si mananc lucruri mai putin sanatoase cand am PMS si cred ca pun 1-2 kg pe mine ,dar am avut si perioade de stres cand chiar atunci am slabit vreo 2-3 kg.Ca si fetele ma balonez ,de zici ca-s
.
Fiecare cu organismul ei ,ferice de cele care n-au problemele astea nu?
Ficusia spune:
Si la mine se intimpla sa iau in greutate din cauza ca ma constip, sa retin apa, dar acum stiu si nu ma alarmez ca dupa prima zi de cilcu revin la normal.
Ma sint si deprimata si pling in perioada dinainte si imi curge si singe din nas.