PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mamici de iulie august 2007...ce trece timpul. Eu am aflat ca sunt insarcinata pe 3 nov 2005 si mi-am dorit baiat...sotul fetita. Ei..si uite a fost cum a vrut sotul....oricum la ecografia in care am aflat ce e...mi-a cam picat fata...si asta a ramas pe camera Daca vede fi'mea mai incolo nu o sa ii convina...oricum in timp...asa m-am obisnuit cu ideea ca e fetita ca daca nasteam baiat as fi fost super dezamagita...ca eu deja o asteptam pe Alexia.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am reusit sa citesc din urma destul de mult.
Se pare ca nu am pierdut intalnirea ci "intalnirile!!"
Nu am gasit poze dela intalniri! Cine are?

Larissa a fost de vis la Piatra Neamt. Am avut alt copil. Papa si nani. Cand era ora de nani, o luam frumos o pupam pe frunte, "Petra trebuie sa faci nani, gata" si fetita se culca singura. Mi-a luat intr-o saptamana 400g. Oricum nu ma laud cu un bebe mare n-are nici macar 6000g la 4 luni jumate .

La multi multi ani fetelor Amira, Norocuta, Alisaa, Mada_mxm, Miti2004, Geliza, Consi ,Millikiki (pentru maine) si Mamanatii pt acusi

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

adelapop m-am amuzat mult de "sondaj". Si noi am avut nitzica epiziotomie, si da am fost la controlul de 6 sapt unde a fost control pe masa.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

amiss, vreau si eu copil care adoarme singur. A mea nu adoarme niciodata singura...miorlaie de oboseala si ne cheama sa o adormim...oare cum sa fac sa adoarma si ea singura ca are acusi 3 luni jumate? I-a placut la Piatra...ca e aer tare curat acolo. Tu esti din Piatra?

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

E foarte frumos la mamici de iul aug 2007, emotii mari pe acolo!!! Parca sunt boboace noile mamici.Imi vine sa mai ramin odata insarcinata.Ma gindesc la inca un bebe de cite ori ma uit la Andreas( cind e cuminte).Oare doua oara e la fel?
Mamici care aveti timp si energie, eu am comandat niste DVD cu tae bo de Billy Blanks sunt super, de slabit(15 ron/dvd).Daca vreti trimit adresa la mailul comun.Eu faceam inainte la sala iar DVD sunt foarte foarte bune, cu miscarile originale.
Andreas doarme de obicei de la 10 la 12 sau 1 si am timp sa le fac.Problema mea cu el? Papa un biberon de 200 ml, si niciodata nu pare satul.Cind termina sticla e un adevarat razboi psihologic, trebuie sa il plimb prin casa, sa ma joc sa-i distrag atentia, altfel urla dupa lapte.Cind vreau sa il adorm ii dau suzi dar trage putin si plinge 10 min pentru lapte, in final adoarme obosit.
Nu stiu daca e in regula.
La voi cum e?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Louisaincearca sa il adormi cu muzica dar sa fie ceva lent.Asa facea si Andreas, in disperare am gasit un CD vechi prin casa cu Albano si Romina.Doarme frumos.Va fi un baietel romantic!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png

Mergi la inceput

Da sunt din Piatra. Partea proasta a fost ca imdeiat cum am ajuns in Bucuresti mi s-a schimbat cupilu'. Plange mereu, adoarme doar in brate sau cu tzatza in gura, in parc nu sta in carut...etc. Asa ca am aplicat mult wrap si nervi de otel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

da, da, si eu, si eu!! si eu vreau un copil care adoarme singur. dar nu UN copil, ci stef meu si de fapt vreu sa adoarma, oricum, nu neaparat singur... sa doarma noaptea in loc sa se joace si sa mai doarma si ziua, macar asa 2-3 ore

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

amiss eu sunt din Botosani...deci esti moldoveanca de-a mea! A mea adoarme cam asa: sta la tzatzi...motzaie, o pun pe burtica mea...mai sta putin si o rastorn in patut. Uneori nici asa nu vrea..tot ridica capul cand sta pe burtica mea. Nici a mea nu vroia sa stea in carut...mai nou...de la intalnirea cu fetele...sta in carut..bosumflata e drept dar macar sta acolo. Daca nu e imbracata prea gros se joaca cu mainile...vb pe limba ei..dar bine ca sta eu ajunsesem sa nu o mai scot afara ca ma termina de spate. Mai nou baga tot ce prinde in gurita..m-am uitat la gingii si vad ca se cam albesc....cred ca in curand incep durerile de dinti.

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

amiss, petra e o draguta si jumatate e mortala in poza in care-l asteapa pe mosul...
inseamna ca ma bucurasem degeaba pt tine ca e cuminte? a fost de scurta durata. dar poate isi revine. isi face si ea damblaua cateva zile, acum ca nu mai e in centrul atentiei.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput