Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mar1ana spune:

Salutare fetelor si in special mamicilor!
Sunt prima data pe acest forum si ma bucur ca am gasit atatea informatii utile. De azi vreau sa ma apuc si eu de dieta 3-3-3.
Deci, sa fiu si eu bagata pe listuta martirelor!
Am 1.56 si 77 kg dupa nastere (am nascut in februarie si nici acum nu am reusit sa revin la forma initiala). In fine, am alptata pana acum 2 saptamani si imi era teama sa tin cura de slabire dar acu...nu mai am nici-un motiv. Sunt mamica unui superb baietel si sunt foarte mandra, ca voi toate mamicile, de puiutul meu. Vroiam sa va intreb daca in timpul curei pot sa beau si sucuri light?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

mariana - bine ai venit si spor la slabit !!! Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos, iar tu sa fii cat mai repede o mamica supla si sexy asa cum iti doresti.
Despre sucuri ... ce sa zic, teoretic nu ai voie, decat apa, dar eu am baut si tura trecuta si ... am mai scapat si acum in ele ca vaca-n lucerna cum se zice pe la noi . Decizia iti apartine. E clar ca nu e buna, dar daca esti ca mine si nu poti trai fara cloa-light, baga mare !
Te trec imediat pe listuta. da' .... cum sa te trec "mar1ana" sau "mariana"?

Babee - ai vazuuuuuut ???????? Asta da motivatie! Felicitari din inima !!! Ai terminat cele 9 zile, te trec in lista? Asa am spus, ca dupa primele 9 zile, ne catarim si raportam, ok? Sau ai fost tu nitel curioasa ???

Lolly - asa mama, da-i si lupta ... ne vedem peste 3 zile .... abia astept!!!!!

Aurora - bravo, felicitari, ai vazut ca se poate? Sa vezi tu ce mandra vei fi (si tu dar si baiatul tau!) cand vei slabi si vei arata super, iar toata lumea te va intreba: "Vai draga, da' ce-ai slabit!!! Cum ai facut???"
Spor la balacit!!!

Eu sunt cuminte, nu fac prostii si ma simt bine. Am fost la ziua cumnatului meu si n-am mancat nimic dar am baut un pahar de cola. Azi mergem la ziua nasului ... sper sa-mi tina Dumnezeu naravul!

Hai, va pup si vorbim maine.

SPOR LA SLABIT .....

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Asa..azi fui un mic porcusor, ca va zisei ca ies cu fetele si nu puteam sa mananc doar lactateCa atare am papat peste si legume..dar muream dupa o bulina de inghe-jur ca una a fost..atat!!!- si seara am mancat o para.Deci asta fu tot pe ziua de azi..si un proseco micsi muuulta apa
Adar nu ma trece inca, joi mi se termina prima "tura"..si pana luna viitoare nu mai am abateri, promitMaine am lactate, apoi fructe si legume si miercuri carne..deci ji vin iarasi la raport cu kilele

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Babee - pacatuisi ... cu varf si indesat !!! 200 de matanii si apa plata dimineata, la pranz si seara Pai cum ne fu vorba, soro??? Zisesi ceva de inghetata si pere ????? Ca io nu-mi aduc aminte ....
Maine ai de lucru, fii atenta: si alte sporturi ....

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Adar: uite, trece-ma si pe mine, am omis sa spun data trecuta 'monstruoasa' greutate: 87. Sper sa fac uitat cat mai curand acest numar, desi abia de azi incep, nici nu m-am putut gandi la regim saptamana trecuta, v-am zis ca 'scap' la ciocolata, mai ales in 'acea perioada' . O sa va spun maine cum am rezistat eroic ....
Aurora: spune-mi, te rog, unde te duci tu la bazin? m-ar interesa si pe mine.

va pup si spor la treaba, si mie imi urez VOINTA !

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Fetelor ma intorc spasita si cu coada intre picioare
Am inceput sa iau proportii dupa ce vreo 2 luni de zile cantarul a ramas intepenit pe 53,6 . Alaltaieri aveam 54 kg asa ca ieri mi-am umplut frigiderul de carne si de azi incepem lupta.
Ma reprimiti?
Astazi vreau sa fac aripioare la cuptor.Am voie?

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Buna dimineata,

Am trecut de prima serie. Astazi am inceput cea de-a doua serie.
M-am cantarit de dimineata si am avut 53,6 kg (adica -2,4 kg). Nu stiu, sunt cam indispusa/amarata astazi (m-am trezit cu fata la cearsaf). De-acum vine greul, pentru ca eu am stat cateva luni cu 53 kg, si eu vreau sa ajung la 48 kg, deci ... si nu m-am abatut deloc, dar astazi cred ca bag ceva dulce ca nu mai rezist. Mi-am luat niste batonase din acelea "DOTS", sper sa-mi ajunga unul.

Succes in continuare, fetelor!!!

izabela

Mergi la inceput

Adar..stiu.....Am biciclit juma de ora...si astazi sunt pe faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna dimineata tuturor!Am si eu marea rugaminte de a ma primi in clubul vostru.Am inceput dieta disociata acum 3 luni si ceva asociata cu tratament de la medic si am reusit sa dau jos pana acum 14 kg.De vreo doua saptamani m-am lasat pe tanjeala si acul cantarului nu s-a mai miscat de atunci(din fericire nici in sus).De astazi incep din nou si mi-ar prinde bine sustinerea reciproca.Daca sunteti de acord, iata si "dimensiunile" 1,65m ,80kg.Multumesc!Loredana.

LoredanaG

Mergi la inceput

Alebazi felicitari..la cat mai mult kg in minus

MamaluiDavid tot e vointa, asta am vazut si la mine.Eu nu mananc aiurea, numai ca mai poftesc la un dulce-uneori numai

Loredana bun venit

Am mai biciclit 20 de minute ca si-asa imi doarme fataCred ca am chef sa dau caloriile alea de ieri

Mergi la inceput