Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. am reusit si eu sa-l culc pe Marco.
Mi-am facut orez in lapte si cu scortisoara. abia astept sa se termine, imi era asa pofta...

Moni mersi mult. Si marco mi-a dormit doar o data azi.Credeam ca dupa laptic cade la datorie, dar atat s-a invartit in patut, pana a dat cu capul si a adormit plangand.
Andiaroro nu stiu daca de pinde de politist sau nu. Oricum cred ca nu convine nimanui sa tot faca tot la 2 ani un alt pasaport. Sau mai repede? Habar n-am. Stiu doar ca la bebei se schimba mai repede, din cauza schimbarii fizionomiei lor.
Ce mult vorbeste Alexandre, bravo lui!!!
Acum a inceput si in franceza? pai e si normal, daca-l duci la tanti frantuzoaica.
Mirela ce bine ca ai mai intrat si tu, zau ca te dadeam disparuta.
sa stapaniti cu bine noua masina si sa nu mai aveti surprize ca si cu cealalta.
Ne bucur ca Dani e bine acum si te asteptam cu vesti mai multe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

PUFU,poza cu bebele in cutie este a mea...
LA MULTI ANI CU SANATATE SARBATORITILOR DIN ULTIMILE ZILE!!!!!!!
am aflat doar ca MONI planuieste sa-i lase pe italienii ei si sa caute unii noi,ca ALEXANDER e deja poliglot,EMMA papa bine si persevereaza la inot,DARIA nu-i baga in seama pe bunici,ANDREW e impasibil in fata camerei de luat vederi,MARCOLINO Merge deja,ANUSKA E IN GREVA FOAMETEI,sotul lui MIRI inca asteapta carti,JG e pe snickers,ANAM...
MARAKI,inca nu au diagnostic pt giorgios?asa e pe la strainii astia.eu asteptam cu sufletul la gura programarea mea pe 7 nov la chirurg si ma suna aseara ca s-a amanat pe 21 nov.imi venea sa plang

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna de la noi!
Noi am primit azi hinta (a fost tati in delegatie la Mures si a trecut pe la Selgros sa-i ia baiatului ceva fain) si suntem super incantati. Mie imi e inima cat un purice sa nu cada, sa se rupa tocul usii sau mai stiu eu ce, dar musiu s-a distrat copios.
Felicitari Alexandre pentru ditamai vocabularul. Noi in afara de "dai-dai" si "te-te"nu vrem nimik altceva! Asta e, deocamdata!
Razvanelul a fost tare cumintel, a papat bine (dimineata a bagat 350 gr de iaurt cu para si piscoturi si a trebuit sa il opresc eu ca ar fi mancat tot-ii facusem vreo 500 gr, sa pape si ma-sa), am fost in oras si ne-am luat o salopetica din raiat, captusita, o minunatie....., a adormit pe la 7, cand voiam sa intram in casa asa ca am mai stat un pic pe afara si daca am vazut ca nu su nu am riscat si l-am luat din carucior asa adormit si nici "pis" nu a zis. In casa l-am pus in dormitorul nostru pe pat, asa imbracat cum era, si am deschis geamul. A mai dormit pana la 20.30. A bagat un ciorchine de strugure iar la 22.00 i-a dat ta-su 170 ml lapte si acum face nani iar. Manca-l-ar mama pe el de somnicios!
Merg si eu sa bag cornu-n perna ca mi-e cam somnic si vad ca e tare slaba miscarea pe aici!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Mira, la multi ani! Cam cu intarziere, dar ieri chiar nu am reusit sa intru.

La multe luni, Carla Maria!

Eu nu mai reusesc sa tin pasul nici daca scrieti trei pagini. Amzis ca daca vine domnu sotu acasa o sa fiu mai libera. Ti-ai gasit. E tot timpul pe la cursuri, trebuie sa si gatesc, bleah.

Am reusit sa vaz niscai poze si filme, dar mai am de recuperat cacalau. Vizionatul filmelor ma omoara. Merge ca . Totusi, i-am vazut pe: Marco tinandu-se super fain pe picioare;Iarina leganandu-se cu patul (Ali, muta salteaua jos ca murim de inima- nici fi-miu n-a stat in fund prea repede, dar se ridica in genunchi)si incercand sa bea lapte singura(il are pe toata fata, mai putin in gurita); Diana calare pe aspirator si ordonand la ciorapi, smotocind la geanta lui mami (cred ca nu-i place, ca vad ca o bate si o zvarle cat colo la final), simpatica rau cu caciula rosu cu alb si intolita in salopeta in culorile stelei (va dati bine pe langa socri?), uitandu-se concentrata la un film cu Marco (eu stiu ca e doar o litera diferenta, da' chiar asa, sa-i incurce?); pletoasa si frumoasa de nora-mea (pe ma-sa o s-o iau cu bata, unu: ma facea chioara, ca nu vad poze, si ea le pusese pe privat, doi: vaz un cavaler rotofei langa nora in pat); cretolinul de Bruno si super masinuta lui (sau ce-o fi ea); ochiosul de Alain si mami a lui (poza cu suvita e favorita mea); frumoasa, motata, artista, harnicuta, talentata si curajoasa Daria (doar pozele, filmele inca n-am apucat); Tibi si Mark, doi frumosi (ce-mi place cum se studiaza unul pe celalalt). Si am vazut si pozele din vacanta Denisei. Pe toate, ca prea sunt misto. Ultimele poze i le-ati facut Emmei cand va ura bun venit?

Am intrat si pe situl Deei. Esti o talentata. Si ai pus si tipare, cool. Eu obisnuiam sa croitoresc, dar in ultima vreme nu prea mai am nici rabdare, nici chef. Ma mai apuca, incep cate ceva si o las balta cu lunile. Singura chestie pe care am finalizat-o in ultima vreme e un sac de dormit pt. bebe (subtirel, din fleece dublat cu finet, nu matlasat ca al tau). Acum m-a palit febra tricotatului si ii fac un pulover (Ioana, cand il terminin iti zic si cat material a intrat, parca tu intrebai).

Mi-am facut si eu testul propus de Silvi. Cica psihologic as avea 31 (bilogic, implinesc 35 luna viitoare ).

Vladimir a papat binisor si ieri si azi, Doamne-ajuta. Nu paseste daca il tin de maini, in schimb topaie, sare efectiv in sus. Se deplaseaza cu premergatorul, insa tot facandu-si vant cu ambele picioare, de pasit mai rarut).

Mirela, sa stapaniti sanatosi masina cea noua si sa fie cu noroc de data asta.

Nu mai stiu ce-am mai citit si ce vroiam sa mai spun.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni si eu zic sa nu dai pasarea din mana pt cea de pe grad...
Adica noah...ai net acolo, salariul la fel, ai avantajul sa vezi Italia, dar poate te iau macaronarii pe acolo la un ..(glumeam binentele)
Noi am fost azi prin centru (cam rar mergem ca sunt vreo 4 km pana acolo)si am vrut sa imi cumpar niste saboti (pt primavara toamna de la reducerile de toamna) si nu am gasit, asha ca am intrat prin librarii si i-am cumparat la fica-mea vreo 2 culegeri de Lb.Romana si una de Mate
Apoi ni s-a facut foame si ne-am dus sa mancam la un restaurant nou deschis. Daca aveti drum prin Mures sa mergeti ca merita banii. Am platit pt meniu 39 RON + 3 sucuri 9 RON si am mancat de ne-am spart... va dau si voua adresa poate va tenteaza sa faceti un drum prin Mures..http://www.loculcavalerilor.ro/meniu.html Noi am mancat
Tava pentru regi pt. 2 persoane (1950 gr.) Carnati, crenvusti prajiti, piept de pui prajit, bacon prajit, cotlet, cartofi auriti, rosii, castraveti, morcov fiert, asternut de salata, masline, portocale, kiwi, mazare, porumb... (sper ca nu v-am facut pofta...)E meniu de 2 pers dar cred ca pot manca 4 linistite..noi am fost 2 + fica-mea si a ramas mancare+ ca am primit si 6 chifle de paine care au ramas acolo+ sos de usturoi, smantana + ceva suc de bulion totul la 39 RON...
O sa mai merg
V-am pus niste adrese pe pagina 2 dar se pare ca nu merg..cred ca le-a cenzurat cineva..pacat, erau faine..mai ales prima...
Mai e cineva online???

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Mirela, abia acum l-am vazut pe Dani in cutie . Are si Irinel una cu Ilinca in cutie.

Giova, e chiar de nestat in camera lui Marco din cauza albastrelii? Snatate lui Clau. Si pe mine ma cam incearca, da trag tare cu Oscilococcinum si whisky, poate scap (sau poate patesc ceva de la combinatie).

Mergi la inceput

Ioana, eu am terminat spatele la puloverul lui Razvanel. Am luat pana la urma 300 gr ca eu de fapt lucrez cu 2 fire, asa ca doar la spate mi-au intrat 100 gr (50 gr bleumarin si 50 gr gri). Sa vad si ce o iesi pana la urma ca vad ca maine e sarbatoare si cica si poimaine (eu am crezut ca azi e si nu am facut absolut nimk toata ziua)
Mai fetelor mie nu-mi merje link-ul ala, adica linkul merje dar nu reusesc sa deschis testul ala, sta pagina ca vaca, asa albastra si nu se intampla nimik!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Bianca, io-s p'aci
Butonez mozoliciul ala, vreau sa joc Prince of Persia da normal ca nu-mi merje

Mergi la inceput

Ioana, al meu e bleumarin cu portocaliu. Maine si poimaine sunt sarbatori. Mie mi se intampla o chestie stranie, n-am chef si n-am chef sa cos/tricotez nimic in zilele in care "se poate" si m-apuca fix cand "nu e voie". de exemlu acum ma mananca degetelele sa mai insir niste randuri (si eu mai am putin si termin spatele).

Mergi la inceput

Pufu, pai pana la 00.00 mai poti baga

Mergi la inceput