Aspirante optimiste > 20 ani (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

am citit si eu la "Durerea ..."
e cumplit

laura, tot ce as putea sa zic au zis fetele inaintea mea.
e tragic...e nedrept ceea ce ti se intampla...cu toate ca stiu sigur ca o sa fii din nou puternica si vei trece peste...asa cum ai mai facut-o...

imi dau seama, citind aici, si analizandu-ma si pe mine, cum fara sa ne cunoastem (majoritatea) s-a creat o legatura atat de puternica intre noi toate aici, incat suferim si ne bucuram pt fiecare dintre noi...
stiu ca este f greu acum, dar gandeste-te ca ai o multime de prietene aici care in momentul asta te-ar strange in brate de mii de ori...e normal sa plangi, si cred ca si recomandat, trebuie sa te descarci....asa ca fa-o pe umerii nostri...

asteptam vesti de la urmatoarele controale..poate totusi ..exista o mica speranta...

te imbratisez si te pup...

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Laura, imi pare nespus de rau pt sarcina pierduta!Cuvintele sunt de prisos asa ca ma opresc aici.
Suntem alaturi de tine si daca te putem ajuta cu ceva, spune-ne.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra ce faci?
Noutati?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LAURA, suntem aici pt tine. O sa ajutam sa treci si peste asta si va fi bine. pt ao adevarata luptatoare.
Pt ca avem toate nevoie de o incurajare acum, va anunt ca testul de sange al lui Doxinu arata sarcina .
Asa ca fruntea sus toata lumea si spor la treaba.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

anca, nu am noutati. sunt z9....astept ovulatia.....si pana atunci stau calma....chiar sunt foarte linistita sufleteste si m-am inarmat cu multa rabdare in ceea ce priveste venirea lui bb. cand o vrea DD atunci sa vina. momentan sunt socata de vestea legata de sarcina Laurei.....nu imi pot reveni. la tine cum e treaba? semne de rushi sau de bb?

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Eu ieri cand am citit de Laura am ramas socata.La mine nici un semn de nimic si sunt deja in Z32.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Bravo, Doxinu! sa-ti dea DD sarcina usoara si fara probleme si un bb sanatos!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

anca, si eu sunt la fel azi.....stii, chiar ma gandeam la ea aseara....dar uite ca ieri nu am avut timp sa intru prea des pe forum....oricum ma rog la DD sa ii dea liniste in suflet si putere sa o ia de la capat si sa ii mai dea si pe care il asteapta.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

LAURA NU AM CUVINTE....IMI PARE NESPUS DE RAU!SPER SA FII BINE SI SA
TE AJUTE DD SA TRECI REPEDE PESTE MOMENTUL ASTA!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Corinuk

anca
poze nunta

Mergi la inceput