Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Si pe mine ma mai doare burta cand stau prea incordata ( la calculator ). Daca ma intind un pic, imediat imi revin. Medicul meu mi-a spus ca e normal sa mai simt cate ceva, mai ales ca in perioada asta ma balonez de la toate prostiile care le manac ca-mi fac pofta...
Pe mine mirosurile ma deranjeaza foarte tare, ma sufoc de la propriul parfum si simt chiar si clorul din apa de la robinet cand ma spal pe maini :)

Mioara +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor si pe mine m-a durut burta toata sarcina,asa o jena nu nu stiu ce dureri.Am trait cu nospa si scobutil supozitoare,pana in sapt in care am nascut.Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Iana iti tin pumnii. Stiu ca azi ai marea intalnire cu bb. Doamne ajta sa fie totul perfect, sa-l vezi si sa-l auzi! Sa vii sa ne povestesti. Abia astept!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Mai fetelor, voi aveti simptome de sarcina? Ca eu sunt de-a dreptul panicata ca nu mi-e rau in nici un fel. Am 6 sapt si 3 zile si ma asteptam sa am stari de greata, varsaturi si diverse alte stari specifice, dar nu am. Luni, marti si miercuri am avut ceva ceva o stare de greata si de sila, de nu as fi mancat nimic, dar de 2 zile nu mai am nimic, si ma ingrijoreaza. Singurele stari ceva mai de gravi ar fi starea de voma pe care o am cand ma spal pe dinti.
Va rog, spuneti-mi voi ce simtiti!
Pupici

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Si eu am mari probleme cu spalatul pe dinti...Trebuie sa ma concentrez altfel...vomit.
Dar la sani nu simti nimic??
Eu cand nu mai mi-e pofta de nimic, imi controlez sanii..:)) Mi s-au marit si s-au intarit...
Fii fericita ca nu esti ingretosata, si nu ai pofte...Eu incerc sa ma abtin, daca bag in mine tot ce poftesc, o sa ajung ca o morsa - si asa sunt mica de inaltime...

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

kitty parca vorbim aceeasi limba!nu am nimic,nu simt nimic!doar ca am o burta pe care e cam anormal sa o am totusi la o sarcina atat de mica!si voua va creste burtica repede?eu luni sau marti am intalnire cu dr.
mereutac felicitari si sa ne ajuteDD sa avem o sarcina usoara si un bb sanatos!
am ceva totusi care ma enerveaza cumplit o scurgere albicioasa ca o pasta.voi aveti asa ceva?

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mereutac, sa ai o sarcina usoara, si un bebe sanatos.

Ma scuzati de invazie, dar ma bucur mult pentru fosta mea colega. In plus, sper sa vin si eu in Odisee cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari mereutac si o sarcina usoara!

Din ce imi aduc aminte, durerile sunt normale atat timp cat nu sunt acute. Atat dureri ca la ciclu cat si dureri inghinale la baza piciorului deoarece se intind ligamentele. Tot din ce imi aduc aminte, no-spa era un stimulent psihic excelent, luam cate unul fara sa fac abuz si brusc ma simteam in siguranta .
Cat despre crescutul burtii se datoreaza atat balonarii dar mai ales faptului ca uterul creste.

Eu am toate simptomele de sarcina, niscavai greturi, titi in crestere, pana si nasul contribuie la sarcina prin mucoasa abundenda si nu sunt racita. Nu va speriati de scurgerile albicioase, sunt normale atata timp cat nu se coloreaza si nu capata miros. Sunt persoane la care toate aceste simptome sunt intense si altele la care nu sunt intense. Eu la prima sarcina le-am avut normale, acum parca sunt un pic mai intense!

Ioana te asteptam cu drag!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mereutac spune:

Ioana75 mai dar ce repede m-ai reperat! nu poate omul sa faca un pas Multa bafta si tie cu bb si sarcina usoara cand o fi sa fie!!!
Si celor care se plang de lipsa simptomelor ... eu zic sa ne bucuram pana suntem asa... nu cred ca o sa tina prea mult :))
O intrebare totusi: voi la cate saptamani ati mers la primul control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am fost la control la 6 saptamani fara 1 zi dupa data UM. La controlul obisnuit nu a putut sa isi dea seama de sarcina dar la eco vaginal s-a vazut clar butonul.
Peste 10 zile (8 saptamani si 2 zile) merg din nou la un eco vaginal pentru bataile inimii de data asta la doctorita mea la Giulesti!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput