Mamici de martie – aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 27
RaisaFudulu spune:
Buna
- telor,
Eu am avut probleme cu Netul cateva zile si nu am putut intra.
La serv e sfarsit de luna si am inchiderea de facut si nu prea am avut timp sa intru pe Net.
Azi nu am mai rezistat si am citit tot sunt la zi si as vrea sa va raspund in linii mari
In legatura cu ochii si cezariana eu stiu ca doar atunci cand ai miopie este neaparat nevoie de cezariana pentru ca din cauza efortului exista riscul sa ti se desprinda retina.
Eu am mult la dioptrii -3.5 dr cu -4.5 st, deci voi naste prin cezariana.
In legatura cu vopsitul eu am o prietena care are un salon de cosmetica si pana la 8 luni si jumatate a mers la salon si a vopsit zilnic alte persoane si ea se facea lunar. Are o minune de fetia care nu a fost afectata. Deci depinde de voi. Eu nu ma voi vopsi pt ca eu am mai pierdut o sarcina anul trecut, nu se stie sarcina iar acum incerc sa nu fie nici un motiv de ingrijorare.
Noi asteptam cu nerabdare sa vina saptamana viitoare sa mergem la Eco si la doctor (sper sa nu ma puna pe masa ca nu-mi convine).
Apropo de pret un Eco 4D (Craiova) costa 120 RON iar la noi nu este asa nebunie cu programarile. Sau poate daca as merge la spital la ecografie asa as pati? nu stiu
Pupici pe burtici si o sa mai intervin cand am timp, dupa ce termin cu inchiderea.
Diana(numele meu)
15+
PS Raisa este numele pe care as vrea sa-l pun fetitei dar eu cred ca este baiat asa ca trebuie sa ma mai gandesc
rianna_stef spune:
BUNA GRAVIDUTELOR!SPER CA NU SUNTETI SUPARATE PE MINE CA NU AM MAI POSTAT (SAU NICI NU VA MAI ADUCETI AMINTE DE MINE),DAR SA STITI CA VA URMARESC IN FIECARE SAPTAMANA.MA BUCUR SA STIU CA SUNTETI BINE SI SA VAD CE BURTICI MARI SI FRUMOASE AVETI.
EU LA 14S+ (DUPA MASURATORI)NU POT SA SPUN CA AM BURTICA MARE.CE-I DREPT CAND AM RAMAS INSARCINATA AVEAM VREO 20KG PLUS FATA DE NORMAL,ADICA:84 KG LA 166 CM .AM SLABIT IN PRIMELE TREI LUNI TREI KG SI MAMENTIN LA 81 KG DE VREO LUNA .ABIA ASTEPT SA SE VADA BINE SI LA MINE BURTICA.ORICUM EU AS VREA SA NU DEPASESC 90 KG PANA NASC.,PT CA STIU CA NU-I BINE SA IEI FOARTE MULT IN GREUTATE.CU TOATE ASTEA NU FAC NIMIC CA SA NU MA INGRAS,OAR CA NU POT SA MANANC CARNE SI MANCARE GATITA.PRACTIC NU PREA MANANC DECAT FRUCTE,LAPTE SI COMPOTURI,DAR NICI NU MI-A FOST RAU SAU SA-MI VINA SA VOMIT.
AM FOST SI EU IERI LA OB SI MI-AM VAZUT BEBELUL ,E FOARTE BINE SI AGITAT;DIN PACATE ANALIZELE LA URINA NU MI-AU IESIT FOARTE BINE, AM FLORA MICROBIANA ABUNDENTA SI DOCTORUL MI-A RECOMANDAT O UROCULTURA;PROBABIL CA AM O INFECTIE ,DAR EU SPER SA-MI TREACA CU TRATAMENT SI SA NU AFECTEZE SARCINA.
ABSOLUTA ,SI EU AM FACUT IN PRIMELE SAPT TRATAMENT CU GRAVIBINON PENTRU CA AVEAM IMINENTA DE AVORT(FARA SA SANGEREZ);DOCTORUL A ZIS CA E PENTRU MENTINEREA SARCINII(AVEAM DOAR DURERI DE BURTA CA CELE MENSTRUALE).DURERILE AU TRECUT CHIAR DUPA PRIMA INJECTIE.VA FI BINE STAI LINISTITA.
CRED CA M-AM INTINS C-AM MULT;SPER CA NU V-AM PICTISIT.
VA PUP PE TOATE SI VA DORESC SARCINA USOARA.
for2nity spune:
rianna_stef daca nu ai citit cu atentie regulamentul acestui forum iti redau eu pe scurt ce scrie la punctul 10 si anume faptul ca folosirea majusculelor pe internet este echivalent cu a striga la cineva, in consecinta este interzis a abuza de majuscule.
Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca este lipsa de respect fata de ceilalti utilizatori.
Presupunand ca ai fost in necunostinta de cauza, te rog de acum inainte sa fii mai atenta.
Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate.
Eseea spune:
Buna fetelor,
vreau si eu sa va intreb daca voi simtiti sau ati simtit uneori intepaturi in vagin?! cam de ieri simt. Am fost marti la eco si totul era absolut ok. O fi normal?!![]()
scuze ca am dat buzna...
15w
paula75 spune:
AJUTOR!!!!!
Fetelor de luni sunt super constipata.
....vai de mine...am incercat orice remediu supozitoare, iaurt, compot de prune...am luat pana si un herbolax ca e pe baza de plante...dar nimic....e groaznic...eu n-am mai patit asa ceva
Acum am luat niste ceai de crusin...cica are efect....voi ati mai auzit viitoare mamici cu asemenea problema....De la farmacie mi-a zis ca e bun dar am mai auzit ca n-ar fi indicat....ce sa mai fac???
Sa nu pateasca copilul ceva....
Paula 23+
Mihaelaaa spune:
Essea,eu am cateodata intepaturi de care zici tu......mai ales cand stau pe scaun...e tare rau....cand se intampla sar de pe scaun asa de rau e....dar nu stiu din ce cauza e...Si daca-mi aduc bine aminte am avut asa si inainte de sarcina....poate ne mai raspunde cineva si ne lamureste de ce simtim asta
Mihaela
18+
Eseea spune:
Paula, , eu stiu ca ceaiul de crusin e interzis in sarcina. Acum daca ai luat o sg data nu cred sa fie probleme!
Dar exista un sirop f bun, cu efect sigur,recomandat gravidelor,se gaseste la farmacie, DUPHALAC.
Mihaela,si eu tot pe scaun stau si simt intepaturile. Asteptam, poate mai simt si alte fete, poate e relativ normal.
15w
anamana123 spune:
mi se intampla si mie sa am intepaturi cateodata dar nu le iau in seama. in schimb pe mine altceva ma deranjeaza de vreo luna si am uitat sa va zic, ba chiar am uitat sa-i zic si moasei!
am o durere undeva in interior intre picioare, n-o pot localiza bine, mai ales cand ma ridic sau cand ma intorc de pe-o parte pe alta in pat. e cumva ca o febra musculara, undeva spre oasele bazinului. nu stiu dc reusesc sa ma fac inteleasa! e ca si cum as fi calarit fara sa... mai are cineva asa ceva???
cred ca am mai scris ca lenesa mea nu mai vrea sa miste de cateva zile; oare e normal? luni la control moasa a auzit-o miscand... sa fie in continuare asa usoare miscarile la 21s+4??? sunt putin speriata. o rog zilnic sa ma bata, astept intinsa in pat dar...
imi vine sa ma duc iar luni la control!!!!!!!!!!!
ana si bebita
absoluta spune:
Fetelor , cucuietelor..doctorul meu m-a pus sa ma programez pentru ecografia morfologica la dr Albu. A mai fost cineva la el? Stie cineva ceva de el? A auzit cineva ceva ?
Sori1980 spune:
Si eu am intepaturi in vagin, 1-2 ori pe saptamana, chiar am sa il intreb pe obstetrician sapt. viitoare la control.
Apropos de miopie, aici in canada nu e motiv de cezariana. Eu am cerut pe motivul migrenelor de retina cu orbire care le am de ani de zile si multumesc lui D-zeu ca m-a luat in serios dr. pt ca aici nu prea se face cezariana la cerere.
Cat despre constipatie si eu aveam probleme cu ani in urma, dar acum mananc multa fibra, cereale dimineata si cate 5-6 fructe/legume cu coaja pe zi, macar 1l de apa, si nu ma constip (eu aveam si uter retrovers si dr. mi-a zis sa am mare grija sa nu ma constip). Ma balonez mult insa, am multe gaze, e neplacut, asta de la atatea fructe si legume, dar n-am ce face. Atat, de la Materna m-am constipat, dar le-am schimbat cu alte vitamine si acum sunt ok.
Sori 15sapt.+6zile