Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

'cale-ar mama pe ele di capritze ,uite cum le pacalesti si le faci sa dea din casa.

Angelique,ramasesem datoare cu un raspuns, insa Meda a fost ca de obicei mai harnica decat mine, si mi-a luat vorbele din gura.
la intrebarea "DE CE EU?", inca mai caut raspuns.si as vrea sa mai fac o mica observatie: cand il intreb pe Dumnezeu "de ce eu?", nu-l intreb cu patima, ci mai degraba il rog sa ma ajute sa vad,sa inteleg si sa repar ceea ce a dus la crearea acestei stari, si ce invataminte trebuie sa sa trag din greselile mele, ca sa pot afla ce trebuie sa fac sa schimb aceasta stare...pentru ca repet: nimic nu e intamplator, si totul se plateste, iar plata nu se face "cui pe cui"...plata asta are cele mai ciudate forme;de regula loveste unde doare mai tare.

Meda,asa e, pe mine nu m-a trecut nimeni pe nici o listutza, nici macar invitata nu-s.
sper sa te distrezi bine, si sa te intorci cu mare chef sau cum vrei tu

Avalon, iubita,am muncit ca un caine zilele astea la hartiile mele, stii tu nir-uri, reg.casa...asa ca sa nu zic ca au trecut zilele degeaba, ca de, doar e we si am timp liber mai mult.
eu zic sa continui cu testele de ov, parca e prea de tot sa fi ovulat in ziua 4 sau 5...

cred ca aveti dreptate, luna asta e ceva in aer. poate va mai amintiti ca ma plangeam ca n-am mucus.vineri(ziua 6) am observat cind mergeam la baie ca hirtia "aluneca" prea tare... nu am dat importanta, avand in vedere ca inca mai erau urme roz de la menstra.ieri, ziua 7, la fel, numai ca ce-mi vine sa ma si uit...si ceea ce am vazut seamana al naibii cu mucusul.era transparent insa si roz. azi la fel, numai ca doar transparent. nu mai inteleg nimic. eu ovulez de obicei ziua 14,15,16, etc...e posibil ca ovulatia sa aiba loc atat de tarziu fata de aparitia mucusului. si inca o intrebare, poate mucusul sa fie "mascat" uneori de sfarsitul menstrei???pentru ca si luna trecuta la fel a fost, eu am asteptat mucusul prin ziua 11-12...

mai si am zis ca nu mai numar, fir-ar sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

E posibil, Noela sa fie glera mascata de menstra. Nu ai cum s-o urmaresti atunci. Oricum ovulatia poate sa se produca in mod exceptional spontan in orice zi. Nu poti verifica decat urmarind la cate zile vine menstra urmatoare. La mine cel mai scurt cm a fost 26 zile, dar am o faza luteala foarte lunga, minim 14 zile (cum am avut acum dupa FIV) si maxim 16 zile. In carti scrie ca foliculii primari dau startul sub impulsul FSH inca dinainte de a se declansa menstruatia cu cateva zile. Este posibil ca un folicul mai grabit, umflat de un peak al LH-ului sa devina matur si sa 'pocneasca' foarte devreme.

La mine insa cred ca e doar o dereglare acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Avalon si eu am patit la fel luna asta cu testele.Am facut 8 teste si nu s-a pozitivat niciunul.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Luna asta n-am facut nici un test,hotarita fiind sa las totul in voia sortii..Numai ca ieri m-au mincat degetele si am facut ultimul test care imi ramasese in casa.A iesit pozitiv.Nu m-am entuziasmat pt ca am devenit extrem de precauta...si cum al meu sot de o vreme se inhiba exact in perioada cu pricina,nu s-a intimplat nimic. Poate voi avea succes azi sau maine..cine stie!! Conexiunile astea neuronale ma surprind mereu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Avalon, de ce spui ca ai faza luteala foarte lunga? nu e normal sa fie intre 14 si 16 zile???? eu o am la 15-16 zile, sa nu-mi spui ca e de rau!
am verificat si acum, e mucus clar, si ieri toata ziua m-a tot durut bultica ca la ciclu(numai ca la ciclul asta nici burta nu m-a mai durut), si m-a intepat in partea dreapta a uterului sau prin zona ovarului drept. dar eu de 10 luni de cand ma tot "monitorizez", ovulez o data pe drepta , odata pe stanga. luna asta ar fi de servici ov. stang.

cel mai scurt ciclu la mine a fost de 29 zile, si a fost dupa ce am facut histeroscopia (pentru polipi).

eu iti urez spor la ,indiferent de ziua in care vei ovula. continua testele,macar sa te lamuresti ce si cum.
nu cred ca te-ai dereglat, poate sunt doar efectele tratam. pt. fiv. poate ca sunt mai multi foliculi, si se lovesc p'acolo, nu mai incap, mai stii?
eu am facut luna trecuta din ziua a 9-a si s-a pozitivat abia in ziua 15 . si in ziua 16 tot pozitiv mi-a iesit, dar durerile specifice l-am avut in ziua 15 seara tarziu, adica noaptea(la aprox. 12 ore de la pozitivarea testului), dupa ,

ti puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Asa este,nimic nu e intamplator si totul se plateste...Sunt intru totul de acord Noela. E posibil sa fie mucus fertil si sa ovulezi mai repede luna asta. Nu ti-am spus ca pluteste ceva in aer.Faza ta luteala e in regula nici o grja, nu-i asa Avalon? Eu tocmai am produs un test super pozitv dupa vreo 25 de teste masacrate. V-am spus ca presimtirea mea ca povestea se repeta e reala.Ovulez pe 30...Am tot si am facut gimnastica 15 min, dar apoi mi s-a facut un somnnnn si adormind mi-am spus ca Avalon asa a...sfooooorrrr!Mi-am facut bagajul si mi-am bumbacit barbatul ca vreau "un laptop ca sunt fata si nu car greutati"!Daca reusesc vom comunica mai repede de o luna.
Avalon si Noela tin pumnii sa ouati cat mai repede si mai "frumos" si voi ,dar sa se si prinda luna aceasta bebici de aia frumusei foc.Cand vin sa nu mai stiu pe care sa felicit. Si tie Mami iti doresc unul.
Irandeza, cu a fost naspa ca trebuia sa fac test de ovulatie si m-am abtinut si de la apa..

MEDA

Mergi la inceput

Noela, nu-i scumpica mea nimic in neregula cu faza luteala, e foarte bine 14-16 zile, insemna ca progesteronul e bun si suficient pt implantare... ca acum dupa o anumita varsta trebuie sa fim atente si la progesteron, nu numai la estrogen sa nu scada prea tare...
Meda, sa-ti ia laptop barbatul ca io nu pot fara tine! O s-o plictisesc pe Mama cu angoasele mele pana te intorci tu. Desi, eu presimt ca te intorci cu un bebe mic la purtator Iote ce-ai tinut minte faza cu sforaitul! Trebuie sa repet figura, dar la mine nu iese de 2 ori la fel niciodata.
Idaira, nu-i mai spune cand esti la ovulatie si poate cine stie, nu se va mai inhiba.
Anca, bravo fetita, asa da!

Mergi la inceput

Aaaa, Dj Mama, te rog eu frumos s-o treci si pe Noela noastra pe listuta de aspirante la capitolul nou pe care l-ai deschis, daca nu vrea acolo la prospaturi, atunci la invitate, stii ca listuta ajunge la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor dar voi nu aveti somn?
Azi eu sunt Z31 si stau sa astept

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

anca,asteapta mult si bine ca nu mai vin.
eu sunt Z13.Mi-am facut teste in Z11 si Z12 si a iesit foarte vizibila lina,dar nu ca cea de control.
TB Z7 - 36.6
Z8 - 36.6 - prestat
Z9-nu am luat
z10 - nu am luat - prestat
z11-36.8-prestat
z12-36.9-prestat
z13-36.8-prestat
am dat tot raportul
din temperatura nu inteleg nimic si nici din teste
ultimul CM a fost de 29 zile.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos