Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
megbeng spune:
catalina, asa cum pun si eu pariu ca liuda naste abia la anu, nush' de ce imi vine sa pun pariu ca tu ajungi nu la 37, ci la 40 de saptamani (asta daca nu mergi tu mai repede sa faci cezariana, uite ca nu mai stiu ce planuri aveai )..la cat de documentezi tu despre nasterea inainte de termen si prematuri
aelita ne anunta ca la noiembrie-decembrie sunt 3 bebelusi, da a postat la sfarsitul capitolului 28..
eu sunt o mica balenuta, ma doare spatele de MOR (asta de la statul de scaun cate 10 ore pe zi, daca nu stau pe scaun n-am nicio problema)..bebe cred ca s-a intors cu capul in sus ..acum 2 zile l-am simtit f activ aproape toata ziua, si de atunci in loc sa il simt-si sa-l vad cum imi intinde burta- deasupra buricului il simt jos de tot, unde nu e tocmai palcut si nici la fel de distractiv, ca din cauza convexitatii burtii nu mai pot sa stau sa vad miscarile.
astept inceputul lunii decembrie sa ma pun pe citit materialele despre bebe si probabil sa fac si eu un minim de cumparaturi (bagajul de spital adica)..restul lucrurilor, in ianuarie, duap ce termina barbatu' masteru si rearanjam camera (desfiintam un birou-al lui, renuntam la un calculator si facem loc pentru patut si masa de infasat)
oana,
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Catalina spune:
Haide mai Meg, chiar asa? Sa te auda Dumnezeu! In orice caz, alea le-am tradus pt Haricleea, ca ea mi-a cerut. Io zic ca m-am mai calmat. Zic io ...
Mama ce as merge la un munte ....
Cata 30
oana_bucur spune:
Alinatxa departe de mine dorinta de a te supara... picasem in transee...ma podidise somnul...se vede ca azi noapte n-am prea dormit. Acu tre sa-mi apara si mandrul sot ptr weekend...asa ca ne-am revenit.
Te pupacesc sa-ti treaca...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
26+
simkat spune:
Mamaaaaa fetelor, dar mult mai scrieti!!!
Eu am foarte mult de lucru si nu reusesc sa tin pasul cu voi, insa am intrat sa va anunt ca avem BAIETEL 100%, asa ca, rog pe cineva sa ne puna si noua un carucior albastru in listuta de gravidute. Plizzz!!
BBle este bine, sanatos, mare (600g la 23 de sptamani) si ffff vioi.
Mie imi este din ce in ce mai greu sa urc cele 4 etaje, pe scari, imi este foarte cald, noaptea (deschid usa la balcon de cateva), iar sotul zice ca am luat-o razna si ca o sa se culce in alta camera sa pot sa imi fac eu "camera frigorifica".
Cat tine de Kg mele (11,5 la numar) nu ma stresez fiindca i-am spus doctorului ca ma simt "cam mare", iar el mi-a raspuns foarte mirat si zambitor "mie mi se pare ca aratati foarte bine asa cum sunteti, trebuie sa aibe si BB unde sa se dezvolte, nu?)". Deci fetelor, la masa!
23+ cu & Raducu(19.02.2004)
Liuda spune:
doamnelor m-ati deprimat cu kilele..
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 5 zile
ALINATXA spune:
AHAAAA Oana deci se intrevede un week-end intre porumbei!Ma bucur ca te vei relaxa impreuna cu iubitul si cu puiutzul vostru.
Eu am mancat ficatei in sos de vin cu piure,gogosari si conopida LIUDA.
Am o pofta extraodinara de salata beuf asha ca am sa imi fac un platou.
E suficient ptr astazi liuda?
Fetelor ascult muzica de ambient celtica trimisa de draguta de kateryna.Puiutza mea a adormit ca am mancat si nu simt nimic.Muzica e de vina.
M-a cuprins asha o relaxare wooof!!!
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Liuda spune:
fetelor eu am 28 de saptamani
care e curioasa sa vada o burta despre care si dr. zice ca e cam mare? vedeti la mine in poze ca le-am pus.
Daconst - m-am achitat de o datorie fata de tine....
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
iar vine sambata duminica si nu o sa am cu cine discuta....
unde mai plecati doamnelor?
Va pupic pe buric.
ALINATXA spune:
Cum liuda numai ai cu cine discuta eu ce sunt aici?Sperietoare de ciori?
Pai eu is pe metereze aici dar cu 2 nu se face primavara.
Ce ai mai mancat?
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos