Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra suntem rai nu ca suntem romani ca si alte natii au rautatile lor...asa suntem noi oamenii in general...adica daca eu sufar tu ce motiv de fericire ai ?!
Nu-ti mai fa sange rau si sper sa ai bafta sa-ti pice la examene ce stii tu mai bine... restul e ...realitatea lui Caragiale...
Sa-ti dau un exemplu din viata mea cotidiana de la birou...noi suntem impartiti pe ateliere,unii operativi si altii pasivi,adica tesa...ei bine aia operativi vin la mine cu diverse,atat de diverse ca nici ei nu stiu ce sa mai ceara,si cand incerc sa le arat cum se in chide usa pe dinafara ca sa citeasca programul de lucru cu publicul larg ma iau cu chestii de genu" io vin de pe fasie unde lucrez..." ...pai bine tu-i mama ei de etimologie a muncii inseamna doar munca fizica ca statul cu curu' dezintegrat si lichit tot una cu scaunul inseamna relaxare la Beach cu soda-n bot si eunucul frecand frunza la caini pe care o tai eu stand...
Azi aveam teancuri mormane de maculatura pe birou,am luat si acasa numa sa nu le mai vad acolo,si tot nu reusesc sa le dau de cap iar ei vin cu chestii...io muncesc tu tre sa ma servesti...

Gabitza fac si eu ca Nelia....mancati-as cate siropuri...io m-as incurca in mililitrii...dar parca prea multe imunostabilizatoare...

Sigur celebra mea dr si-a definitivat studiile afara de nu-mi recomanda nimic...inafara de faptul ca-mi spune cat de armonios este dezvoltata Delia in rest ma aleg doar cu niste priviri belicoase de oaie nehormonata ...si fraze de genul"da ce-ati vrea doamna ...sa spuna poezii la doi ani"...sincer nu,dar poate ar fi altceva ce ar putea sa-mi spuna ca ar trebui sa faca...

Adina nu am cuvinte...doar admiratie

Beatrice da nici macar o felie pentru poza si pofta?!Neaparat sa ma faci unu pentru poza-n sectiune...

Tdi ai grija ...oboseala,lipsa de somn,poate colesterolul,incearca un regim fara sare...niste furosemid (asta daca ai de unde)...este mare minima...ca de maxima ce sa zic...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Fetelor,

Sa facem un brainstorming si sa venim cu idei pentru OlgaT: Tony este de ieri cu piciorusul in ghips. La o a doua examinare la urgenta (care se datoreaza numai intuitiei fantastice a Olgai) s-a constatat ca are totusi un oscior fracturat la glezna. Si nu are voie sa se sprijine deloc in piciorus, ceea ce e greu de conceput pentru un copil atat de activ ca Tony.

Daca va vine vreo idee despre cum ar putea sa-l tina ocupat si altfel decat in brate, va rog sa ziceti. E vorba de 3 saptamani de imobilizare. Daramator. Eu nu m-am putut gandi decat la a folosi un exersaucer, dar Tony e mult prea inalt pentru asta, ajunge cu piciorusele la podea si in pozitia cea mai ridicata...

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Of, Tony! Imi pare rau, Olga! Nu-mi vin idei acum, dar ma voi gindi... Ar putea sa-l plimbe cu carutul, pe afara, prin curte, prin casa. Un carut mai inalt, nu din ala sport. Dar uite ca nu mai stiu daca el sta in carut. Sau cu masina! Cit se poate! Ca acolo il pune in scaun! Sau ar putea sa-i puna scaunul de masina cumva in casa, pe o canapea, bine ancorat si sa-i puna desene sau ceva care sa-l atraga. Tot in pozitia asta ar putea sa-i arate carti cu poze, sa-i dea jucariile preferate. Ma gindesc ca daca scaunul de masina ar fi prins de fotoliu sau canapea, dar in asa fel incit picioarele sa fie in afara, ar putea sa se joace. Il mai ia si in brate, dar nu va putea sta toata ziua cu el, ca o rupe. Ah, sau poate ar putea imprumuta (chiar de la spitalul cu pricina) un scaun rulant pentru copii, am vazut ca aveau cind am stat la urgenta. Si chiar erau copilasi cu piciorul in ghips, imobilizat cumva pe o tablita a scaunului, nu stiu cum sa explic. Astea sint doar idei, ca altfel, mi se pare groaznic pentru oricine sa stea trei saptamini imobilizat, dar mai ales pentru Tony. Imi pare atit de rau!!!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si eu, in sfrasit, din Constanta. Ne-am facut de cap luna asta, n-am prea stat acasa, dar a fost bine ca a trecut timpul mai repede si n-am simtit prea tare lipsa sotzului. dar de 2 zile casa e atat de goala seara...

Off, am citit acum si de Tony, saracutul. OlgaT, numai asta iti mai lipsea - chiar nu-mi imaginez cum se poate tine locului un copil la varsta asta, mai ales atat de activ cum este Tony. Poate ziua plimbari lungi in carut (daca mai sta), ca sa treaca timpul mai repede, un leagan, tinut in scaunul de masa si lasat sa picteze, plasteina...nu pot sa-ti urez decat multa rabdare si nervi tari iar micutului Tony recuperare usoara.

Am vazut ca v-a povestit si Eli de plimbarile noastre prin Brasov, am avut noroc de o vreme superba- in prima zi a nins apoi a fost f cald, in fiecare zi peste 20 gr. Alex s-a zbenguit, s-a tavalit prin iarba si frunze, a alergat porumbeii, a dormit f bine si a mancat la fel. Eu n-am putut saprofit prea mult de prezenta socrilor si sa o mai las cu ei ca nu a vrut sa se dezlipeasca de mine sub nici o forma, nu stiu ce-oi face cand o sa incep munca. Cu Eli am petrecut ceva timp (nu suficient), fetele se inteleg tare bine (atat cat se poate la varsta asta), Alex a facut o mare pasiune ptr Andreas, la care radea de fiecare data cand il vedea. Si sa nu uit, la Eli am mancat niste muffins grozave. Am facut si eu un album cu poze , ptr cine vrea sa le vada http://www.dropshots.com/oanarules.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Inca o data intuitia de mama si a spus cuvantul- acum ma refer la olga cu toni.Saracul puiut.
Idei -ar fi o solutie sa se plimbe cu el in carucior dar nu stiu cat mai sta toni in carut nici a mea nu prea mai sta.
Acasa daca ar avea ceva leagan sa aiba libere picorusele ar fi bine. Ma mai gandesc si eu..
Scuze de aseara dar cum ai mei toti dormeau m am dus si eu la culcare -picam de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am apucat sa vad si pozele Adinei, Ema a crescut atat de mult si e atat de frumoasa...iar camera ei este o explozie de culori vesele. Si mor dupa ochisorii albastri. Bianca a lui Eli la fel, e superba dp cum ati vazut-o in poze, are niste ochi de un albastru atat de senin, pielea alba si zulufi aurii, zici ca e ingeras.
Nu stiu dc au mai pus si alte fete poze ca n-am reusit sa citesc prea mult din urma, sper de acum incolo sa-mi fac timp
sa intru si pe contul nostru comun.
Aseara ne-am intalnit dupa multa vreme cu Laura si Delia, ca ne era tare dor de ele. Fetele nu s-au uitat, au ras putin una la alta apoi si-au vazut fiecare de cotrobait si scormonit prin praf.
Acum s-a trezit Alex si imi cere insistent MIAM MIAM.
Va pup si o zi buna!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Mie somn ...cei drept din vina mea daca mi- a trebuit ciat aseara...da nu dorm sambata ca porcu-ngalosi ca se schimba ora?!

Olga regretele mele pentru situatia lui Tony nu le pot exprima de-ajuns in cuvinte...asa m-a luat pe nepregatite incat nici nu-mi da seama ce-as putea sa-ti spun ca ai putea face cu el sa nu se plictisesca in perioada asta...dar am sa ma gandesc si chiar am sa pun o intrebare doua ...

Din ciclu coincidentele sunt viatza mea ,ieri ma duc la posta sa vad ce se intampla cu alocatia lui Delia fiind a doua luna in care nu primisesem nimic.Ma lovesc de mutra acra de castravete murat a cucoanei de la ghiseu...intrebari de genul cati ani are copilul,de cand luati alocatie,etc...Aaaa pai nu aveti alocatie...Pardon cucoana zic am alocatie sichiar azi am fost la casa de pensii de unde mi s-a dat numarul mandatului postal cu care ar trebui sa primesc banii...Daca m-a vazut aia ca scuipam deja flacari pe nas si-a miscat celulita lichita de scaun in spate sa verifice nu stiu ce...Se intoarce victorioasa ca alocatia nu-i in posta si ca este la factor si cica azi e ziua de plata pentru blocul meu...M-am uitat la ea injurand-o elegant din priviri stiind clar ca azi nu va veni nimeni si o sa o pierd si luan asta...
Mi-a adus aminte ca directoryul postei este un fost coleg de liceu...evident l-am sunat sa-i fac o reclamatie deocamdata telefonica vis-a-vis de bazmutele pe care le pastoreste...a ramas sa vad ce se intampla azi si daca nu sa ma duc cu el sa vez ce si cum ...
Chestia care ma enerveaza este ca la fel am patit si la Bianca ...mi se sistase alocatia pe motiv de neridicare ...da credeti ca a venit cineva acasa sa-mi aduca mandatul?!Naiba...
Hai ca acuma-s 24 de lei...da de la anu din ianuarie sunt 200 lei...pai mancat-i-as le hacui pe alea de la posta...

Hai ca am batut campii destul pe tema postei romane...si cum mi-am uitat neuronii acasa dormind pe perna la caldurica ma retrag sa-mi ling ranile si sa beau cafeaua...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta!
Am venit de la medic ca se impunea de urgenta. Am lasat-o pe Bia dormind in casa (???) si la prima ora am deschis usa. Pe langa ochiul de monstru mai am si osul de la ureche umflat, care imi da dureri atroce. Asa ca am si parotidita (ce-i asta?). Dar dr. a fost atat de draguta ca vazandu-mi ziua de nastere in fisa n-am scapat fara bilantul anual. A insistat sa-mi fac controlul sanilor palpabil si vizual si mi-a atras atentia la cat e de important.
Am avut o noapte nasoala din cauza durerilor de cap si ureche si plus de asta am avut un cosmar (din care m-am trezit, slava domnului, inainte sa aflu ce s-a intamplat cu Bia). Au iesit la plimbare Dan cu copiii si cu carucioarele de papusi si s-a intors fara Bianca, m-am trezit tipand ca nu stia nimic de ea.

M-apuc de citit, sper ca nu sunt probleme.

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata

Olga am ramas muta nu stiu ce sa zic cum sa imobilizezi un copil cu atata energie .Stiu ca in carut numai sta de mult iar daca ai sa-l tii in brate sigur dupa 3 saptamani daca ai sa rezisti te duci tu la medic.Acuma sa mergi la medici si sa le dai in gura nu altceva.Cum au zis si fetele pe un scaunul mai inalt cu plastilina pictat,indiferent ce o face in urma lui pui si tu niste celofan pe jos si incerc.La tv ceva ce ii place mult sa mor de am idei.Improvizeaza teatru de papusi .Sincer tare nasol e.dar daca ai nevoie de ceva un sfat noi suntem aici.

Am vazut poze frumoase si a Lui Adina si Oana.

Loreen o fi crezand doamnele ca tu chiar nu ai nevoie de bani .

Elisor ma bucur ca ai mers la medic.

Dupa ce mi-am facut de cap aseara am avut si o insomnie curata deja a 3 noapte da numai conteaza.olandezu sa stiti ca pe canapea a dormit jos si a aparut pe la 5 sus sa imi spuna ca el e amortit tot parca m-ar fi interesat.Ma duc sa imi fac cafea.Azi iar imi fac de cap pe net in pauze ca nu am ce face.Stie careva daca si azi e sarbatoare ca eu as avea ceva de facut.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OlgaT esti o mama grozava, intuitia ti-a salvat copilul de la cine stie ce complicatii prin calcefierea gresita. Eu nu cred c-as fi intuit, serios. Dar imi pare rau ca intradevar sunt probleme asa grave cu piciorusul si va tb. sa stea imobilizat. Dupa imobilizare il mai doare? Asta va lipsea la cat e Toni de activ.
Ce sa zic?! Sa se comprime timpul pentru voi sa treaca repede cele 3 sapt. si sa se vindece fara urmari.

Sufletzica calut-balansoar am vazut in catalogul Quelle "Universul copiilor", arata f. bine, costa 189 ron (daca il hranesti deschide gura si are si face si "ihaaaa!")

Gabitza ce pomelnic de siropuri...sa fie de leac, dar ce-i cu toracele?

Anca mi-ar place si mie o petrecere de genul ala, de abia astept sa vad pozele, desi ele nu reflecta 100% atmosfera pe care ati avut-o.
Inca nu ai dezlegare la mister?

Revin...mai incolo

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput