cand se va intampla???
Raspunsuri - Pagina 2
ralualexandrei spune:
Draga mea ai rabdare si nu te mai stresa.Eu am avut-o pe Maria foarte greu si la fel ca si la tine toate analizele si investigatziile erau bune.Robert era deja mare si diferentza de varsta intre ei a fost pana la urma de 7 ani si acum cand nici nu ma mai gandeam la un copil am lasat ptr putin timp anticonceptionalele si am ramas gravida,asa ca nimeni nu stie sa-mi explice cum m-am chinuit atata sa o am pe Maria si nu-ma-n cap n-am stat si acum netam nesam in martie voi fi iarasi mamica!!!Asa ca rabdare si incearca sa te eliberezi de stres.Te asteptam la odisee!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 18+ album no1 album no2 albumul no3
Avalon spune:
Samadhi, si pentru mine e un mister. Trebuie sa-ti spun ca mesajul tau mi-a starnit interesul, cautand raspunsuri nu am privit din perspectiva aceasta pana acum.
samadhi spune:
Multumesc Andra, iti doresc o sarcina usoara si tot la fel o nastere cat se poate fara dureri si sa treaca repede. Stii ma gandesc tot mai mult la ce am scris mai sus, tot la fel poate pun si pe altii pe ganduri precum Avalon...... dar cred ca sunt mult mai multi care citesc aceste randuri..... parerea mea e ca atunci cand un suflet se reincarneaza e chestie sa-i spun divina, dar nu stiu daca e cuvantul potrivit. Nu e doar faptul genetic, sau intalnirea dintre un ovul si a unui spermatozoid, este energia genetica a fortei universale care e codificata intr-un mister, sau poate ca noi in planul acesta o vedem asa.
Cand am ramas insarcinata, dupa 7 zile am stiut ca s-a si intamplat, eram cum sa spun sigura 100 %. Mi-am facut apoi testul sa vad si era negativ, dar apoi prin faptul ca nu mi-a mai venit ciclu am stiut ca ceea ce am simtit era real. Mai real decat orice test. Am stiut cu certitudine pentru ca am simtit reincarnarea ficei mele, a fost pe atat de ciudat dar pe atat de adevarat. Mamei mele i s-a intamplat la fel cand era cu mine insarcinata, si cred ca oricare femeie poate sa simta asta doar daca putin am fi mai atente cu noi insine. Desigur, pe atunci dupa multe incercari..... asteptam cu nerabdare momentul minunii, nu am stiut pe atunci ca mi se va putea intampla o astfel de experienta. De aceea daca as ramane insarcinata as stii cu siguranta dupa 7 zile, exact cand ovulul fecundat se plaseaza in uter, tot atunci se intampla reincarnarea sufletului in noua fiinta..... atunci va puteti gandi ce inseama un avort facut dupa o saptamana de la fecundare..... cred ca nu mai trebuie sa explic. Nu am avut nici un avort, nu am fost in o asemene situatie si nu doresc la nimeni asta, consider ca viata trebuie pretuita si umpluta cu multa foarte multa iubire. Fiecare clipa cu fiica mea e o bogatie de nepretuit si ma bucur de fiecare data cand pot sa-i spun ca o iubesc si de fiecare data cand ii vad zambetul. Imi pare rau pentru cele care inca nu au aceste experiente, si le doresc din tot sufletul acel suflet de inger care sa se intrupeze in ele cat mai repede..... chiar daca suntem peste tot imprastiate in lume, aici suntem aproape si asta conteaza foarte mult. Internetul e o super-inventie umana, care uneste sufletele mai indepartate sau mai triste sau oricum ar fi ele nu le da ocazia sa se simta singure.
Am mai citit ca piatra de Rosenquarz, e scris pe germana, nu stiu cum se traduce pe romaneste, ar ajuta la nastere si fertilitate.
Cam atat pentru azi. Imi face placere sa va scriu si sa citesc ce imi scrieti.
Noapte buna.
samadhi spune:
Ah, Cristina, ai un dulce ingeras, sa-ti traiasca sanatos si fericit, alaturi de tine.
Am vazut poza cu el, minunat.....
A da nastere unei vieti, inseamna pentru mine a creea un micro-cosmos pe pamant.
Avalon spune:
Samadhi, intr-adevar mi-ai dat motiv de reflexie... este un miracol felul in care ia nastere viata si cred ca poti simti asta inainte de a fi confirmat prin teste... eu stiu ca am simtit doar o mare liniste interioara. Si mama mi-a spus ca de fiecare data cand a fost insarcinata a simtit inca dinainte de a-i intarzia ciclul.
Imi place felul in care gandesti si sper sa mai scrii.
Tia spune:
da, este posibil sa stii "dinainte".. noi am incercat 3 ani, luna de luna, nu mai insist pe acest aspect ca voi intelegeti cel mai bine ce spun.. am avut si un fiv nereusit, in fine.. nu mai era nici o speranta decat fiv cat ne tineau banii, nervii si timpul.. asteptam menstruatia sa fac diphereline-ul, eram pregatiti sufleteste si finaciar. mai erau 2 saptamani si i-am spus sotului meu.. hai sa ne facem datoria, am ras amandoi - ce rost mai are, doar intram la fiv in 2 saptamani. vrem bb, trebuie sa incercam pana in ultima clipa... am incercat - o data..si gata. dupa cateva zile am avut niste intepaturi cumplite, am sarit din pat.. in toti cei 3 ani cat ne-am straduit nu am facut nici un test de sarcina.. acum era altfel, o gramada de intamplari ma impingeau sa-l cumpar. am stiut! am simtit! imi amintesc ca m-am lovit de melodia lui Holograf "vreau o minune" si m-am trezit gandindu-ma ca poate o traiesc. devenise obsedant si obositor sa sper fara sa stiu exact. daca nu ar fi fost istoricul incercarilor noastre, as fi fost sigura. intr-o seara n-am mai rezistat si i-am spus sotului ca vreau sa fac un test.. 2 liniute - era Alexandru..
mi se mai intampla si acum sa-l privesc si sa am senzatia ca visez, dar cred minunile sunt aici pentru noi si le traim. important este sa credem in ele
Miramar spune:
pentru tine Tia
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
samadhi spune:
Desigur ca voi scrie, incerc sa vin zilnic pe site, se pare ca devine o adictie :)
Am mai meditat asupra faptului ca un suflet trebuie sa se reincarneze, un suflet care cine stie pe unde e, ce face,poate ca e inca in viata.... am citit undeva ca, pentru a deveni parinte, copii cei care vin ca sa ii ai in grija trebuie in cel putine 2 vieti terestre din trecut sa-i fi intalnit sub o forma sau alta, nu doar sub forma de copii, puteau ei sa fie parintii, sau bunicii, sau fratii, rude etc. Deci ce e daca sufletele care noi le asteptam sunt inca in viata, poate ca traiesc deja pe undeva pe acest pamant?! Poate de aceea durata de asteptare e mai mare. Desigur ca sunt si suflete in asteptare sau in cautarea unor parinti, dar cine stie in ce masura sunt sau nu sunt compatibili cu noi. Aici domneste legea universului care noi sub nici o forma nu o putem controla.
Femeia are dreptul de a da viata, dar nu si de a o controla pe deplin. De fapt, nici ziua de maine nu o poti controla, cum sa controlam viata ?
Sunt atatia care au copii si nu-i merita, nu demult au fost 3 cazuri in Germania in care parintii si-au omorat copii, si asta recent, din cate imi amintesc continuu se aude asa ceva pe aici, incat s-ar putea sa se ajunga sa obtii un carnet de parinte, adica ca esti apt sa cresti copii, pentru ca multi copii sunt lasati in voia sortii...
acest lucru il gasesc tragic. Acesti oameni nu stiu sa pretuiasca viata, pentru ca orice motive ai avea se pot rezolva cumva,dar niciodata nu ai dreptul sa iei viata altuia, mai ales a unui copil nevinovat. Alti copii sunt handicapati, orfani, fara case sau mancare, si ma gandesc de multe ori ca trebuie sa pretuim ceea ce avem cu fiecare secunda, si sa ajutam pe altii pentru ca nu toti au norocul sa aiba un TV, sau apa la robinet, sau zilnic o mancare calda. Ii spun mereu fetitei mele, de aceste lucruri si ii arat la TV sau unde vad, astfel de destine ca nu toti au acelas noroc ca ea, si sper ca intr-o zi sa stie sa-l pretuiasca.
samadhi spune:
BRAVO TIA !!!! SUPER !
Minunea o traim clipa de clipa, poate fi un zambet de copil, o imbratisare, omul iubit, o floare, un copac, o mama, un copil, orice ce asteptam cu sufletul la gura.... atunci cand am pierdut orice speranta, apare ca o lumina ce ne ilumineaza sufletele in culori de neuitat, ce am vrea sa nu mai dispara niciodata.
Citind ce ai scris, parca vedeam minunea ta, si o traiam in acele secunde.... este extraordinar, cum o experienta are o rezonanta prin timp si spatiu, ca o supernova. Minunat !