Mamici de iulie - august 2007
Raspunsuri - Pagina 5
monjum06 spune:
buna,
am revenit si eu pe aici.
deocamdata nu am fost la doctor pentru confirmare dar am sa ma programez cat mai curand.
am fost in schimb la dentist, care nu mi-a facut anestezie (si stiam ca asa o sa spuna) si mi-a pus un pansament ca sa il omoare pe domnul nerv. sper sa moara fiindca imi e o frica de dentist... anestezie generala as face la dentist.
nici eu nu am facut betahcg la prima sarcina si acum.. daca o sa imi recomande doctorita.
La ce doctori mergeti?
eu ma voi duce la dna dr. Constantinescu Camelia. Cu ea am nascut prima data, a avut multa grija de mine, a fost totul f. bine,am nascut repede, usor si dupa 2 saptamani faceam gimnastica pt. burtica ramasa.
stancutza, multa bafta cu bb.
va pup
valen spune:
Jadi, ce surpriza frumoasa.Kitty, asteptam vesti bune de la tine. Pana luni, numai bine!!
norina spune:
Anya, Valen si Jadi - ce frumos!!! sa fiti din nou colege de odisee Am intrat si eu sa arunc un oki, stiam ca o sa va gasesc aici Vreau sa va urez sarcini usoare inca de la inceput si sa aveti sanatosi si norocosi!Sper sa nu uitati "Piticodromul", ca de acuns nu aveti cum , ca stiu unde va gasesc Aceleasi urari si pt celelalte gravidutze care sunt la inceput de drum Nu uitati ca aveti printre voi 3 mamici cu experienta si totodata niste persoane extraordinare, va spunde mandea, ca le cunoaste mai bine pt toate Teodora Sara (norina)poze
Sabana spune:
Sunt o mamica de iulie august 2006. Waw ce trece vremea. Anul trecut pe vremea asta nici nu stiam ca sunt graviduta. Am ramas dupa 6 ani de incercari, fara tratament fara nimic. Fetelor caoul sus, orice minune e posibila. Va spune o mamica, care a avut sarcina cu relative probleme si spaime multe.
Stancutza speram ca puiul tau sa aiba putere.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
www.fotografiibotezuri.com
stancutza spune:
daca aveti maine 1 minut, sa ii tineti pumnii lui bb cat suntem la ecografie. dr. mea o sa ma primeasca undeva intre 12.00 si 13.00. tot atunci o sa vad si al doilea rezultat de la beta-hcg. ziceam mai devreme ca primul rezultat, de marti cand s-a declansat hemoragia, era de 91.88 si doctorita mea a zis ca e cam mic pt un bb in sapt a 5-a.
iar simptomele pe care le am acum sunt atat de contradictorii, ca nu stiu ce sa mai cred. stiu doar ca minuni se intampla, in fiecare zi...
rugati-va pentru un mic pe care parintii il asteapta cu dragoste sa vina pe lume...si aveti grija de voi
kitty_nic spune:
Stancutza, multa multa multa bafta tie si lui BB mic maine. O sa iti tinem pumnii sa fie bine, sa va zambiti maine la eco unul altuia!
multi si numai bine.
Abia astept sa aflu vesti bune de la tine.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Cisica
Conform calendarului intru si eu pe-aici - 8 iulie 2007. Doar ca pe langa teste, am facut si o eco cu sonda acum cateva zile, dar in afara de un "dop" foarte sanatos la capatul colului, doctorita mea nu a vazut nimik...Urmatorul eco peste o saptamana (luni). Pupici
Cisica, ce vesti ne mai dai? e totul bine? in car luni trebuia sa repeti eco? lunea care a trecut sau care vine? asteptam vesti!
Anya20 spune:
Stancutza, iti tinem pumnii sa fie totul in regula cu bebe.
Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)
cinta spune:
quote:
Originally posted by monjum06
buna,
am fost in schimb la dentist, care nu mi-a facut anestezie (si stiam ca asa o sa spuna) si mi-a pus un pansament ca sa il omoare pe domnul nerv. sper sa moara fiindca imi e o frica de dentist... anestezie generala as face la dentist.
ma bag si eu ca musca'n lapte am mers toata sarcina la dentist si mi-am tratat dantura pacatoasa. si am avut mereu parte de anestezie aici - doctorita mea imi facea o anestezie pe baza de adrenalina care dura mai putin timp decat cea obisnuita si asa ca la o lucrare mai serioasa primeam cateva intepaturi pe parcurs. daca te intereseaza, o opt intreba exact ce anestezic este. scrie pe PM. oki?
cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra