Greutatea inaintea ciclului?
Raspunsuri - Pagina 2
anky spune:
Asa sint si eu,cu o saptamina inainte de ciclu parca sint un malaxor si maninc ciocolata in prostie,numai ca o aleg pe cea cu 72% cacao,ca altfel...
,as pune o groaza de kg. pe mine
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
anky spune:
Pentru a elimina apa eu bau ceai diuretic,ma simt f. bine asa.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
bufi spune:
As vrea si eu sa stiu daca exista un medicament pentru balonare.
Eu sunt foarte balonata inainte de ciclu si exact ca voi as manca non-stop si aproape orice.
Bufi
danavasile spune:
si eu patesc acelasi fenomen acela de a manca mai mult , dar nu ma tine mai mult de 1 zi , si apoi imediat la venirea cm nu mananc aproape nimic 3-4 zile cat tine
nu pot sa zic ca ma simt mai
inainte de cm dar oricum mananc ceva mai mult decat de obicei si inca o simptoma e aceea a unei nervozitati iesite din comun, concret as sparge capul oricarui om![]()
cornelianeli spune:
eu iau LIV 52 cand sunt balonata
si da, inainte de CM sunt mai
cu 2-3 kg si am o burta....
bine ca trece odata cu venirea CM
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
Lemoni spune:
Bine ca stiu ca nu este numai la mine si asa ca numai ma cantaresc inainte si in timpul menstruatiei.Uffff deci am scapat de acele 2 kg care nu le mai vreau si apar mereu in periaoda asta.
Bufi pt balonari Ranitidine este foarte bun.
bufi spune:
Ce bine ca exista si medicamente contra balonarii.
O sa-mi iau LIV 52 sa vad cum ma simt.
Oricum tot balonata sunt si nu mi-a venit inca...oare ce se intampla???
Ca in fiecare luna mai intarzie 2-3-4 zile...ofofofofof
Bufi
Dianatele spune:
Gagici, nu va mai indopati cu medicamente decat in caz de extrema urgenta, daca va doare ceva!!! lasati organismul sa-si faca treaba (sindromul PMS e stiut ca difera de la femeie la femeie) dupa ce trece CM, corpul nostru isi reia viata normala. eu personal iau uneori un algocalmin daca ma doare capul sau mijlocul dar atat. vad o balonare, vad o pofta de mancare dar mananc si apoi iar mananc si mai fac si treaba si ii privesc si pe cei mici cum mananca si ma satur doar privindu-i, si asta e.... adevarul e ca dupa ce mi-am extras steriletul ma simt muuuult mai bine dpdv al CM si PMS.... dar inca o data, fiecare organism cu ale lui.
Theiuta, chestia cu ceaiul verde am incercat-o si eu dar nu mi-a placut deloc la gust si l-am folosit doar ca tonifiant pentru ten (ceea ce mi-a placut enorm). de tinut minte combinatia cu alte ceaiuri de fructe.
giulia71 spune:
Fetelor m-am prins si eu in final de cum "functioneaza" organismul asta al meu.
Pai inainte de ciclu cu doua zile si in timpul ciclului nu a fost chip sa dau jos nici macar o suta de grame (aveam 66.600) , iar dupa ciclu..ce sa vezi minune ca am sub 66 kg
.
Sunt super-fericita din acest punct de vedere!
Va pupic si va tin la curent cu evolutia greutatii inainte si dupa ciclu.
Sa auzim de bine ;)
x_alinutza spune:
...Sunt in prima zi... cu 3 kile in plus... shi 3 tone de nervi!!! (de vro 3 zile)!
Cioco, as manca la toate mesele principale + gustari
De "maine" va fi mai bine...pana luna viitoare!![]()
Nu-mi stati in cale!