Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 13
catty spune:
ANCA si CORINUK, cand mergeti sa va faceti testele de sange? Haideti mai fetelor, ca daca samburelul e la locul lui tre sa faceti tratament de sustinere. Nu ne mai tineti asa in tensiune.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
floriscris spune:
nu am mai intrat de ceva timp pe forum...de fapt nici inainte nu am apucat sa scriu f mult. am avut o perioada in care am fost f trista si am simtit nevoia sa ma detasez putin.am mai mult de o sapt de cand va citesc din nou.
Vreau sa le felicit pe noile ...sa va dea DD sarcina usoara si frunosi si sanatosi.
m-am hotarat sa scriu azi aici...pt ca am citit despre Laura. imi pare rau pt durerea ta...la fel ca si celelalte fete sunt alaturi de tine. sa dea dd ca in curand visul tau sa devina realitate. din cate am citit..tu esti o luptatoare...nu e drept ce ti se intampla...dar de spune ca dd ne da atat cat putem duce. iti doresc ca asta sa fie ultima data cand suferi...sa ramai din nou cat mai repede si sa ai o sarcina frumoasa si usoara..si bebel sanatos
ancadragoman spune:
Catty mai stau putin ca nu am curaj,dar surprinzator sunt f linistita.
anca
poze nunta
mychydutza spune:
am citit si eu ce i s-a intamplat laurei . si i-am aratat si sotului ca sa se convinga cat de mult se pot sacrifica femeile pt un bebe. am vazut ca l-a impresionat povestea ei. eu sunt convinsa ca dzeu are grija de fiecare.eram la HSG si mi-a povestit o colega de suferinta ca uneia din colegele de servici doctorii nu i-au dat nici o sansa de a avea un bebe. si s-a hotarat pt adoptie, si a adoptat un bebe mic. si dupa 3 luni le zicea colegelor ca uite cum i s-a dezvoltat ei instinctul matern de cand cu copilasul asta ca i s-au umflat sanii si alte alea. cu ce credeti? a ramas gravida si acu are 2 bebe la 6 luni diferenta unu de altul.............deci Dzeu are grija de fiecare! nu va pierdeti speranta. Laura te pup si sunt alaturi de tine. o sa apara soarele si pe strada ta cu sigurantza!
mihaela
Happiness_4_us spune:
Doxinu, felicitari, iubita! Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si lipsita de greutati!
Anca iti tin pumnii si astept sa ne anunti si tu ca esti gravidutza!
Laura, si ma gandesc la tine!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
AndraZ spune:
Corinuk mama, la tine au venit rushii sau nu?
Catty, Mychy si Corinuk, imi pare rau ca nu am mai intrat aseara pe net, asa cum va promisesem, in sa am ramas blocata in trafic pana pe la 8....am ajuns acasa tarziu, am mancat si m-am bagat in pat unde am adormit ca un pruncusor pe la vreo 9....
apropo Mychy..... LA MULTI ANI!!!!!!!!
Andra
"Cere si ti se va da!"
catty spune:
ANDRA, stai linistita. Nu face nimic ca nu ai intrat. Stiu cum este traficul din Bucuresti.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
mychydutza spune:
merci andra de urari.................tre sa ne vedem la .........pizza nu, bere nu,.............ceai de musetzel! btw, cand ne vedem shi noi?????????
corinuk, ce zici??????? uite ce soare.............
mihaela
Miramar spune:
Laura sufletul meu plange, nu stiu de ce Dumnezeu te incearca de atatea ori. Te rog insa sa nu-ti pierzi credinta si speranta. SUnt convinsa ca in curand, f. curand va fi bine.
Te sarut si ma rog pentru tine.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472