Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Corinuk eu am avut acelasi lucru acum cateva zile si nici pana azi nu au venit.
anca
poze nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Olivia26/Olivia26.jpg)
Olivia26 spune:
Kriss, e foarte bine si relaxant aici si m-am acomodat instantaneu ca tare-mi place marea.
M-am bucurat tare mult cand am vazut ca, Katthy e la Odisee, poate ne ia si pe noi
Ce mai stii de nushulica si de celelalte fete?
Te dulce si poate plecam, frumusel de manutza, printre
-ute.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
![](images/user_woman.png)
catty spune:
Fetelor, nici o veste buna? Ne lasati asa sa fierbem in suc propriu?
Anca, Corinuk spunet-i ceva ca la voi imi e speranta zilele astea ca spargeti gheata.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Gabitzu37 spune:
Ancutza / Corinuk, toate sansele sa fie ! Am emotii pentru voi!
Stiu ca sunt pisaloaga , dar aveti ingaduinta (varsta e pricina): daca pana sambata nu apare cm, beta-HCG din sange scrie pe voi - foarte important de stiut - in cazul in care apare totusi cm saptamana viitoare (poate fi avort menstrual ceea ce inseamna ca e nevoie de tratament de sustinere la o viitoare sarcina)!
Va !
Gabi
catty spune:
GABITZU, asa puiule. Bate-le si tu la cap pe fetele astea sa isi faca testul de sange, ca de mine nu asculta. Daca eram ca ele si avea deja intarziere de 1 saptamana ma duceam pana acum si imi faceam testul. Chit ca plangeam daca iesea prost, da macar faceam ceva sa apara armana roshie si sa ma pun iarasi pe treba.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Luna1 spune:
Ce mai faceti fetelor? Eu ziua 17 si ma omoara asteptarea asta... Daca ar inventa astia un test sa aflam daca suntem gravidute imediat dupa bine ar fi. Sincer ar fi trebuit sa mai practic si eu in pat aseara insa eram asa obosita ca am adormit instantaneu. Dar l-am amenintat cu
in seara asta pe al meu sotior. Saracu' deocamdata coopereaza ca nu prea are cum sa se puna cu nebuna
. In rest parca ma simt deja gravida insa sunt sigura ca e doar imaginatia mea. Incerc totusi sa gandesc pozitiv in ideea ca ne-am apucat anul asta ca sa avem timp sa procream.
Fetele de ce nu va faceti testele de sange? Nu cred ca as fi in stare sa rezist asa in incertitudine ca voi. Haideti va rog eu, faceti-ne si noua o placere si dati-ne vestea buna.
Va pup.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Olivia26/Olivia26.jpg)
Olivia26 spune:
Luna, si eu tot ziua 17. Eu incerc sa nu ma gandesc ca taaare functioneaza autosugestia la mine. Nu prea reusesc sa uit
. Tu cum te simti, vreo schimbare ceva?
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
catty spune:
Fetelor, sunt z20, de luni ma dor sanii, am senzatii de greata dimineata pana pe la ora 11 si ma inteapa non stop ovarele. Azi am urcat pe jos o panta si ziceai ca sunt locomotiva, asa de tare am obosit.
Am si eu o intrebare: maine, z21, merg la dr pt ultimul control inainte de IA si pt a-mi da tratamentul. Intrebarea este urmatoarea: controlul de maine poate influenta negativ rezultatul de luna asta? Sa il rog sa nu imi faca control pt a nu deranja o eventuala implantare a embrionului?
catalina
Luna1 spune:
Olivia deci am prestat cam in acelas timp. Sincer sunt multe lucruri pe care le simt, m-au itepat ovarele de trei zile incoace la greu, fac pp cam des (insa e posibil sa fie de la frig caci s-a recit aici in ultimul timp) si binenteles mi se pare ce am deja burtica. Sincer iti spun ca eu mai am un bebe acasa (am reusit sa raman o data dupa trei ani de incercari) si cam astea ar fi simptomele insa nu asa devreme. Hai ca numaram impreuna luna asta. Ai ciclu regulat? Eu la 28 de obicei. Tu simti ceva schimbari?
Catty nu cred ca are cum sa afecteze daca e un simplu control insa tu stii mai bine exact in ce consta. Cel mai bine ar fi sa-i spui si sa-l intrebi pe doctor ce efect poate avea. Iti inteleg frica, eu am ajuns asa paranoica incat luna asta la ovulatie ma gandeam ca nu merga la toaleta ca daca se incordeaza muschii mai tare poate pierd ovulul
Va pup si poate luna asta suntem cu noroc.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze