Cirese de Mai-Iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
LYLY809 spune:
Mag, am gasit bona,sta chiar langa mine, iar azi a venit si cea veche sa-lvada. A stat numai cu ochii pe dumneaei, bineinteles ca a recunoscut-o...
Zici ca ar fi mai buni pampersiide la Libero? Cum au stia numerele, la fel ca la pampers? Alec "poarta"acum cu mandrie numarul 4,de la 7 kilos la 18. Care-o fi corespondentul de la Libero?
Pupici razaciosi lui Nichita
Multumesc fetelor care mi-au raspuns referitor la eritemul fesier. Le luam pe rand, una cate una, pana gasim remediul potrivit pentru poponetul nostru.
Carmen, tortul este facut, daca poti veni, te asteptam!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Mihnea ma inebuneste aici "ca ce mai face Nichita, ca nu l-a mai vazut de mult".
, am gresit bulina, trebuia sa o pun pe asta pupici
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
ama_kaly spune:
Si eu am nemutumiri legate de Pampers.. ziceti ca-s mai buni Libero? O sa incerc..cu pampers de fiecare data kk iese pe la spate ![]()
Legat de Hipp si Nestle, cu ce le-ati luat? Carmina tu la supa aia pui sare? Ca asa scrie ca se pune un praf de sare..Stiti cumva, eu daca alaptez pot face vaccinul antigripal?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
carminabulina spune:
ama o singura data am facut supa su NU am pus sare. Eu ii dau piure de legume. Sa nu pui sare, auzi, pana la 1 an...macar.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
mikiion spune:
Congelarea
Se varsa piureul intr-o tavita pt gheata( de plastic nu punga, aici sun unele mai flexibile) si o acoperiti cu celofan sau hartie cerata. Raciti in frigider( nu se lasa la temperatura camerei sa se raceasca ca se dezvolta microbi)puneti piureul racit in partea cea mai rece a congelatorului pana a doua zi. Scoateti tavita si o vidati rapid intr-un sac pt. congelare( nu cel de cuburi, exista unuu speciali)sau in alt contenant( exista cuvantul asta in romaneste? Ca am tendinta sa romanizez cuvinte fratuzesti) ermetic. Scrieti pe sac numele alimentului si data limita de conservare.
Piure de dovleac
Ingr : 1 dovleac spagheti, butternut, golden, sau clasic, de circa 1kg, 125 ml apa
Prep : Spalati si taiati –l in doua. Scoateti samburii si filamentele. Puneti intr-o tava cu partea taiata in jos cu 125 ml de apa
Coaceti la microunde 14 minute sau pana e copt( sau la cuptor)
Detasati pulpa de coaja si conserati lichidul de la copt.
Cu un robot sa un blender reduceti in piure jumatate de dovleac adaugand progresiv 45 ml 93 linguri ) de lichid de la copt pt. a obtine textura dorita. Repetati operatiunea cu restul( daca recipientul e suficient de mare adaugati tot dovleacul si adaugati cam80 ml( o treime de cana)
Randament : 560ml sau 18 cuburi pt. congelat
Piure de dovlecel
Daca piureul obtinut e prea lichid il ingroasati cu cereale pt. bebe sau cu alt piue de legume pe care copilul il cunoaste deja.
Ingr : 3 dovlecei , circa 450 gr
Apa
Prep :
Spalati si decojiti si taiati in rondele
Coaceti in putina apa fiarta circa 5 minute sau in aburi circa 12 minute pana devine moale.
Piure : cu robot culinar se face piure fara a adauga lichid . In blender se injumatatesc cantitatile( e mai mic).
Randament : 250 ml sau 8 cuburi
Pt. cine a cerut.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
ama_kaly spune:
Stiu..nu am pus, dar am intrebat pentru ca asa scria acolo.Si eu tot piure de legume ii dau(din legumele alea, adik: dovleac,morcov,conopida,rosie,cartof).Mihnea mananca? Seby ia cateva linguri si incepe sa se strambe, nu mai vrea.
Ii pun si o cupa de cereale in piure.Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
ama_kaly spune:
Fratilor, care-i dovleacul si care-i dovlecelul??
Ca zau ca nu stiu..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
mikiion spune:
Eu vreau sa multumesc celei( imi cer mii de scuze dar nu mai stiu cine si nici nu am timp sa ma uit in urma) care a pus un filmulet cu o fetita scumpa care se intorcea ca o zvarluga...
M-am prins cum se face. Ca eu incercam sa-l stimulez pe Marc dar faceam gresit. Ca in mintea mea, eu credeam ca el trebuie sa se sprijine pe brate ca un om mare
. asa ca acum fac exercitii de flexie din fundulet si victorie, a inceput sa se intoarca si singur putin, nu inca pana pe burta, ci doar 90 de grade. dar ma face fericita....
Si mi-am dat seama ca are si parinti «idioti». pai cum sa se intoarca copilul daca nu sta niciodata pe o suprafat plana. Ca eu ori il tineam in boncer, ori pe o perna, ori in colac,ori in scaun de masina si mai niciodata pe spate pe pat. Ca atunci cand era mic nu suporta si eu nu mai incercasem. Si acum ii place.....Si e fericit . Dar trebuie sa fie si mama langa el....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
doroti_5 spune:
Carmina tot vroiam sa te intreb si uit.De unde ai facut rost de albinuta?Vreau si eu una!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
ralucis spune:
intru pe fuga, am inceput sa lucrez de acasa si acum tre' sa recuperez ceva ca pana acum am stat cu ilinca... si noi am trecut la libero, tot pt ca pampers mi se parea ca s-au nprostit rau de tot, miros urat, nu mai abosrb, kk trece rau de tot prin ei, etc. la libero am luat acum discovery midi, au un desen dragut doar pe banda din fata de sub buric, si am mai avut inca un fel, tot midi, dar nu stiu cum altfel se cheama, poate ma ajuta magda, cu desene si mai haioase si pe banda din fata, dar si pe zona fundului, cu un fond usor portocaliu, aia mi s-au parut mai buni. si elasticul de la spate ma incanta, ca si faptul ca n-au miros. iar ca pert, ei, sunt un pic mai scumpi, adica pe astia discovery am dat 520 de mii/70 de buc, iar ceilalti mai darguti sunt 650/88 de buc. eu zic ca merita.