Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)
Raspunsuri - Pagina 27
ruxandra_sb spune:
S-a schimbat cumva parola si la userul comun ???
mami_n-d_06
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
adinazot spune:
OANA,din cate stiu examenul se face ca si la Testul Papa Nicolau,citologicul.Se ia o mostra de secretie de pe col.
Adina 37+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
adinazot spune:
Fetelor,cand vad cum vin puiutii ma napadesc niste emotii...Si la mine inca nu sunt semne ca ar vrea afara,e culmea ,toata sarcina am avut contractii teribile,dureri si tot felul,iar acum spre sfarsit am contractii f rar,nedureroase,si ma simt in general mult mai bine.Nu ca e ciudat???
Singurul semn care il am,ar fii chestia cu dopul gelatinos,..daca aia o fii...secretia asta mucoasa,mai groasa ,zilnica.
Oricum,abia astept sa nasc,nu mai am multa rabdare si nici stare.
va pup
Adina 37+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
Crinutz spune:
Am si eu o intrebare va rog. Fina mea trebuie sa nasca in decembrie, acum are 32 sapt. A fost la eco si dr era ingrijorat ca bb are capul cam prea mare iar placenta a imbatranit prea devreme. Ce inseamna toate astea? Voi ati avut asemena probleme si s-au rezolvat? Sa fie doar o exagerare a dr. sau sa fi vazut aiurea? Am deschis si un subiect separat pe tema asta insa nu prea a am avut lamuriri. Daca ne puteti ajuta cu niste sfaturi v-as fi recunoscatoare! Ne e teama sa nu fie ceva serios.
Multumesc!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
danita spune:
salut
m-am suparat rau pe tati ..... bebe s-a incordat si el si toata burta s-a mutat in partea stg. apoi am avut niste dureri in toata burta ........acum a trecut .....mi-a trecut si pe tati , ce sa ii fac ??? offfff multe si marunte mai sunt !
D 34+
BeBelusca
mio75 spune:
Viata lunga, fericire si multa sanatate pentru piticotii ce au aparut ieri SOPHIA si PASCAL si pentru cel de azi DAVID ANDREI.
Fetelor, pe voi va apuca emotiile , ziceti, cand vedeti cum ploua cu mititeii in fiecare zi? Ce sa zic eu?
Luni merg in Cluj si raman acolo ca nu vreau sa mai am si emotiile unui drum in plina noapte daca asa va avea chef Leon, plus durerile. Luni vom intra in ultima saptamana, asa ca...
Va pupic pe toate
Mio 39+
LEON ROBERTO
Cleomoni spune:
Mio mult curaj si multa sanatate, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos, te asteptam cu vesti bune si povestioara miraculoasa.

Cuscra, toate-s bune? 
Va tuc de nu va vedeti pe toate si sa aveti o duminica placuta!
Cleo 36+ saptamani 
asiza spune:
Adinuta, multumesc pentru raspuns...
...Acuma vad ca Alessia nu mai vrea afara...
...smecherutza...lasa, plimba-te tu acuma inca cateva zile, ca oricum nu mai e niciun pericol...profita!!!! 
Oana
32+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
dolores spune:
buna seara...vroiam sa va zic ca azum 10 min tocmai am gasit pe chiloti o chestie diferita..nu secretie sau scurgere...cat un bob de fasole...galbui...am sunat-o pe mami si mi-a zis sa fiu atenta daca mai gasesc, o sunam pe d-na doctor..va pup...
FELICITARI CATA pentru bebelush, sa fiti sanatosi si fericitzi... 

dolores
34+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
dolores spune:
asiza nu stiu despre problema asta,imi pare rau....
quote:
Originally posted by asiza
[quote]
Fetelor, ma lamureste si pe mine careva care-i treaba cu exudatul vaginal????????? Si cu streptococii aia din grupa B????
Pupici la toate...
Oana31+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
aelita...sunt mai mult decat sigura ca tu nu locuiesti in romania..e asa????si la noi se va schimba ora , dar nu stiu exact cand , cred ca luni sau marti..habar nu am

dolores
35+
David Cristianpoze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."