PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Fetelor, cand se schimba tetinele? Spuneti-mi si mie ce masura corespunde la 2luni si 3 saptamani?
Altfel, noi suntem bine, nu prea dormim deloc ziua, sau cand adormim ne trezim foarte usor, de la un mic zgomot. Oare ce sa fac sa o obisnuiesc cu zgomotul, sa nu mai fie asa sensibila?
Voi ati facut analize la bebei din proprie initiativa, sau v-a dat pediatrul? Si ati facut analize de sange sau numai de urina?
Van pupam,
louisa si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Am uitat, Bulinuta, poti sa imi dai nr de la nutritionistul tau, eventual la mesaje private, daca poti, bineanteles. Asi vrea sa merg la cineva recomandat sa nu merg aiurea, la intmplare...
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor am terminat de citit.

si la mine tipa inainte Alex cu biberonu in gura, erau colici, din aia nasolii, ii dadeam sa pape dupa ce obosea de plans si-l lua somnul ca altfel nu prea reuseam...

noi am scapat de colici ! nu imi vine sa cred, de vreo saptamana, exact de cand a facut 4 luni ! ( nu vreau sa va sperii, stiu cum sunt colicii, de la 3 luni tot speram sa scap de ei ) ...mai plange el cateodata dar nu de la colici...

Am inceput de ieri cerealele de orez...cate putin, azi mai mult pt ca i le dau cu lingurita si oricum cred ca abia un sfert au ajuns si la el in stomac, restul pe babetica si hainute...si am completat cu lapte pt ca, normal, nu se saturase.
Asa ca noi avem acum urmatorul program ( de care incercam sa ne tinem ):
- ora 4 dimineata - biberon cu lapte
- ora 7 dimineata - biberon cu lapte
- ora 10 dimineata - suc din portocala, mandarina, morcov ( mar nu-i place )
- ora 1 pranz - biberon cu lapte
- ora 4 pranz - biberon cu lapte
- ora 7 seara - cereale ( si deocamdata si biberon cu lapte )
- ora 10:30 seara - biberon cu lapte
in medie cam 150 ml la fiecare masa ( cateodata 130ml sau 175ml )

va pup ca mai am la treaba......ca maine-i sarbatoare

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu! Si chiar voiam sa va mai vad...

Edit: se pare ca nu ai facut public albumul.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Daca sunteti nostalgice sau pur si simplu vreti sa retraiti inceputul inceputului apasati AICI

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

anasia si zici ca nu a facut pp 3 ore. o sa avem de asteptat...
louisa, eu am schimbat pe la 2 luni tetinele de nou nascut cu unele nr.2, cu doua picaturi (de la avent). teoretic trebuia sa ajungem deja la 3 picaturi dar stef se ineaca f rau, ii trebuie mai mici. analize nu mi-a recomandat pediatra, dar vreau sa-i fac pt ca a avut niste crize de plans f urate. am crezut initial ca sunt de la dinti, dar s-ar parea ca nu.
miti ce mari sunteti. pofta mareeee...

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

muuh acum imi dau seama ce repede a trecut timpul... acum un an pe vremea asta aflam si eu ca sunt gravi. de fapt aveam niste greturi cumplite si ma intrebam ce-am mancat aiurea noroc cu sotul...
si cate s-au intamplat in anul asta, si cat de minunat a fost, cu toate greutatile...

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Buna,

Inscrie-mi si mie, te rog, bebelusa in randul "piersicutzelor" de august 2005. Alexandra-Claudia 2 aug 05, 2900 gr, 49cm

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

muuh multumesc frumos...te sun mai dupa-amiaza...am fost la constanta a fost fff frumos ...se pare ca lui bulinel ii place marea ca si maica-si
louisa nu eu ziceam de nutritionist ci iulenca...io merg la un salon de remodelare unde fac starvac si electrostimulare ...legat de tetine eu i le-am schimbat de la 2 luni cu unele cu 2 gauri iar acum de 2 saptamani le-am schimbat iar cu unele reglabile tot de la avent...are 3 pozitii si in functie de cum ii tii tetina curge mai mult sau mai putin...dezavantajul este ca nu mai poate strabunica sa-i dea sa pape ca nu vede liniutele si ii curge saracu prea tare
anasia sunt mortali
micha08 bine ai venit printre noi!
m-am uitat putin pe mamici iul-aug 2007 ce frumos...eu am aflat pe 5 decembrie anul trecut de mica comoara..si stiu si ziua cand s-a produs minunea

pupici fetelor

bulinuta cu bulinel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetelor m-a apucat nostalgia rau
mi-e dor de map, mada-mxm, mamanati, cinta, a.cicel, leistra, iulenca, critina-ioana, kehleyr, irinuka, pumpkin, mishi, geliza, motzata, mamaluidavid, pika-pika
hai mai scrieti si voi cate ceva

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput