Mamici de martie – aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Salutare burticutze!!!

am o intrebare la fetele care si-au cumparat blugii de la tara: stau bine pe voi? (adica nu aluneca? ). Eu am o pereche de blugi pe care i-am purtat si in sarcina trecuta dar nu ii mai suport ...tot timpul imi aluneca si stau cu mana pe ei sa ii ridic. As vrea sa imi comand si eu blugii dar imi e frica sa nu fie la fel cu cei pe care ii am..

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!!

Pupici pe burtici...

Gia 19+ si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

multumesc frumos pt sfaturi si incurajari
va pupicesc ca nu prea pot scrie , sunt la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna ziua fetelor.
noi astaz ne simtim foarte bine poate din cauza ca este foarte frumos afara.astaz taticul ne a lasat singur la firma pt ca este de garda,dar eu sper ca o sa rezistam pana la ora 6 pana la inchidere,daca nu inchidem un pic mai devreme.
ARISSA in legatura cu vaccinurile acuma am sunat pe sotul meu si ma spus ca nu se mai face nici un vaccin pe timpul sarcini,numai se fac titrar de anticorp la mamici cu Rh negativ si terapia profilactica cu imunoglobuline anti_d.dar mai este si vaccinul antigripal pe el sunt multi medici care spun sa facem dar sotul meu de exemplu nu ma lasa sa faca si nici medicul meu nu ma spus nimic.asa ca mamici eu spun sa nu va stresati si sa faceti ce va spune medicul vostru .
va
madmat17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Arissa , hai ca m-am enervat, pai ce prietena ce fata aceea, care doar se da desteapta??????/,parerea mea e ca atunci cind cineva ofera o informatie sau da un sfat "prietenesc" sa o faca complet, daca nu sa-si puna lipici la gura. Eu una nu am auzit decit de cel legat de RH si de antigripal, dar nu noi suntem cele mai in masura sa decidem ce trebuie facut in perioada de sarcina ci doctorii care au grija de noi, asa ca daca ai nelamuriri parerea mea e ca trebuie sa intrebi dr.
Si ca sa inchei persoana aia o poti numi cum vrei tu numai prietena nu si drept urmare ar trebui sa o pui un pic la punct.
Te pupic si nu te mai amari

BiancaM- la fel am patit si io cu maioneza, si cu toate astea salata de beuf a iesit minunata.

Subscriu si eu la ce a zis cine va mai devreme (scuze am citit totul repede si m-am pierdut pe drum) cu cit stiu mai putine cu atit ma stresez mai putin, numai ca la mine se mai poate numi si deformatie profesionala, am un subiect trebuie sa ma documentez pina la capat...asa ca de multe ori imi fac milioane de griji aiurea.
Eu saptamina viitoare merg sa fac triplutest, asa ca o sa incep sa am insomnii cit de curind

Va pupicesc

Roxygeo 14+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gia, pe mine nu stau blugii, aluneca incet incet, dar pe mine aluneca acum toti panatlonii ptr ca am renuntat la curea (nu o mai suport sa fiu stransa in talie). Mai am si alti pantaloni, unii normali care inca ma mai incap si inca o pereche de blugi ptr mamici, deci comozi in talie. Oricare din perechile pe care le imbrac, aluneca de pe mine si stau ca un copil sarman cu mainile toata ziua pe pantaloni si trag de ei sa imi vina pe fund . Cred ca marimea la Tara am nimerit-o ca imi vin bine pantalonii, dar croiala e in asa fel facuta incat sa fie comozi si nu se tin de mine nicicum. Cred ca e boala generala la hainele ptr burtici.

Mihaela,Monica, ce mai faceti, pe unde v-ati ascuns?

Fetelor, voua va place senzatia data de bebele care se misca in burtica? Eu pot sa zic ca nu imi place decat atunci cand loveste cu mainile/picioarele. Cateodata, banuiesc eu cand isi schimba pozitia radical, e o senzatie pe care o cataloghez chiar neplacuta.... paca imi impleteste cineva matzele, plus ca mi se intareste burtica, ba mai sus ba mai jos...

roxana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

eeeeeeeeeiii!
gata! am scapat! mi s-a luat o piatra de pe inima!
avem o fetitaaaaaaaa! care seamana f mult cu taticul ei, cel putin asa mi se pare mie in pozele astea, care-s cam proaste!
multumesc ca v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii!
a fost o intreaga tevatura azi la eco; dr ( care e sef la gineco la spitalul unde merg) mi-a zis ca s-a uitat pe fisa mea si ca moasa m-a trimis prea devreme, ca aici se face eco morfo la 22-23 sapt! eu i-am zis ca-s f stresata si ca tre neaparat s-o fac, dar a trebuit sa-l astept vreo 40 min, ca a avut o operatie intre timp, asa ca am intrat abia pe la 10.30, desi eram programata la 9.30. totul e bine, are creierul f bine dezvoltat si in general e in regula. numai ca dat faptului ca am venit prea devreme, tre sa mai facem un eco peste 3-4 sapt, ca nu a vazut f bine inimioara. dar sunt linistita; la eco de acum 2 luni s-au vazut toate cele 4 camarute, bate f puternic, asa ca e ok!
mie mi se pare putin cam uratzica frumoasa mea din burta, dar ma gandesc ca asa e normal sa arate la 20 sapt!
abia astept sa intru acum in albume sa vad poze cu bebeii vostri!
sunt fericita, ce mai!
va pup si cred ca ma duc sa dorm vreo 3 zile!!!!!!
ana si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

SalutareROXANICI!Eu nu m-am ascuns...citesc din umbra....

Mihaela17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by roxanici

[quote]Originally posted by Mihaelaaa

SalutareROXANICI!Eu nu m-am ascuns...citesc din umbra....

Mihaela17+

Pai si eu citesc "din umbra", dar nu ma pot abtine sa nu comentez. Sper ca esti bine, burtica creste, am vazut in poze

Iuuupiii, inca o fetitaaaa!! Felicitari anamana!!! sa pui poze la album sa vedem si noi.

roxana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Si nici voi am vazut ca nu va lasati...si tu ai burtik mare......si Monica_b!
A mea parca-i tot asa de vreo 3 sapt!

Mihaela17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna!
Cu toate ca sunt pe forum aproape zilnic, nu reusesc sa scriu deloc.

De exemplu ieri, cand am luat rezultatul de la triplu test si am fost foarte fericita ca totul e ok, n-am scris... Azi sunt suparata si ingrijorata... si vreau sa va intreb daca pe voi va doare in jurul buricului. E o senzatie ff neplacuta, parca imi plesneste buricul.
Promit ca data viitoare nu o sa mai vin cu probleme si sper sa imi fac timp sa scriu mai des.
17+

Mergi la inceput