Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Ai 10 puncte de la mine ca la asa ceva nu m-am gandit nici eu..

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna dimineata,
ceva noutati?
O burtica noua?
Nimic????????
Va pup pe toate si ca raport eu sunt in Z28..

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, tie ti-a purtat noroc ochiosul ala, nu degeaba ai pus ochii pe el!
Sa ai o sarcina usoara si ingerasul sa vegheze asupra voastra permanent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna fetili...
off ce dor imi era de voi !!!
MEDO de tine , in mod special , m-am agitat io si dj mama si noela..pe la capitolele anterioare sa te readucem in scena...da tu nik..ai stat ascunsa...cum ziceam si atunci...pitita ascultai cum creste firul ierbii dupa insamantare...
Avalon , te-am citit mereu cu mare drag , ai un fel aparte de a raspunde si mi-ai fost simpatica din mesaje....stiu ca esti pe baricade de mai mult timp si cu mai multa experienta decat noi...insa te felicit pt revenirea oficiala in lupta..
iti doresc mult mult succes de data asta!!

mi-e dor de tabita de oanabbb de bubulene, de fetele vechi...care insa nu mai scriu nimic de mult..

acu ca vb de "sclipirea din ochi" si mie imi cam stralucesc ochisorii....
vreau sa va intreb fetelor ,poate imi raspunde proaspata graviduta laura , cum e cu durerea de sani??? cum dor sanii? din interior simtit ca dor , de la sub brat pana in fatza ,de la "radacina lor" sa zic asa..cum e??

io sunt ziua 25 azi dintr-un cm de 28 zile si cu test de ovulatie pozitiv in ziua 14 cand am prestat f frumos ,dupa vreo 3 zile de pauza ,si am mai prestat si in 15 asa de siguranta.
pana luni tre sa mai astept , si poate fac si un test daca nu vad rosu...
va pupic pe toate si va doresc teste pozitive..indiferent de care ,sarcina sau ovulatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Multumesc pt raspunsuri. Intr-un final l-am convins pe sot sa se abtina pana luni. A fost cu , dar sper sa merite. In fine acum intrebarea e daca pt spermograma trebuie abstinenta, atunci pt facut bebe nu trebuie?

Adica daca ies gigeii bine dupa 4 zile de abstinenta, ce grantie am eu ca daca ne iubim zilnic iese si bebe?

Sotul meu e bosumflat si zice ca nu se poate concentra la munca daca nu se iubim zilnic. Eu nu pup pauza la ciclu.

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

servus fetele ,face cineva tratament pentru stimulare ovariana cu clostylbegit ? Este bun tratamentul ? As dori sa vorbesc si eu cu cineva care a facut tratament cu acest medicament.Va rog sa-mi raspunde-ti ,va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

trust... eu am inceput ieri

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Andra acum inteleg motivul supararii sotului tau, si apropo de linkul de mai sus in spiritul "hormonilor care ne guverneaza" am vaga banuiala ca sotului tau o sa-i iasa super-bine spermograma, fie c-o face la juma' de ora de abstinenta, fie c-o face la o saptamana.

Floare de colt, si de tine mi-a fost dor Uf, nu vreau sa cred ca am experienta, mai degraba cred ca sunt vesnic diletanta in meseria asta...

Mergi la inceput

si tratamentu este format numai din clostylbegit? La mine este a treia luna.Primele doua luni am luat din z5 1 pastila pe zi de duphaston si sin z15 2 pastile pe zi de clostylbegit cu vitamine E.Acum sunt in luna a treia de tratament si iau din z15 a CM cate doua pastile de clostylbegit si vitamina E dimineata si seara.Nu am avut reactii adverse ,tu? Pentru ce ti-a dat acest tratament ? De cat timp incerci sa faci bebe ?

Mergi la inceput

andra tie ti-am scris cu cateva randuri mai sus.

Mergi la inceput