cand se va intampla???

cand se va intampla??? | Autor: samadhi

Link direct la acest mesaj

Sunt noua venita pe site, si am o mica-mare problema. De aproape 2 ani, incerc sa raman insarcinata, insa nu mai merge.... dar nu stiu de ce, am incercat tot felul de solutii, dar nu se rezolva nimic. Am o fetita de 4 ani cu fostul sot, conceperea ei a fost la fel mai dificila, a durat cateva luni. Acum cu noul sot pare sa fie aceiasi problema. Ce sa fac, ma gandesc ca ceva nu e in ordine cu mine ? Uneori imi si iau gandul de a mai fi insarcinata, am sentimentul ca aceast lucru se lasa prea mult asteptat..... am 29 de ani, dar nu pot sa-mi petrec tot timpul facand calcule pe calendar...... am crezut ca acum in aceasta luna s-a intamplat, dar azi a venit dezamagirea...... si certitudinea ca nu sunt insarcinata. Ce sa mai fac am ajuns la capatul asteptarilor....... poate exista cineva care ma poate ajuta cu sfaturi care nu le stiu..... Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

as merge la un medic, poate n-ar strica sa faci cateva analize. multe probleme aparent grave se rezolva atat de usor..

mergi pe scurtaturile din linkul de mai jos, acolo gasesti liste de analize ce pot fi facute pentru cazuri de infertilitate http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81616

bine ai venit la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Samadhi bine ai venit printre noi.Aici o sa ai parte sigur de intelegere si sfaturi la toate problemele tale.Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Merci pentru raspuns. Am facut mai multe controale care au costat ca nici in germania nu e nimic pe gratis si totusi nu s-a gasit nimic anormal. Imi notez ciclurile, actele sexuale.... am cautat innebunita ovulatia aceea care parca se fereste de mine. Eu cred ca am fost mult stresata pana acum, au fost perioade mai nelinistite in viata mea cu suisuri si coborasuri.... incep sa ma impac cu ideea ca daca nu-ti mai e dat sa fie nu mai va fi...... nu pot forta natura, sub nici o forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Samadhi,
cred ca toate am trecut prin stari ca tine,ne pierdusem radarea dar cind nu te astepti atunci D-zeu,iti da mult mai multa rabdare si putere,noi nici nu ne dam seama cita rabdare poate avea un om pe pamint si cite putem indura.Ce sa zic eu ,care sunt cu 10 ani mai babuta{sa zic asa}si nu am nici macar o mingiere,ma refer la un copilas.
Te rog foarte mult sa nu te mai gindesti la asemenea prob.ca esti ,,tinara ca primavara''si cu D-zeu ,inainte.
Cauta la primul sub.unde Livia,raspunde la ce intrebare doresti sa-i pui si gasesti si trat.nat. care poate te va ajuta cu siguranta.
Eu,sunt alaturi de tine la fel si fetele si o sa reusim impreuna.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Samadhi,sa nu aud ca te dai batuta,trebuie sa lupti mai ales acum cand nu esti singura.Noi suntem alaturi de tine.
Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

cum adica ovulatia se fereste de tine? esti ok sau ai probleme cu ovulatia? prolactina ai verificat-o?

capu' sus, o sa vina si bb cand te astepti mai putin

Mergi la inceput

Hallo, nu ma dau inca batuta, dar nici la mine nu mai e mult de asteptat, chiar daca eu am 29 de ani sotul meu e mai in varsta. Spuneam in termen metaforic ca se fereste ovulatia de mine :)
Am aici un doctor din Romania, dar care nu prea face nimic, poate trebuie sa-l schimb. Locuiesc in Muenchen de 10 ani si nasterea fetitei mele a fost prin cezariana, dar nu spun de ce spitale am dat aici, nu imi venea nici mie a crede ce doctori sunt si cum e mancarea unor spitale, chiar si interiorul unora e jalnic, ca sa nu mai vorbesc de igiena. De aceea a trebuit sa trec din spital in altul ca sa gasesc unul bun si care sa ofere siguranta copilului meu, care a venit cu 6 sapt. mai devreme. Deci nici aici nu e tocmai roz, peste tot.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine, si citesc site-ul si sfaturile voastre zilnic. Inca nu stiu exact cum totul functioneaza pe site dar ma voi obisnui cu siguranta repede. Toate cele bune si voua la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

SAMADHI sa-ti cresca mare si frumoasa fetita si sa-ti aduca numai bucurii si fericire!eu cred ca daca d-zeu ti-a dat un ingeras cu siguranta ti-l va da si pe al 2 lea,important este sa te linistesti pshic si poate cateva teste de ovulatie te-.ar ajuta si sunt foarte usor de facut,sunt fete pe forum care le-au folosit si le-a fost de folos.mult succes si sa te"vedem" cat de repede posbil la odisee!

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Problema ar putea fi la sot. A facut o spermograma?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Merci pentru raspuns. Nu vreau sa speculez nimic. Pe primul sot l-am trimis sa faca asa ceva si mi-a venit acasa spunand ca nu e vina lui, asa ca ramasem eu cea <vinovata>, a doua oara gresala nu o mai fac.
Viata mea in ultima vreme nu a fost lipsita de stress, apoi din sept. 2006 am inceput sa am probleme cu rinichii si vezica urinara, dar ma intreb de ce pana la aparitia lor nu s-a intamplat nimic..... practic ramane un mister faptul de a da nastere la o viata. La asta nu ajuta nici meditatia, oricat as practica-o.E un mister. Chiar si anticorpii umani lupta in corp cand o femeie ramane insarcinata, ei intra in actiune pentru ca nu stiu daca e un virus sau o bacterie, sau altceva..... poate asta e o tehnica de autoaparare a corpului uman. Ca sa ramai insarcinata trebuie totul sa fie perfect din toate punctele de vedere, si chiar si atunci poate sa nu se intample nimic, asta fiindca nu e nici un suflet pregatit pentru ca sa intre in corp si sa se nasca. Nu doar latura biologica trebuie sa corespunda dar si cea spirituala, caci pana la urma ea e cea care exista.Si nu stiu daca exista pe undeva un astfel de suflet, care sa locuiasa in mine pentru cateva luni..... poate ar trebui sa-l chem, la asta nu m-am gandit, poate fiecare ar trebui sa faca asa.... sa se gandeasca putin la un suflet care ar putea locui in noi, apoi alaturi de noi..... pentru ca mamele sunt calauzele copiilor lor. Un inger vine doar daca il chemi ! Poate ca noi nu l-am chemat inca, suntem fixate pe faptul de a se intampla ceva ..... cred ca trebuie sa facem mai mult. Toate bolile se manifesta in aura astrala intai, apoi simtim fizic ce se intampla, dar tot asa prin meditatie putem lucra la vindecarea oricare boli, si de ce nu am rezolva povestea si cu a ramane insarcinate ???
Am sa ies din pesimismul in care am intrat si am sa chem sufletul ingeras.... asta e o noua metoda de terapie care mi-a venit pe moment in timp ce scriam aceste randuri...... nimic nu e in zadar...... asa ca merita facut. Va doresc si voua succes !!!!!! Sunt sigura ca langa fiecare e un ingeras care trebuie chemat.

Mergi la inceput