Mamici de iulie - august 2007
Raspunsuri - Pagina 4
stancutza spune:
ce bine ca au aparut -ute noi aici! cand am pus topicul, eram cam singura...eu cu Cisica si piersicutele de anul asta.... bun venit tuturor si sarcina cat mai usoara!!!
jadi spune:
Dragutele mele, daca va inchipuiti ca o sa aveti viata usoara pe aici, va inselati si ma refer la Anya si Valen.
M-am gandit sa vin sa va fiu si eu ghimpe cu UM 30 septembrie, ceva de genul 4+ spre 5. Si sa ma bagati si pe mine in luna aia diferenta!
Capul sus, totul va merge perfect!
Alea Alea,
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Si nu cred ca o sa nasc in iulie desi am DPN 7 iulie, cezariana se va face mai devreme, intr-o miercuri zic!
Anya sunt total nesimtita ca nu am stiut ca ai avut cezariana la dra Anya!
Deni & Vlad 28 sept 2005
kitty_nic spune:
Dragi doamne viitoare mamici de iulie-august 2007 .
La momentul asta fericirea mea nu mai are margini. Imi vine sa-mi scriu pe frunte ca sunt . La momentul asta am la activ doar 3 teste de sarcina pozitive si o betaHCG facuta in z30 cu valoarea de 609mUI/ml.
In seara aceasta aveam programare la dragutul nostru .
Salut cu mult respect de la acest topic si sper sa ma promiti si pe mine in randul vostru.
Este o dorinta veche sa ajung sa scriu si eu la ODISEE, si iata ca s-a implinit!
Pupici pe burtici (deocamdata mici )!
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
jadi spune:
Felicitari Kitty!
Cand se face betahcg-ul asta? ca eu as vrea sa ma duc luni pentru niste analize si as face-o si pe asta desi la prima sarcina nu am facut asa ceva si daca imi aduc aminte am facut o eco vaginala in ziua 38 de la UM.
Deni & Vlad 28 sept 2005
stancutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Felicitari Kitty!
Cand se face betahcg-ul asta? ca eu as vrea sa ma duc luni pentru niste analize si as face-o si pe asta desi la prima sarcina nu am facut asa ceva si daca imi aduc aminte am facut o eco vaginala in ziua 38 de la UM.
Deni & Vlad 28 sept 2005
pai beta-hcg -ul poti sa il faci din mom. in care banuiesti ca esti pana in ultimul moment al sacinii. nivelul acestui hormon ar trebui sa fie intre anumite limite in fct de cat de avansata e sarcina.
se face la orice ora din zi, nu conteaza daca ai mancat.
la Medsana costa 56 ron dar pp ca se poate si mai ieftin in alte parti.
stancutza
kitty_nic spune:
Jadi, asa cum ti-a spus si stancutza, beta HCG-ul poti sa-l faci oricand. Eu am recoltat la ora 18.30, la MedLife pe calea Grivitei, a costat 350.000 lei si am luat rezultatul a doua zi dimineata la ora 12.30.
Poze
jadi spune:
Mersic fetelor, la medlife am abonament si banuiesc ca e si analiza asta in costul abonamentului.
La doctor sa va confirme sarcina ati fost?
Deni & Vlad 28 sept 2005
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by jadi
Mersic fetelor, la medlife am abonament si banuiesc ca e si analiza asta in costul abonamentului.
La doctor sa va confirme sarcina ati fost?
Deni & Vlad 28 sept 2005
Daca analiza intra sau nu in costul abonementului nu ma idee. Sorry.
La dr. sa-mi confirme sarcina merg in seara asta. Avem programare la 19.45. Luni am sa vin cu noutati.
Sper sa se vada ceva!
Poze
Anya20 spune:
Valen, Jadi ma bucur mult sa impartim odiseea impreuna. Si am un feeling ca ni se vor alatura si alte mamici de copilasi de septoct2005.
kitty_nic, bun venit si sa ai o sarcina cat mai usoara. Uite ca dorinta de a ajunge la odisee ti s-a implinit. De-acum vin cele mai interesante lucruri.