Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

moni pt ca exista o categorie speciala pt noi unde ne plaseaza si doctorii:infertilitate de cauza necunoscuta..........asa ca in multe studii suntem un procent destul de mare,dar care pe noi nu ne incalzeste cu nimic......

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mirelooo ce facusi?
Am lipsit si eu o zi si gata ai inceput tu noul capitol.
Hai ca poate asta e cu noroc ptr noi.Eu azi sunt Z27 si astept...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Scuze Moni atunci am interpretat gresit alta postare, gen ca te-ai pazit multi ani.
Alina cat timp ne mai ramne speranta...oricum devine obsedant.
Noela ai devenit ca o muratura??Unde te-ai ascuns...cu nepotica...mai lumineazane si pe noi cu cate ceva.Daca testul se pozitiveaza azi si maine nu mai e pozitiv ,atunci ovulatia s-a produs?

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Andra mie mi-a spus maxim 3 zile si fara medicamente bineneteles...il pacalesti tu intr-un fel...chemi soacra sa stea pe la voi 3 nopti

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumim Felicia pentru noul capitol si sa ne aduca noroc.
Avalon,bine te-ai reintors la o categorie de aspirante cu grad de dificultate mai scazut in procesul tehnologic.Eu cred ca e de bine si mai ai si avantajul srimularii.Profita din plin. Cica s-a demonstrat ca infertilitatea la unele femei ar avea o componenta neurologica. In curand vom cauta si un neurolog bun...Iti multumesc pt. raspunsul de la oligo si te rog trimite-mi si un nr. de telefon ,pt o programare ,daca ai.Mulsumesc.
Si mie imi cam lucesc ochii dar ma cam ustura "printzesa"...Poate numaram odata.
Roxali,daca testul se pozitiveaza astazi ovulatia are loc in 12-36 ore.Se munceste asiduu in urmatoarele 48 ore.Sa dea DD sa fie cu ochisori.
Noela,hai ca se readuna lumea ...Poate pacalim barza..

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pentru ca v-am gasit pe voi aici m-am intors, Meda. Si cine stie, poate daca exersez la 'categoria usoara' un picut mai relaxata, neuronii mei nu vor mai face scurtcircuit si se va intampla ceea ce niciun medic nu-mi poate explica de ce nu se intampla... Poate ca acei medici care au gasit legatura intre stres si infertilitate au gasit in acest fel si o explicatie pentru infertilitatea mea.

Dupa cum ai vazut va dau tarcoale de ceva timp, am intrat mai rar pentru ca tot sper ca data viitoare cand va voi cauta voi sa fiti deja la nivelul urmator, cel al favorizatelor de soarta cu burtici.

De Corina Neamtu am auzit de la o colega care are probleme endocrinologice. Uite si un articol: http://sanatate.jurnalul.ro/articol_48683/hormonii_pazesc_sanatateamentin_echilibrulincing_dragostea.html
Un nr de telefon si o recomandare poti citi aici, in mesajul postat de gudinde: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883&whichpage=9

Noela, unde esti, te-ai plictisit de noi? Sau ti-a imprumutat Meda Kama S. dupa ce a epuizat toate pozitiile?

Mergi la inceput

Multumesc mult, Avalon. Stiam eu ca esti smecheroaica.Citeste comentariul de la primul link, ultimul rand de pe pagina...La mine s-a scurtcircuitat totul fara voie TB e aiurea ,testele de ouat si ele, cu feriga nu m-am descurcat niciodata si acum experimentez prestatul la nimereala...Eu cred ca e metoda de aur ...doar pentru mansarda.
Noela e sigur comandant de pluton, asigurand cresterea,paza, baia si alimentatia nepotelei. Saraca Toto , o fi moarta de singuratate si nici n-a invatat-o nimeni cum sa intre pe DC .

MEDA

Mergi la inceput

Tiiii, ca sa vezi, mi-a scapat ochiului comentariul! Sincer, omu'! Sincer si realist

Mergi la inceput

Daaaa!Sincer si deschis.Fara prea multe inhibitii...A vrut chiar sa o faca mai lunga si a postat mai multi de LLL. Ce ti-e si cu complexul asta!

MEDA

Mergi la inceput

Da, dar lipsit de fantezie, as putea adauga... ar fi putut s-o faca si mai groasa daca folosea caractere bolduite

Mergi la inceput