Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Porumbita80-vad ca deja ai 39 sapt,ai 39 fix?deja te apropii de 40 bebe da vreun semn? la ce medic esti tu? ca nu mai tin minte

Mirona-stiam eu ca esti bine si inca 2 in 1

Bamboletta 37s 4z bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Bine ai venit pe lume David Andrei!
Se pare ca a inceput sa ploua cu beblusi, in fiecare zii cate unu doi.Numai a mea vrea sa mai stea la caldurica,eu vroiam sa-mi zica ca mai am putin si cand colo ea e mai micuta.Vreau sa zic ca acum nu-mi mai este frica de nastere vreau sa nasc o data si gata.
Eu sunt o puturoasa nici mancare nu am facut ca nu am nici o idee.
Ieri dupa ce am iesit de la doctor am fost si i-am luat Amaliei cadita,albastra,ca la mine in baie e totul pe albastru.Eu nu am cumparat nimic bleo,dar ma gandesc ca i-ar sta bine, voi ati luat la fetite bleo?

Mihaela 36+ Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Wowwwwwwww........Felicitari Cata...si taticului pentru bebele David Andrei.............sa fie sanatos si papacios......!!!!
De deny75..nu stiti nimic?????.....
Cred ca asta e intrebarea care ne macina pe fiecare.....oare cine urmeaza?????......

alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am uitat sa o pupic pe Mirona.......ma bucur ca sunteti ok....si tensiunea si-a revenit!
Sa stiti ca si eu aseara imi doream cu ardoare sa nasc....deja nu mai pot...burta ma trage in fata..ma doare spatele...de abia ma mai misc...daca stau in pat amortesc toata.....deja o iau razna.....!
Kokorina...mi-a mai transmis un sms....sunt bine toti 3...pe harbujel l-a alintat azi...pe harbujica nu...probabil ca ea fiind mai micuta inca e sub supraveghere...a zis sa va transmit multumiri ca va ganditi la ea si pupici si sunt multe de povestit asa ca ne va povestii saptamana viitoare dupa ce va ajunge acasa...!

alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Am vb cu nasa,prietena ei trebuia sa se duca luni sa nasca ca pe 25 facuse 40 saptamani dar bebe a vrut sa vina singur,azi e de trei ore la spital.Ce v-am zis ploua cu bebelusi.

Mihaela 36+ Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Tema zilei: daca am inteles bine, ce pregatim pt musafiri, care vin sa vada bb?

In primul rand o sa vedem cand si daca am chef de musafiri. In primele zile dupa ce s-a nascut Matei a trecut doar soacra-mea, o prietena buna, si parca atat.

Cand o sa ne simtim in stare o sa primim si oaspeti. Iar de pregatit, nimic! Doar o sa fie suficient c-o sa-l vada (scurt!) pe bb.

Edit: off, din greseala a plecat mesajul si eu mai am vreo 10 pagini de citit! Revin.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Aelita mare dreptate ai cu femaia aceea care a nascut gemeni unul alb si unul mai negru, super iti inchuipui ce mandra trebuie sa fie, dar cand vor creste mai mari si vor merge la disco in oras cum se va uita lumea la ei????

Dianocica, depimde de meniu si cat de bine te simti tu, cum esti tratata.Eu si la nunti si la botez dau in functie de meniu atmosfera, grad de rudenie, local.Distractie placuta si ai grija, nu te agita!

Daniela B felicitari matusica, cred ca esti in al 9-lea cer. Refacere rapida surorii tale, si sa vina sa ne povesteasca cat mai repede, ca eu ador sa citesc despre minunatiile astea!

FELICITARI papi pt bebe sa va traiasca DAVID ANDREI si sa creasca mare si sanatos..........ce frumos ca ne-ai scris, e de apreciat, al meu prieten nu cred ca ar scrie

Cleo 36+ saptamani

Mergi la inceput

Uau, Kokorina felicitari!!

Sophia si Pascal, bun venit !!!

_

Mergi la inceput

Ieri a fost ziua finutei noastre cele mari ( a facut 5 ani! ) si azi ar fi trebuit sa trecem pe la ea. Numai ca, de dimineata, nu m-am simtit in stare, asa ca s-au dus doar Matei cu tati, cu cadourile, bineinteles.

Eu am facur un dus si am picat intr-un somn adanc pana pe la ora 13. Sper sa mai apuc sa dorm si la noapte.

Mirona, multimim pt reteta de ciocolata de casa. O sa dau si eu comanda la mama, sau poate ca m-apuc zilele astea de ea.

Alexandra, felicitari pt casa. Cum ziceau si fetele, e sanatate curata sa urci cateva etaje.
O sa fie putin greu cu carutul up and down, dar poate gasiti o solutie sa-l lasati pe undeva, pe jos.

Monique, ai dreptate cu cadourile la bb. Noi mereu am cumparat si haine mai mari. De exemplu pt un botez, cand bb avea 2 luni, noi luam pt 6-9-12 luni si tot asa.

Cleo, ce faci cu tastatura??

Bine ai venit David-Andrei !!!

35+

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bambo - bb Antonia este cumintica inca nu da semne ca ar vrea sa iasa.Luni de abia facem 36 sapt. si o sa mergem la control si cred ca f. curand o sa apara. Acum profit cat pot .... cand am un pic de timp top la calculator sa vad daca a mai nascut cineva.... caci dupa ce voi naste zic eu ca o sa fie mai greu... cu 3 fete cucuiete.

Pt. toata lumea .

Mariana - 35+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput