Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Eu nu mai inteleg nimic cu testele astea. Sa va spun cum a fost: prin ziua 4-5 am avut simptome clare de ovulatie, dar le-am ignorat, fiind imediat dupa FIV am zis ca sunt consecinta tratamentului de stimulare. Din ziua 7 pana in ziua 12 (azi) am facut teste, toate vag de tot pozitive, cel ce ieri fiind cel mai intens dar totusi liniuta de test nu avea aceeasi intensitate ca cea de control, ieri am mai avut ceva activitate in zona ovarelor, insa eu nu cred ca a fost ovulatie ca nu erau la fel de intense ca cele din ziua 5. Azi: test negativ clar. Temperatura nu am luat-o. In ultimele luni dinaintea inceperii tratamentului pt FIV am avut ovulatie foarte devreme, cel mai devreme ziua 9. Ce-o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Avalon
Iar cei care te cunosc acum au impresia ca tu toata viata ai avut tot ce ti-ai dorit, pentru ca poate ei au avut parinti iubitori si cu stare, habar nu au prin ce ai trecut si cat a trebuit sa lupti ca sa ai o familie, o situatie materiala, o profesie...

Tocmai din cauza asta nu este bine sa judecam pana nu suntem in posesia unor date concrete. OK, am reusit sa ma adun si declar solemn ca asta a fost prima si ultima mea iesire de acest gen... Dar stiti ca in ce ne priveste, ne este foarte greu sa nu ne gandim, asa cum posta noela mai demult, DE CE EU? DE CE NOI? Va pupic pe toate si va voi urmari din umbra...

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Angelique, sper ca nu te-am suparat, nu am avut intentia asta...

Meda, deci peste 2 saptamani, chiar daca vei fi departe de noi, eu deja te vad cum pui cireasa pe tort, iar cireasa nu va fi rotunda si rosie, ci dublu-liniara si rosie.

Noela, noua ne-au ramas de experimentat toate celelalte pozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai fetelor, adik daca n-am uter retrovers trebuie sa pastrez pozitiile batranesti...ca si eu vroiam caprioaie
Irlandezo ai muncit ceva cu degetelele ptr a lumina fetili de aici.
Apropo de ceea ce a scris Angelique sant convinsa ca nici o cucoana de aici nu a avut totul de-a gata de la viata...pentru ca tare mai sunte-ti sufletiste...toate cucoanele batatioase.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Avaloane,tine un pupic de la mine ca sa nu te superi ca te copii. Testul meu de aseara m-aumplut de respect fiindca a inceput sa paleasca si de nervi am mai facut doo sa vad daca nu cumva e prost testul. Astazi dimineata am dormit ca vitica si nu mi-am luat TB si ferigile au plecat la padure...Ceva se intampla pe la ovare dar parca nu e ce trebuie. Cred ca nu scap de data de 30oct. -am eu o pata pe creier cu asta. Nu e drept,ce, nu cedez la nimeni caprioara...Si nu voi fi departe de tine ci chiar mult mai aproape...Hi..hi...
Angelique,cum sa uit ca doar sunt sora de suferinta (si la bijoux)..Lasa draga, spune tot ca nu se supara nimeni,ca doar de asta ne fataim pe aici. Te scoatem noi din butoi daca nu .
Noela,trezirea ca plange nepoata si s-au incalcit babele in jurul ei. Un pic de instructie n-ar strica...
Plec la o petrecanie de pranz si ma intorc mai pe dupa-amiaza dupa ce fac ca-caprioara.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Distractie placuta Meda. Vezi , poate iei un pahar in plus si cand ajungi acasa te pui pe treaba

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandeza, multumim pentru info.

Meda, sper ca te-ai distrat. Pacat ca nu vom putea comunica, chiar daca vei fi mai aproape... Mie testele imi aratau frumos de fiecare data, acum nu stiu ce le-a apucat.

Noela, daca esti si tu in pasa in care sunt eu acum, cred ca ne putem lua de manuta sa fugim in lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele va pup pe toate.
Eu sunt Z30 si astept nemernicii...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Poate nu mai vin Anca

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ali eu cred ca vin pentru ca luna asta nu prea am prestat ca la carte ci mai mult asa de placere.

anca
poze nunta

Mergi la inceput