* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:



FETELOR, AM UN SOBOLAN MORT IN BAIE ... MAI EXACT PE ACEL RAPITZ SAU CUM S-O NUMI ... I SE VEDE PARUL PUTIN ... CATEVA SUVITZE SI PUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ....

CRED CA NOI O TAIEM DE ACASA PANA VINE TATI SA-L TRIMITA IN VOIAJ
....


adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by adar



FETELOR, AM UN SOBOLAN MORT IN BAIE ... MAI EXACT PE ACEL RAPITZ SAU CUM S-O NUMI ... I SE VEDE PARUL PUTIN ... CATEVA SUVITZE SI PUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ....

CRED CA NOI O TAIEM DE ACASA PANA VINE TATI SA-L TRIMITA IN VOIAJ
....


adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...









Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam


edit: cred ca paralizam de phrica!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Ma sculai cu fundu-n sus. Am dormit ca naiba azi-noapte, avusei parte de vreo trei sculari din partea lui Mamzel Farfuzel. Baloteaza la greu noaptea. Aseara m-am si culcat mai tarziu ca deh, mi-a trebuit somn la pranz.
Apoi deschisei DC-ul si incepui prin a citi o poveste trista de la "Nasterea unei stele". Si plansei de am niste ochi precum melcul. Parca nu mai sunt buna de nimic.
Catrinuta, sanatate multa puiutei.
Simona, sa dea Domnu' sa nu fir altceva. Dar la asa o febra mare m-as mira sa nu mai apara vreun puseu. Ca e destul de mare pentru a fi de la dinti. Fii cu ochii-n patru.
Adar, nasoala si scarboasa treaba. Cand iti vine sotul acasa? Asa chirias lipsa. Eu ma cutremur cand vad un soricel dar un sobo. Acum doi ani am avut invazie de soareci. Si anume intrau in baia de jos printr-o conducta. Si pune o clupsa, pune doua, pune trei, ..., pana am prins vreo sapte. Al meu sot venea triumfator cu clupsa cu soarecele sa imi arate "trofeul" : "uite, ce ochii bulbucati are. Saracu'! Dar inca mai are un botic dulce!" Eh si eu scoteam niste sunete, adica un tipat din ala isteric de frica, cand nu te poti abtine, si al meu sot statea sa analizeze "decedatul" si mi-l mai si arata. Nasol. Un capitol urat incheiat.
Fetelor, aveti grija cu mierea! Nu se recomanda pana la 18 luni, cica. In miere supravietuieste bacilul botulinic si stomacelul bebelusului nefiind acid, ca la adulti, e taman bun pentru o inmulteala de bacili.
Deah, nu se mai poate sta. Se plictisi Eva de stat in pat.
V-am pupat

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari sarbatoritilor:
Mark - Bagheera 1975
Erik-Sebastian - Ama kaly

Am inceput azi operatiunea olita: Alicia a facut pentru prima oara pisulica in olita!

Micaalsa, relelor, voi sunteti plecate de acasa? pe unde umblati?
Tcelen, auzi, daca te mai vrem... pai mai incape vorba? pupam Anamaria sa-i treaca raceala si te asteptam cu poze cand te instalezi.
Adar, sobolan? am facut si eu ochii cat cepele. Ce-ai facut cu el?
Catrinel, mersi de reteta cu scortisoara, sunt amatoare de tot ce e simplu de facut si bun, o aplic si eu rapid.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:



N-A FOST SOBOLAN ..................... !!!

"SUVITZELE" ERAU NISTE RESTURI DE MOP ... ASTA AM INTELES, DAR CE N-AM INTELES, ESTE DE UNDE PUTEA ASA .... VREUN VECIN ... ???

Edit: resturile de mop nu erau de la mine, daca va puteti inchipui ... erau de la vecini ... si sotzu zice ca mirosul vine de la pivnita ca noi stam la etajul 1 .... VREAU LA CASAAAAAAAAAAAA ...




adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:


Salutareee!

Kim ramane cum am stabilit! E super strengarita! Si io o sa-l duc pe Cristian la o sedinta foto profesionala.

Cartinel si noi stam acasa de Craciun...poate ne vedem la porumbei in piata Operei...O sa fie super! Roxi poate va faceti si voi curaj!

Andreea trimite 2 PM-uri ca nu o las pe Ada sa dea faliment! Zici ca dai smantana la bebe?! A pe 1 decembrie o sa fie baby expo la brasov!

Mariana tare faza cu braziliencele...si eu prefer decoloratul decat epilatul ala cu ceara...mai ales peste genunchi, maini si alta locuri...unde simti ca iti dai duhu, insa nu cred ca am parul cat al sotului tau! De Medeea ce zici, ti l-am mai sugerat? Sau Manuel?

Noelino de ziua ta vin spre Bucuresti! Daca te imbeti bine si pe 3 dimineata esti prin gara de Nord ne intalnim...poate dau po fuga pana la Carrefour...E libera soseaua gara-C.?

Fetele inca nu stiu unde va fi nunta ca e verisoara sotului...un restaurant pe acolo prin orasu lu Nimanui...Sper sa nu ne ratacim cu inchiderile astea de strazi...mai suntem si din aia ca-n patru nunti si o inmormantare
Am o mare problema...ma vopsesc...Ce vopsea sa aleg? Acum sunt pe rosu si vreau sa ma vopsesc marti...oare o sa aiba re o influenta? Eu nu m-am vopsit decat cu Henna pana acum so !

Pupici tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mihaela/Timisoara eu ma vopsesc singura acasa de multi ani.Eu sunt de felul meu satena dar m-am facut blonda fiindca aici toate se vopsesc "bronete".
Folosesc cu succes Loreal Perfect Blonde Meches.Dar la tine cred ca o culoare mai apropiata de roscat ar fi o idee buna.

Anamaria/Alba Iulia multumesc mult pentru sugestia de nume! Medina e asa de frumos dupa parerea mea!I-am zis si sotului si auzi la el comentariu:(citez)" Aaaa,ca Medina din orasele arabe?"

Cristina/Galati bine ai revenit! Ne gindeam la voi!
Sper sa-i treaca Anei Maria raceala in curind.

Kim ce zic canadienii de olita? Sotul meu cred ca l-a pus pe ala mic weekendul trecut sa faca pishu in olita acum la 8 luni, dar eu stiu ca nu se obisnuiesc bebeii asa de repede...Aici am inteles ca in viitor o sa se fabrice niste pampersi cu senzori care sa anunte momentul culminant si asa o sa invete mai usor.
La nume de fetite inca nu ne-am horatit, am primit o multime de sugestii care de care mai interesante.

Ciuf de cind cu cei 4 dintisori a inceput si Markus sa se terezeasca iar noptiile...Tocmai acum cind nu am pe nimeni sa ma ajute noaptea! Si eu citesc de multe ori povestile triste de pe forum si iti dai seama cum ma simt...

Adar mey noi am avut odata in bucatarie o lighiona care nu e nici soarece nici sobolan dar seamana cu ei si traieste in padure.(paduricea incepe in spatele casei noastre).Sotul meu i-a facut o cursa si l-am gasit intr-o dimineata mort in cosul de gunoi...!Nici pina in ziua de azi nu mi-a zis cum a facut!

Catrinel ce bine ca veti merge in Romania de Craciun! No nu am fost niciodata in perioada de sarbatori fiindca mereu plecam in tari mai calde, sotul meu fiind un fan inrait al acestora.

Catrinutza mama ce marisoara e atomica!
Al meu cintareste cam tot atit desi e baiat nascut cu mai putin de 2 sapt. inaintea fetitei voastre.Insanatosire rapida bebelusei atomice!

Fetelor voi ati mai auzit una ca asta: eu am patut de lemn Brio pentru Markus si el a reusit sa...roada o bucatica minuscula cu dintisorii desi are multe jucarii de ros! Cum s-o fi intimplat nu inteleg!!

Un weekend placut tuturor mamicilor si bebelusilor/elor

Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mariana multumesc! si eu tot la Loreal m-am gandit, insa nu stiu daca sa aleg profesionala sau din comert...eu cred ca o sa ma fac stena...nu stiu ce o sa iasa...mi-e cam teama dar risc...
Si Cristian a reusit sa muste din patut! Motiv ptr care a scapat de "arestul la domiciliu".

Ada

I-am vazut in poze pe Seby, Darius, Iulia, Maia si Stefana,Onisca si Maia albinuta. Pe Bia am vazut-o in filmulet la gym session!

Ptr destresizare:
http://youtube.com/watch?v=DKGAE8wAeLk&mode=related&search=

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Noi am fugit pentru cateva zile in Florida,asa inainte de botez si nu avem internet decat la un internet-cafe.Pupim si salutam pe toata lumea.

Mariana1976,felicitari pentru fetita!!!Ce ma bucur,parca ar fi a mea,zau.Si eu sper sa am o fetita anul viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare!Ce zi frumoasa!Insorita, asa cum ne place noua.O sa ne plimbam muuult si azi.Roxi, reaoo, nu-ti faci timp si pt noi.Ieri am fost pana in Mircea cel Batran sa vada Edutu porumbeii si m-am tot gandit la tine, m-am tot uitat, poate te-oi vedea.E doar a doua oara cand il duc la porumbei, din pacate.Dar mi-e asa de greu sa merg pana acolo!!Dar ieri mi-am luat inima in dinti si am pornit spre oras.Vreau sa va spun ca Edutu e super incantat de masini.Ce mai, il dau pe spate.Le urmareste cum trec pe langa noi cu atata placere, e pur si simplu socat, zici ca nici nu respira.Si tot asa se uita dupa porumbei.Zici ca i-ar fi mancat.Pe cuvant ca m-au trecut fiorii, am realizat ce baiat mare am.Are si el anumite placeri, are emotii.A fost incantator sa-l vad cu cata placere se uita dupa porumbeii aia.Il adooooooooor.
Catrinuta, nu i-am dat pana acum la bebe Romergan si cred ca nu o sa-i dau.Nu mai doarme asa prost, doar ca se mai trezeste palngand dupa suzi.Cred ca ai dreptate, copii nu trebuie sa fie sedati, decat in cazuri cu adevarat disperate.Eu ma scol in fiecare noapte din cauza ca se fataie si plange cam de vreo 10-15 ori, dar parca nu sunt asa disperata.Mamaaa, ce mare e Mariuca, sta ea singura in doua picioruse?Felicitari.Si ce de papati!!!Si Edutu meu e disperat sa stea in picioare, mereu se catara pe mine, numai asa ar sta.Doamne, si ce se bucura cand reuseste el singur sa se ridice.Isi da seama ca face ceva deosebit.
Intrebare pt tine, Catrinuta, cu ce laptic ii faci grisuletul, ca i-as face si eu.Si cu ce il indulcesti.Cu miere?
Alina, i-am luat temperatura pt ca facuse de dimineata 38,2(de la vaccin) si am vrut sa-l urmaresc un pic.As fi putut sa jur ca nu are, cand colo, surpriza!!Apropo de asta, mai Ciuf, ma speriasi.O sa-l urmaresc de acum incolo.Doamne fereste.
Mariana, bine, mai, asa un castor ai tu acolo?Am ramas socata cand am citit.Si ai fetita???Unde ai scris, ca eu nu am vazut.O fi de vina neuronu sau Delia n-o fi inteles bine??Lamureste-ma te rog. pe burtici.
Ia uite ca avem 2 castori in grupa.Si Cristian a comis-o.Mai sa fie!!Si unde il tii Mihaela acum?Eu il tin pe Edutu pe jos si e tare incantat.Mi-e teama ca o sa raceasca, desi bag si radiatoru' in priza, dar cine stie pe unde se strecoara curentul pacatos.Om vedea.
kim, felicitari!I-a placut pe olita, nu?Sper sa-i placa si lu' Edu.Cat de curand o sa-i iau si eu.Cat ai tinut-o pana a facut?Cred ca esti prima din grupa cu asa o realizare.
Ada, bine, mai cum te inselasi tu in halu' asta?Cred ca de speriata ce ai fost.Mi te inchipui Scuze, da' nu ma pot abtine!!
Acum v-am pupacit, fug sa pazesc bebele.


Mergi la inceput