Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetelor,eu sambata am fost nasa mareee!Am dansat,am chiuit,ce sa mai,distractie mare,dar am avut o si mai mare problema:m-am gandit toata noaptea la cireshelul meu.simteam eu ca se intampla ceva cu el.Si duminica mi-a zis soacra ca nu a dormit toata noaptea,ca a plans dupa noi,nu prea a vrut sa manance,etc.Cand ne-a vazut duminica seara a tras niste tipete de bucurie si din plansul ala isteric in care l-am gasit,a inceput mai nene sa rada cu guritza pana la urechi de parca nimic nu s-a intamplat.fericire mare cand am ajuns cu el acasa si nu va zic ca a dormit puiul meu de la ora 23 pana la 9 dimineata.s-a trezit pe la 5 sa bea apa si a adormit la loc.E tare greu sa te desparti de puiul tau si nu stiu daca o s-o mai mai fac acum cand e mic,pt ca tot timpul ma gandesc la el.
iu all si o zi buna!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by ralucis

doroti, ia intra aici, mi se par mai ieftine decat ziceai tu, nu? ia sa vad daca livreaza in romania, daca nu, poate facem o afacere cu mama ta!

http://www.acasashop.md/index.php?module=catalog&id=312

Intradevar e mai eftin cu mult.Da de ce?Si eu ca o proasta cumpar mai scump, cred ca trec pe net cu cumparatu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Oana bine ai venit in livada.

Amonar casa de piatra si toate cele bune. Super pozicile dar prea putine.

Angelica eu fac cursuri la distanta si in perioada asta nu am stres cu scoala. Problema mare e disertatia de care tb sa ma apuc si nu stiu la ce materie pt. ca trebuie bibliografie pe care o gasesc numai la Bucuresti si eu nu prea am cum sa ajung acolo si nici nu am unde sta ca prietena mea se pare ca prin decembrie o sa plece in Spania. Asa ca... Oricum multumesc pt. intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

puiudana, dar nu pui poze de la nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

a_daniela s-a mai dat amoxicilina la bebei asa mici, daca se aude ceva pulmonar. Totusi e de preferat sa fie copilul consultat si de un pediatru. Insanatosire grabnica la nepotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by ralucis

puiudana, dar nu pui poze de la nunta?

Astept si eu sa le aduca finii si o sa pun!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu
Buna cireselor
Sunt Oana, mamica de ciresel - va citim de ff mult timp si acum ne facem curaj sa intram in vorba!
Asta pt ca fac parte din clubul "peste 35 de ani" si mamica prima data!
Deci, cireselul meu e Paul-Victor, nascut pe 21 iunie, 3850 si 55.
Speram sa ne facem multi prieteni in livada!!

Oana Rusu

Bine ai venit la cirese Oana si sedere cit mai placuta.Azi iti fac odoru ciresel!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

bun gasit, dragele mele! multumesc mult pentru urarile de ziua mea. acum am reusit sa intru si le-am gasit. nu mai deschisesem computerul de fo 5 zile si mi-am zis ca e cam mult, trebe rezolvat.
iar cand intru si vad cat s-a scris ma descurajez instantaneu. Maama! Nu reusesc sa raspund, da macar de acum incolo sa intru mai des! Pup de o mie de ori cireshele care mi-au dus dorul, am primit si mesajele. Daca vreti, in ideea ca acolo macar vaz cine ma cata cand deschide barbatu-meu computerul, id-ul meu de yahoo e luana7312@yahoo.com.
m-am pus io pe citit, vitejeste, aveam vreo 35 de pagini de recuperat cand,..... tragedie tragedie! fiica-mea s-a constipat, sau asa am crezut eu, pentru prima data in viata ei. a fost sinistru, mai ales ca nu e, de fapt, constipata, insa avea un dop TARE. ce sa va spun, parca a mai povestit cineva, mai demult, in final, dupa ce imi venea sa plang auzind-o racnind, am tinut-o dezbracata, se vedea ca e un dop, cam cat o moneda din aia veche, de 5 lei, adica imens!! a trebuit sa il cioplesc cu termometru (dupa care a venit mama si mi-a spus sa nu mai fac asa ceva niciodata cu termometrul, caci se poate sparge. corect!)odata eliminati cei doi, trei centimetri totul a fost ok, restul scaunului era normal. uffff! prin ce-am trecut...
inutil sa va spun ca acum rade ca nebuna, de fo 10 minute, e asaaaaa fericita ca a scapat!!!
voiam sa va cer o parere, legata de diversificare. noi am inceput destul de haotic, ii bag ce-mi vine si stiu ca are voie. asadar, raportam:
am inceput de zece zile diversificarea, iar acum am ajuns sa mancam
dovleac,
banana,
cereale (de la milupa, cu sapte cereale, se fac cu apa si cele cu trei, care au lapte inclus),
dovlecel,
cartof dulce, bun bun bun,
spanac,
para,
iar azi bagam si patrunjel.

eu am intrat in ceata cand am citit (am reusit sa cetesc vreo 4 pagini pana la episodul cu dopul, iar acum scriu repede, ca vine masa si voi citi apoi) ca voi coaceti merele. eu i-am dat para prin blender, CU COAJA, caci stiu ca e plina de vitamine, si i-am dat-o cruda. i-a placut peste poate.
ei bine, nedumerirea mea tine de cantitate. in primele doua, trei zile am fost destul de circumspecti, mancam 4-5 lingurile si gata. ce ramanea am pus in bibe cu cioc si am papat asa. dupa patru zile am descoperit noi ca papa e bun si a inceput nebunia. e rea de foame, dom'le, cand se pune pe mancat nu mai am timp nici de respiratie, trebuie sa bag viteza cu lingurita ca altfel am scandal mare in casa!! si mananca de rupe. aici nu stiu eu daca e bine, ca manca un borcan (ii dau din canile cu cioc de la primii pasi, scot capacul si bag lingurita; mi-e usor sa o tin intr-o mana, ca are manere), deci spuneam ca manca un bibe din ala de 200 ml plin cu piureu si apoi mai bea si lapte. si asta la 3-4 mese, doar dimineata ii mai dau lapte simplu. de constipata nu a fost, doar dopu de azi, de la spanac bag de seama, ca era cam "spanacos".
ce sa fac? sa-i dau mai putin?? da plange daca ma opresc inainte de a termina cana!! e prea mult? heeelp!!
maine voi merge si la asistenta, sa intreb, da poate ma linistiti pana atunci.
uff
ma duc sa prepar furaju', se aud chemari in zare...
revin dupa-amiaza, cand venim in parc (suntem cam singuri, deja mamele precaute din pantelimon nu mai scot copiii afara, ca e viscol, ii infofolesc la geam, 5 minute...)

angelica, lya,

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

am dat un refresh si uite ca s-a mai scris de cand am deschis io fereastra de raspuns. Ramona, ai facut nunta?! daca da, casa de piatra si pupici multi si de la mine!!
Aura, te pot ajuta cumva cu bibliografia? sa-mi spui, daca e de luat de undeva si de trimis prin posta poate reusesc.

voiam sa va mai spun ca am primit cel mai frumos cadou din viata mea, chiar de ziua mea, de la fiica-mea (cam multe "mea"-uri da nu reusesc sa formulez altfel). s-a hatarat, taman pe 26 octombrie, ca are ochii verzi!!!!!!!!!!!!!!!!! yupppi!

virgi, dupa o mie de pupaturi si dupa ce simt nevoia sa iti spun ca tare dor mi-a fost de matale, cat ai fost plecata la aia rai si birocrati (la romania adica), am si eu o intrebare pentru choy: de cand ii baga in alimentatie ardei iute, usturoi, de-astea imunizante???

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Luana bine ai revenit. Ia mai pune niste poze cu Hora mai din zilele noastre sa vedem si noi cat de mare e de papa atata.Stai linistita ca si noi cam 200 de ml de pireu papam odata.M-am intrebat si eu daca nu e prea mult......zice lumea ca nu e.Asa ca....pofta buna!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput