Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Fetelor, bucurati-va ca nu sunteti prea ingretosate. Nu e deloc placut, credeti-ma. Mai ales cand schimb pampersul copilului. Imi vine sa vomit pe loc. Si eu am avut dureri ca la ciclu la prima sarcina, timp de vreo 3 saptamani, dar nu am luat nimic. Intr-o buna zi au disparut.
Felicitari noilor venite in grup si sarcini usoare!
mereutac, imi place nickul tau .
Ioana, inseamna ca ati inceput "lucrarile". Bravo.

Alina 7+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ave tuturor burticilor!
Ma bag si eu in seama pe aici, dar cu motiv. De alaltaieri stiu ca voi fi mamica de iulie. UM 4 oct, DNC 11 iulie. In afara de niscaiva dureri si balonare, plus sanii durerosi nu am nimic. Burtica mea e un pic marita si ea.
Fetelor, eu vin cu o intrebare la voi. Cat de intense trebuie sa fie durerile? La mine sunt ca niste crampe de ma incovrigesc pe loc. Azi si ieri nu le-am mai simtit. Doctorita de fam zicea ca sunt normale la ce probleme aveam eu, adica ovar micopolichistic, ciclu foarte neregulat (28-40). Sa ma impacientez?
Vizita la doctor am hotarat-o pe maine. Si sunt foarte emotionata.

nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari lorina si o sarcina usoara!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Lorina, felicitari pentru sarcina!
Durerile pot fi destul de intense, dar sunt in limite normale daca nu sunt foarte frecvente si nu dureaza mult. Daca chiar te ingrijoreaza, poti lua no-spa, insa cel mai bine e sa intrebi maine dr. Bafta la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Fetelor,
Nu dati cu rosii. Inca nu ma pot inscrie in mod oficial printre voi, dar am asa un feeling ...
Si in plus, daca ma simt aici, parca ma trageti si pe mine dupa voi.
Mai am un pic pana la test (ce greu mai trece timpul ), iar daca s-ar adeveri presimtirile mele, ar tb sa fiu o mamica de iulie - august.
Iar daca nu va fi sa fie luna asta, eu tot nu ma las. Tineti-mi pumnii.

Va pup, sa aveti sarcini usoare si fara probleme.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetelor, multumesc pentru primire. drep e ca ma simt mai bine cand mai e cineva langa mine (exceptand sotul).
Apropo de sot, in ultimele 2 saptamani nu am avut chef de prostioare. Aveam asa un feeling...

Vivela, te primim bucuroase, dar cu o conditie... sa te molipsesti de la noi
Sa ne dea DD bebei frumosi, dar pana sa-i vedem sa avem o sarcina usoara, fara complicatii. Eu una asta imi doresc.
Nasa mea a pierdut anul asta o sarcina si mi-e cam teama. Cred ca risc sa devin ipohondra.Dar cu ajutorul vostru imi trece mie

nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lorina, sa traiti am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu am numai un test pozitiv si nu am programat inca vizita la doctor, dar ma simt foarte rau. Am toate simptomele de sarcina, insa greata ma omoara, si e toata ziua. Nu mai suport, nu stiu ce sa mai fac... Beau cate 2 lamai pe zi, ceai de ghimbir, nimic nu ma linisteste. Nici nu mai pot sa aud de mancare. Voi ce solutii aveti ?

Ma gandesc la primul control... am inteles ca se face examinare completa si eco cu sonda intravaginala, plus analize. Cu examinarea completa sa zicem ca m-as impaca cu greu, dar cu eco vaginala nu. Asta pentru ca la prima sarcina am avut niste sangerari mici, am fost la doctor, mi-a facut eco vaginala si apoi am inceput sa sangerez abundent si a doua zi am eliminat embrionul. Degeaba mi s-a tot explicat ca manevra nu avea cum sa-mi faca rau, piticul meu de pe creier imi spune altceva. Intrebarea mea este: se poate discuta cu doctorul si sa faca o eco normala? Pe vremea parintilor nostri nu era nici macar ecograf, nemaivorbind de procedura asta cu sonda. Ce ma sfatuiti ?

Mergi la inceput

Carla, felicitari!
Am sa-ti spun si eu ceea ce ti s-a repetat probabil de multe ori, ca n-are nici o legatura avortul spontan cu eco intravaginala. A fost probabil o nefericita coincidenta. Dar daca tu consideri ca nu doresti sa o faci, nu te obliga nimeni. Este o inovatie a tehnicii ecografice ccc care il ajuta pe dr. sa vada cat mai amanuntit ce se intampla la tine in uter. De aceea se si face in primele saptamani de sarcina, cand mamica este nerabdatoare sa-i vada bebelusului inimioara. Tu alegi daca vrei sa o faci sau nu si nu te obliga nimeni. O sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc mult, Anya20, piticul meu de pe creier ramane. Cred ca suntem amandoua cam in acceasi perioada, 7+ . La mine se pare ca se va naste in 7 iulie, asta daca totul merge bine.

Ce e de facut cu greata, ca ma omoara ? De 2 saptamani aproape nu mananc, si eu eram o pofticioasa si dependenta de dulciuri... Acum tot ce aveam grasime pe talie mi s-a pus pe sani...ceea ce e un lucru bun Oricum am fost mereu slabuta. Dar faza naspa e ca bebele mananca tot ce am mai bun in mine, si daca eu nu pot sa mananc din cauza greturilor, ramane si bebele nemancat.

Mergi la inceput