Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- unde ai disparut? Am fost la coafor, m-am facut roscat inchis is a iesit ca si cum as avea suvitze, deci imi place
Silvi- varsta e 34 de ani, dar cica is realista si echilibrata si ma implic in ulte activitatzi- deci e adevarat.Pupicei la Alain, esti ok?
Mirela- pupicei si sa stapinitzi sanatosi masina.
Ioana si Pufu mic- bafta cu plovarele.
Maraki- ce ai aflat?
Astery- mersi de mesaj, a apreciat surpriza la final, la inceput nu a fost prea incantat Dragos ca el visa ca merge la cottage, face focul in semineu si da la peste
V-am pupat, somn usor si fug la gym.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Ioana, nu pot. Acum ma uit cum te cauta Razvanel de paduchi. Ce scump e. Te mangaie practic. Al meu ma insfaca de imi dau lacrimile.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ioana,,,daca vii in Mures stii unde sa vii daca vrei sa mananci bine...
Lui Dani i-am dus pufuletzi cu mine pana a venit mancarea si dupa aia i-am bagat pe gat portocala, un cartof,legume asortate...a fost super cuminte ca avea gura plina (asta a si fost ideea)
Vai...nu am mai crosetat de ani de zile...nici nu m-am priceput eu asha de bine la crosetat... (mi-am facut si eu un pulover pe vremuri si am crosetat la el 1 an ca tot il lasam si ma apucam iar , ca apoi sa constat ca nu mai era la moda crosetatul..Asha eu prefer sa cumpar decat sa crosetez...Pufmic mai ai 30 min, baga mare

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu mai sunt p-aci.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana si Pufumic spor la terminat pluovarele. eu as vrea sa-i fac, dar ma cam incurc cu scazutul la sub brat si sus la gat. In schimb pot sa-i zic mamaei, care rapid il face.
Pufumic oscillo cu whisky? Sper sa nu te prinda...
Se poate sta in camera, dar nu e ce vroiam noi.Daca ii iau un covor mai deschis si mobila lui e alba...merge. mai ales ca albastrul e numai 120 cm, respul e ceva pal, intre ele punem banda cu Winnie.
Bianca mi-ai facut o pofta.... de acum imi vine sa vin la Mures.
Mirela te-a amanat cu interventia? of, draga de tine.

Eu tot pe net, Clau asa gripat s-a dus sa termine de facut parchetul, ca i-a dat afara pe mesteri.

Eu sunt cam blocata de spate, nu-l mai pot pune pe Marco in patut si ridica. Sper sa faca ceva la masaj maine, ca de nu...

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am mai pus si eu cateva poze de azi la semnatura.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pufu, au mai zis fetel ca abia ma mangaie dar al meu cupil are un stil aparte: nu isi baga mana in parul meu sa prinda multe fire, aplica metoda "picatura chinezeasca", adica trage de cate 2-3 fire pe toata lungimea lor (si cum ei de obicei au manutele reci si umede ca sunt proaspat scoase din gurita........) imi vine sa fac PP pe mine de durere.......of of
Bianca, mai greu sa ajung eu la Mures, de obicei Cristri e in delegatie asa ca nu are timp de noi. Dar tot sper sa ajung la restaurantul ala chinezesc/tailanfexz (nu mai stiu exact) ca mi-e o poftaaaaaa! Si acum daca zici ca fain de halit tava din aia pentru regi parca mi-ar sta capu'

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Eu recuperez cu pozele si filmele. Ioana, Razvan chiar face ca motocicleta, ce tare e. Si-i razaret nevoie mare. Nu uit cu radea la animalutele alea care se pupa. I-am luat si eu lui fi-miu, dar nik. Si sta in picioare in scaunul de papa ?!

Bianca, ti-am vazut si tie soldatul. daca el din pozitia taras agata cate ceva din mers(vad ca a insfacat niste casti), ce te faci cand s-o ridica?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A fost frate-meu calare pe net pana acum.Diana a adormit abia dupa ora 22 .Ghitza dupa ce areusit sa o adoarma,s-a culcat si el(imbufnat ca a ratat ) iar eu ... cu ocazia asta ... mai am 10 pagini din cartea lui MIRI
Cred ca numai maine bag comentariile pe PM,un pic de suspanse nu strica

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara fetelor si de la noi!

Un pic paci'!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput