PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Miti, merci si pupici lui Alexutu. Ca sa nu-mi deochi eu fata, da chiar s-a cumintit ultima saptamana, si e o dulce. Nu mai plange ca inainte ore intregi si mai nu dormea ziua deloc.

Azi am iesit si eu pe 2 ore sa merg sa-mi fac depilare. Si scumpa mea nu vroia sa pape latpe din bibe care i l-am lasat. Numai tzitzi. Tre s-o obisnuiesc treptat s-o las cu mama ca n-o sa-mi dea voie la munca.
Nati si scumpica Camelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

Tweety7, Larisa 79,Miti2004va multumesc pentru aprecieri!si voi aveti niste copilasi superbi!
Muuh,cant la vioara intr-adevar..mai rar de cand cu murmurica ce-i drept..dar cu asta ma ocup..
Am fost la vaccin,acum Mariuca e cam maraita,i-am dat eferalgan sirop si i-am pus felii de cartofi reci la picioruse..credeti ca mai e cazul sa ii pun paracetamol supozitor?cam cand apare febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Mikiion multumim f mult pt inf, le-am salvat pe toate si cand am tp o sa le iau la puricat.

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by oona

Tweety7, Larisa 79,Miti2004va multumesc pentru aprecieri!si voi aveti niste copilasi superbi!
Muuh,cant la vioara intr-adevar..mai rar de cand cu murmurica ce-i drept..dar cu asta ma ocup..
Am fost la vaccin,acum Mariuca e cam maraita,i-am dat eferalgan sirop si i-am pus felii de cartofi reci la picioruse..credeti ca mai e cazul sa ii pun paracetamol supozitor?cam cand apare febra?

www.dropshots.com/oona" target="_blank">poze

eu i-am facut baccinul pe la 6 seara si febra a aparut a doua zi in jurul pranzului. La mine a trecut cu panadol.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am (re)aparut si eu in cele din urma. Am avut ceva probleme in ultima vreme, a murit socru... Deplasari multe, bani multi cheltuiti si tot asa. Acum ne adunam si noi si dupa atatea necazuri ma bucur ca iubi a reusit azi la un examen si isi schimba locul de munca. A fost examenul final, ca de 2 luni tot da examene pt postul asta. Interviu, test psihologic, lb straina, examene medicale amanuntite, calculator... Dar s-a terminat cu bine.
Am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris. Am vazut ca multe dintre voi s-au confruntat cu problema pe care o am si eu acuma. Bianca nu mai vrea sa manance ca inainte, adica cam 200 de formula la o masa. Acum abia daca ia 50-60. Sunt disperata. De fapt am fost, dar m-am mai linistit cand am citit ca e o problema aproape generala. Cand simte gustul de lapte urla ca din gura de sarpe. Ceai nici atat nu vrea. Sper sa nu dureze mult. Cu pediatra inca nu am vorbit.
Am reusit sa vad poze cu bebeii vostri si sunt tare dulci toti.
Mikiion multumim pt schemele cu diversificarea. Incep si eu sa studiez problema. Bianca are 3 luni si in curand incepem si noi.
mamicile si fug la somn. Bianca doarme de o ora si pe la 1 jumate se trezeste sa manance, apoi pe la 5.Asta in cazul in care vrea sa manance, sa-u se trezeste numai ca asa vrea ea si are chef de povesti.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

salutare piersicutze
in sfarsit mai scriu si eu, dar sa stiti ca sunt la curent cu tot ce se intampla, va citesc zilnic, cu scrisul e mai greu...noi inca avem probleme cu mancatul, mananca doar san putin si des si de multe ori cu scandal, ia in greutate maxim 150 gr pe sapt, dar am hotarat sa nu ma mai stresez atata timp cat e voioasa. La 4 luni fara o zi are 6500 gr si 66 cm. Mai nou nu mai vrea sa manance biberon, ma mulgeam si ii lasam cand plecam cateva ore, acum prefera sa moara de foame decat sa manance din el. Am crezut ca din cauza tetinei, nr.1 de la Avent, si i-am luat nr. 3, dar se pare ca nu tetina a fost cauza...poate isi revine pana la urma. De duminica am inceput cu 2 lingurite de suc de mar (asa ca am mintit ca mananca doar san ) si crestem cu doua lingurite pe zi...azi am ajuns la 6 dar 2 au cam fost pe ea pentru ca imi da peste mana. Cand ajungem la o cescuta de suc bagam mar ras, asa mi-a spus doctora si dupa cred ca trecem la supa...dar nu stiu cum va fi cu mesele pentru ca inca nu are un program si ma indoiesc ca si-l va face prea curand...dar mai vedem...oricum sunt tare debusolata cu diversificarea...san cand va mai manca?
Ieri a ras pentru prima oara cu zgomot in somn... era asa dulce, ca un ingeras...ma intreb ce visa. Inca face nazuri cand sta pe burta, nu-i place pozitia, ridica mai degraba fundul si picioarele...daca sta mai mult de 5 min cu capul ridicat incepe sa faca scandal, o mai pacalesc cu jucarii, cu camera de filmat, asta ii place cel mai mult, uita ca sta pe burta...nu doarme pe burta decat pe mine. De dormit, doarme ziua in 2-3 reprize de max o ora, pe la 10-11, pe la 13-14 si pe la 17, dar ultima nu in fiecare zi...seara adoarme pe la ora 8...si inca se trezeste de 2-3 ori pe noapte ca sa manance, nu vreau sa-i scot mesele de noapte pentru ca ziua mananca prost si macar sa mai recupereze noaptea, eu oricum m-am obisnuit cu trezitul noaptea. Dimineata se trezea la 8 dar mai nou a descoperit ca merge si 7 si ora asta ma enerveaza rau de tot. Intreba cineva de imbracat pe vremea asta...astazi am iesit afara dupa 2 zile de stat in casa si am imbracat-o in body cu maneca lunga, o bluza si geaca groasa si salopeta cu bretele de toamna cu ciorapi, dar cred ca maine o imbrac in salopeta de iarna cu ceva subtire pe sub ea...tare frig a fost, eu am inghetat toata, ei in schimb i-a fost bine, doar mainile si obrajii erai reci.
Hai ca v-am plictisit, ce sa faci daca nu scriu cu secolele
Apropo, nici mie nu mi-au venit musafirii, dar nici nu-i astept, ma simt bine asa.
Sper sa reusesc sa pun cat mai repede poze cu Riana, dar momentan am calculatorul terminat si nu pot salva nimic. Va pupacesc

Raluca si printesa Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Eu am alta problema. In cartea mama si Copilul a sotilor Capraru, scrie ca bebe la 1 an trebuie sa aiba 10 kg, altfel este considerat un copil obez. Pai Alexa mea are vreo 6 kg 800. La 1 an cat o sa mai aiba? 20? Constat ca toti copii nostri sunt iesiti din grafic.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Stai linistita,doar in primele luni iau asa mult in greutate,fac provizii pentru a avea ce arde cand incepe mersul de-a busilea
Si Patricia are la 3 luni jumate 6,750 kg

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pare aiurea mesajul dinainte dar citeam din urma
Fetelor Patricia mea DOARME DE 3 ORE! Nu imi vine sa cred.Ptiuuuuu sa nu o deochi! Monitorul e la maxim si merg mereu sa vad daca mai respira ,nu a mai dormit atat de mult ziua de cand eram in spital! Ma intreb oare nu ii e foame,a papat doar 50 ml inainte sa adoarma si la cat e ea de mancacioasa
Ieri pentru prima data am pus-o sus in dormitor sa doarma ziua si a adormit 1 ora jumate,nu cate 30 min ca pana acum. Probabil pentru ca nu a mai deranjat-o David care isi gaseste sa faca galagie cand doarme ea.

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

azi ma duc la dr. sa vedem ce zice. azi noapte m-a terminat, cred ca-i ies dintii. iar calgel-ul ala are efect max 30 min
tweety imi trimisese si sabana parola, dar
mikiion, multumim pt linkuri

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

aaa... muuh si pe tine. acum am vazut ca mi-ai trimis si tu parola multumesc la toate. am primit-o.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput