Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Of, eu am niste greturi ...Asa am fost si la prima sarcina.

Jadi, am fost la dr Ionescu la Pantelimon (eu acolo am nascut, cu dr. Urleteanu, dar d-lui a plecat din tara din pacate). Mi-a facut eco intravaginal si mi-a zis sa vin peste cca o saptamana. Cred ca vineri daca te duci si faci eco, mare lucru n-o sa se vada; poti doar sa te asiguri ca embrionul este in uter.

Alina 6, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mersic Alina, asa ma gandeam si eu... vedem maine am deja emotii!

Monica bine ai venit si sarcina usoara si tie. Am vazut ca ai intrebat si de acid folic, eu de la prima sarcina am luat asa ceva chiar cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata si doctorita mi-a zis sa iau cate o pastila pe zi, acid folic de 0.5mg sau de 1 mg. Mai exista si acid folic de 5 mg dar mi-e mi-a zis doctorita ca ar fi prea mult.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Am fost si eu la doctor si toate sunt bune si la locul lor, am facut eco intravaginal si acum nu am decat sa astept. Daca reusesc, ma voi programa si la doctorita mea de la Giulesti ca sa reiau legatura cu ea dar spre finalul lunii. E asa cum banuiam, sarcina mai mica si anume de 5s +3z deci nu am gresit cand am zis ca l-am conceput intr- miercuri . Nu de alta dar la data la care mi se spunea ca am ovulat nu am facut nimic. Am facut si restul de analize, mi-au recoltat si secretii daca tot m-am cracit pe acolo.

Alea, Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Jadi, ma bucur ca bebe e acolo la locul lui. N-ai decat sa mai astepti un pic si o sa vezi si inimioara. Bine ca ai scapat si de analize.
Eu nu contenesc sa ma mir ca sunt si ca o sa mai avem un copil, de parca nu s-a mai vazut asa ceva. Cred ca o sa nasc si tot n-o sa cred .

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce mai ziceti? Cum va mai simtiti? Sau bate un vant de weekend?

Mergi la inceput

Eu am coborat de pe masa si tot nu credeam si tot nu cred, parca nu sunt eu, dar eu cine sunt? Eu nu cred mai ales ca e prima data cand raman gravida neasistat si a doua oara in viata. La al treliea cum va fi?

Si de data asta ovulul a fost de la ovarul stang deci asta e cu productia buna si ma gandesc ca la histerosalpingografie trompa stanga era opacizata iar la laparoscopie nu avea nimic, cica a trecut lichidul de contrast prea repede.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss76 spune:

Va pupic pe toate,

Vin si eu din urma si ma alatur voua, mamicilor de iulie-august.Mi-am facut testul de 3 ori si mi-a iesit tot de atatea ori pozitiv.Dupa calenadarul de pe DC ar trebui sa se intample in iulie.
Acum ma documentez despre sarcina si nastere tot pe DC, intrucat este prima mea sarcina.De asemenea,caut cu disperare un ginecolog bun la Timisoara. Ma poate ajuta cineva?

Sper sa fie totul bine,si va urez si voua la fel.

Mergi la inceput

Felicitari Criss si o sarcina usoara!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Criss, felicitari si o sarcina usoara! Hai sa ne povestesti mai multe.

Mergi la inceput

Jadi la tine e si mai interesant. Chiar ca nu te asteptai. Se pare ca dupa o nastere se mai schimba treburile si poti ramane mai usor insarcinata. Inseamna ca trompa stanga e bine merci.

Mergi la inceput