Aspirante optimiste > 20 ani (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor veniti cu niste vesti bune pe aici ca sa mai micsoram listuta si sa mai prindem si noi putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

CATTY simptome ar fi de bb.Sa dea DD.La mine in continuare nimic.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

anca, corinuk - Sa dea D-zeu sa fie cu bebe, va asteptam cu vesti bune!
catty - te asteptam cu vesti bune de la dr.
Eu sunt bine deocamdata, temperatura este mare, 36.9, si ne-am pus pe prestat.Am luat antibiotic, dar am terminat tratamentul chiar la fix.
Bafta fetelor care sunt la testare, sa veniti cu vesti bune.

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Kory tot inainte.Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

catty, in Z21 faci ultim control inainte de IA? Nu prea inteleg ce-i asta. Eu cand am facut IA, am facut monitorizari de ovulatie incepand cu Z11, apoi Pregnyl cu o zi inainte de ovulatie. Tu ce tratament faci din Z21??? Oricum, banuiesc ca cccontrolul va consta intr-o echografie vaginala, ceea ce nu are cum sa afecteze o posibila sarcina. Gandeste-te la d-nele insarcinate care dac echografii si linisteste-te. Mergi linistita la control dar totusi explica-mi si mie plss, ce-i cu acest tratament inainte de IA. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Am avut o zii tare grea acum o ora am ajuns acas!Sunt franta dar totusi am intrat sa citesc ce mai faceti voi si sa va pup!
Eu tot nu am primit rushii si nici un semn de ei, z34 pe sfarsite!Acum sa vedem poate nu mai vin deloc!Anca iubita tu ce faci de nu ai mai dat nici un semn?M-as fii dus sa fac un test de sange dar cand?????dimineata nu am timp deloc...mai astept zilele astea ca tot sunt ocupata cu botezul iar daca pana luni nu vin ma duc la medic!
Gabi,Catty vrem sa auzim numai ed bine poate scapi de IA,Mychydutza,Carmen,Andra,Luna,kory,Olivia,aurel_cris ptr toate fetele cate un ....!
Noapte buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata!
Corinuk> poate nu mai vin! hai ca vin cu sa ii alungam!
Eu sunt in Z16 si nu mai am rabdare sa astept...

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am deschis un nou capitol! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87485
sper ca nu e cu suparare

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput