Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 7
Babee spune:
Vin si eu la raport
Iaurt, branza 13% grasime, un kefir si mozarella.Uf..am trecut de prima zi.Ma uitam la niste mere in bucatarie..
dar pana maine dimi nu mai e mult.Asa ca maine am zi de legume/fructe
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
adar spune:
Mickey da, ai voie, dar numai daca mananci si o ciocolata la sfarsit !!! Normal ca NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
Dacia, lolly BAFTA MULTA !!!
Dana nici hazband nu te stie
huh
am scapat
![]()
Babe haaaaa, haaaaa
maine seara vei pofti o bucatica de carneeee
.![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
Dana_ch spune:
Buna dimineata!
poftiti la 
adar nu sarii in sus prea tare ca nu se stie,poate ca ne cunoastem,auzi cati ani are si unde a facut scoala,asa si inca ceva in tinerete
aveam parul lung,eram mai supla si frumoasa....
success fetelor fiti tare nu cedati ispitelor.
Poze cu
Lucas
poze noi
alebazi spune:
Buna dimineata?!
Au trecut primele 3 zile de lactate si sunt cam
. Mie imi plac mult lactatele. Am mancat cascaval, branza topita si branza Hochland (eu am probleme cu stomacul si astea imi merg cel mai bine).
Pentru astazi (prima zi de carne) mi-am luat la serviciu niste rulada de pui si pate de ficat. Diseara imi fac niste ficacior prajit; maine... mai vedem... cred ca idem astazi.
va pup pe toate
Dana M. spune:
Salut,
mai primiti pe cineva? Mi-e jena sa va spun cate kile am acum, asa ca ma voi multumi sa spun ca tre' sa dau jos cel putin 18 (!!!!). Sper sa-mi fie mai usor alaturi de voi, ca singura m-apuca si plictiseala, si disperarea ca n-o sa reusesc niciodata.....din martie pana acum (8 luni!) n-am reusit sa dau jos (ca mai aveam de dat
) decat 7 kile...asta doar mancand mai putin si cantarindu-ma intr-una sa n-o dau iar in bara......
Sper sa pot renunta la dulciuri (asta e marea mea problema - voi cum va descurcati?).
Multam anticipat si.....la treaba !
Dana M. si Raluca
Babee spune:
Adar poftesc la orice numai la carne nu prea.Primul lucru pe care l-am facut dimineata a fost sa ma duc la bucatarie sa iau..un mar
.Si ce bun a fost.....
Mi-am facut pentru pranz niste ciupercute inabusite cu patrunjel..fructeee multe astazi si mai am in plan doua gulii, niste morcovei...si cam asa.
Legumele le fierbeti, mancati crude, cum faceti?
Babee spune:
Dana M eu nu mananc dulciuri decat rar, fata m-a dat nitel peste cap si-am tot mancat(in timpul sarcinii numai prajituri visam).
Ma gandesc ca ai putea manca niste ciocolata cu 80%cacao-cum recomanda Monti de altfel.Sau..dulciuri pentru diabetici ca au o gama variata.
Dar asta sa o faci dupa ce dai jos kg planificate, nu?
Lolly spune:

Am venit la "raport".
Astazi e a doua zi de carne... Am papat peste. Ma chinui sanu pap paine sau maliguta... Nu prea stiu ce o sa pap diseara. Abia astept zilele de lactate... Nu prea imi place carnea... 

In general, adica... as prefera mai putin carnea in papa.
O sa treaca: mai e o zi si jumatate de carne. AMR
adar spune:
Dana tu chiar vrei sa ti-o iei ????? Are 32 aproape si a facut scoala pe acolo prin zona nu stiu exact
cat despre parul tau lung
daca vrei, ti-l scurtez io
![]()
Alebazi si mie mi-a placut la lactate, dar acum sunt la fructe si legume
aseara am mancat o tona de salata
Dana bine ai venit!!! Normal ca te primim
iar despre complexele legate de greutate
ce sa zic
UITA-LE !!! noi sumtem balenutele vesele si nu ne sperie nimic
hai, da fuguta la cantar si da- mi greutatea sa te trec pe lista. Intr-o zi vei fi mandra de ea ! Iar cu dulciurile, fa ca mine: daca mori de pofta, mananca o bucatica mica, mica
iar de obicei, cand ti se face de dulce
bea apaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! BAFTA si tie!!!
Babee ideea mea era ca la mine asa e: la legume vreau branza, la branza carne
etc. eu legumele le mananc si fierte, si crude si coapte, oricum. Ca tare-s bune!!!
Lolly hai ca ai fost dulce
AMR
lasa mai, ca e greu pana ne obisnuim. Imi aduc aminte ca data trecuta, mergeam in vizite, la zile de nastere, si nu mancam decat ce aveam voie. Toata lumea zicea ca-s nebuna
iar acasa, imi faceam cele mai trasnite chestii
ca sa nu ma plictisesc. Dar stiu ca mai bagam si cate un ou la zilele de carne, cateodata. Iar la zilele de carne, imi faceam sandwich-uri cu sunca si salam

Eu repet: am slabit 14 kg, cu o dieta lejera. Cu cat e mai usor de tinut, cu atat rezultatele sunt mai bune.
Am facut o ciorbita de leguminoase
a iesit delicioasa
un vis
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
dacia spune:
Ce diferite suntem....
Eu as manca carne chiar toate 9 zile iar voi aveti preferinte de lactate si legume.Mie nu-mi tin de foame.
Azi sunt la a doua zi de carne si ma bucur.
Dimineata am baut un ceai negru cu o lingurita de zahar brown.Se numeste abatere???
Am mai mancat chiftele ramase de ieri si am dezghetat un pui.Am ce manca toata ziua...
Tre sa ma duc la cumparaturi sa-mi umplu un carut cu lactate ca-mi vine sa plang cand ma gandesc ce ma asteapta![]()
Pa,sa aveti grija la ispite
Irina
, Edy cel scump
4 ani si Amy creata
1 an comoara noastra
Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Intinde-i o mana lui Andrei !!!