Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

Amonarfrumoase pozele de la nunta si botez. Cand mai ai timp mai pune si tu niste poze cu Kailan sa-i vedem ochisorii aia frumosi .

Fructele eu la dau crude , dar am si eu o intrebare para tot cruda o dati sau aia nu merge numai coapta ?Intreb si eu ca parca para e mai greu digerabila (cel putin la mine,daca mananc mai multe cam umblu la ).Inca ceva poate s-a discutat si n-am fost eu pe faza DOVLEACUL copt ,daca coc mai mult odata pot sa-l pun in conge ca tot sa coc pe dovleac imi vine acru.

Era sa uit ce e mai important (dar tot e bine daca am uitat inseamna ca incep sa-mi revin din starea de soc). Sa vedeti ce am patit sambata , in timp ce ii cautam la David haine cu ce sa-l imbrac sa iesim la plimbare ,el era ca de obicei pe canapea ,si ce credeti ca facut s-a rostogolit el de pe burta pe spate si tot asa pana cand aud un POC ce credeti ca a facut a cazut din pat .Nici nu vreau sa-mi aduc aminte reactia care am avut-o ,l-am ridicat repede de jos ,el saracu plangea ,am inceput sa-l pipai sa vad daca e intreg ,am fugit pe urma la telefon sa-mi sun sotul ,dar cum sa-i spun ca a cazut din pat ca eu n-am fost capabila sa am grija de el ,dar pana la urma a venit mama mea si m-a mai linistit ea ,iar David a inceput sa se joace si sa rada semn ca nu il doare nimic. Asa ca aveti si voi grija ca am vazut ca a-ti scris cateva dintre voi ca va e frica sa-i lasati singuri sa nu cumva sa cada ,prin urmare se poate intampla.

ILDI si DAVID (2 mai 2006 )

Saracutul!!!A mea inca nu se intoarce, dar deja mii frica.
Davidutului.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis

doroti, suc de la orhei vita se gaseste si aici, eu cumpar pt ca mi se pare mai bun decat celelelate produse similare, facute in europa de langa noi (ungaria, austria, etc). borcanele n-am vazut, o sa incep sa ma uit si dupa astea. cat ziceai ca ar fi pretul unui borcanel pt bb?

La noi este 9leiMD asta ar veni 1.89leiRO noi.Daca sunt zile la fete unde, si uitativa, la a mea Guguta tarei plac!!Chiar ma gindeam oare nu exporta in Romania, ca in Ucraina sigur exporta.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by Ursulia

quote:
Originally posted by mikiion

hai

apropo, am avut revelatia ca luna viitoare( nu spun cand ca e «secret») fac 35 de ani......Cred ca sunt cea mai baba de pe aici. Cum a trecut timpul. Si singurul lucru la care ma gandesc e, ca aici , la peste 35 de ani , e obligatoriu( sau se recomanda, nu stiu sigur) aminiiosinteza( asa se cheama6) asa ca la al doilea copil nu mai scap.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Hai ca nu e chiar asa! Mai sunt si alte mame de cirese in situatia asta...Tot baba de-asta sunt si eu, doar ca la mine in decembrie se va intampla sa ating matusalemica varsta de 35 ani. Ce sa facem acum?! Asta e! Sanatoase sa fim... Eu zic ca nu-i chiar asa de complicat. A nascut o data cu mine o tipa de 42 de ani ( pt ea era primul copil si se gandea cu optimism si la al doilea).

Lili si Mircea

Buna cireselor
Sunt Oana, mamica de ciresel - va citim de ff mult timp si acum ne facem curaj sa intram in vorba!
Asta pt ca fac parte din clubul "peste 35 de ani" si mamica prima data!
Deci, cireselul meu e Paul-Victor, nascut pe 21 iunie, 3850 si 55.
Speram sa ne facem multi prieteni in livada!!

Oana Rusu

Mergi la inceput

Gata am terminat de citit.
Buna ziua Livada!
Va doresc o zi cit mai buna si mai placuta.
Arleena eu am deschis noul cod rutier de pe contul comun da nu se vede tot, nu poti sa mil trimiti ca atasament la doroti_5@yahoo.com te rog.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna ciresici,

Am si eu o intrebare. Ati dat amo-oxacilina la bebei cand au fost raciti? Este in regula?
Eu am un nepotel la tara de 3 luni jumatate, si tuseste. A fost la dr. de familie, nu este pediatru acolo, si ia prescris acest medicament. Este in regula?
Voi ce dati la bebei raciti?
Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by a_daniela

Buna ciresici,

Am si eu o intrebare. Ati dat amo-oxacilina la bebei cand au fost raciti? Este in regula?
Eu am un nepotel la tara de 3 luni jumatate, si tuseste. A fost la dr. de familie, nu este pediatru acolo, si ia prescris acest medicament. Este in regula?
Multumim.

Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos

Daniela da are febra piticul? Sunt si alte chestii de dat la tuse nu neaparat antibiotic. Da e nasol de dat dupa ureche. Mai bine ar incerca sa-l vada totusi un pediatru.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_daniela

Buna ciresici,

Multumim.

Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos

Sincer nu stiu, nu a fost racita a mea Guguta, doar ca o avut mucisori.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

doroti, ia intra aici, mi se par mai ieftine decat ziceai tu, nu? ia sa vad daca livreaza in romania, daca nu, poate facem o afacere cu mama ta!

http://www.acasashop.md/index.php?module=catalog&id=312

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by AmonarIn plus am avut nunta si botezul ceea ce ne-a placut mult.

(pozeKailan)

Amonar,casa de piatra ,La Multi Ani fericiti si un baietel asa cum vi-l doriti!Super pozele!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

Buna cireselor
Sunt Oana, mamica de ciresel - va citim de ff mult timp si acum ne facem curaj sa intram in vorba!
Asta pt ca fac parte din clubul "peste 35 de ani" si mamica prima data!
Deci, cireselul meu e Paul-Victor, nascut pe 21 iunie, 3850 si 55.
Speram sa ne facem multi prieteni in livada!!

Oana Rusu

Bine ai venit la noi si sedere cat mai placuta!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput