Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Pt. gravidutze!

Imi pare rau ca nu am fost activa cap. trecut, dar am avut mai multe probleme. Oricum v-am citit.

Deny75 ne gindim la tine si la sora ta si va fi bine.Curaj ca acusi iti tii puiul in brate si e tot ce conteaza!Sanatate si refacere usoara

Zina curaj si tie si multa sanatate si refacere usoara!

Kokorina multept. mamica curajoasa care va avea 2 flori!

Lory38+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Buna, burticilor!!!
De la ora 10 ma chinui sa intru pe net, dar merge foarte greu azi, nu stiu de ce.
Iti multumesc pentru raspuns, Chrys, si tie pentru urari, Dolores!
Vreau sa le urez si eu nastere usoara si refacere rapida burticilor care se pregatesc ca zilele astea sa-si tina bebeii in brate (Dany, Zina si Kokorina)! Ma alatur si eu celor care va fac galerie si va doresc mult, mult curaj!!!
Am citit tot ce ati scris voi ieri dupa amiaza si azi si m-au cuprins niste emotii... A trecut atat de repede timpul si acum asa de multe dintre noi se pregatesc de marele eveniment! Eu o sa nasc prin cezariana, dar asta nu inseamna ca imi este mai putin teama! Cu toata teama, insa, de-abia astept sa-mi tin bebelina in brate!!!! Vineri merg din nou la ecograf sa o vad pe micuta daca este bine, daca a mai luat in greutate. La ecografia de la 28 de sapt avea cordonul in jurul gatului, sper ca si l-a desfasurat singurica.
Apropo de sexul copilului, la eco 4D i-am vazut "pasariciul", iar doctorul m-a asigurat ca nu o sa-i creasca altceva pana la nastere.
Pupici pe burtici si o zi excelenta!!! Daca aveti timp, mergeti la plimbarica, pentru ca e o zi asa de frumoasa!!!

Teutz 31+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

SUNT MATUSA!Sora mea a nascut o fetita de 2950g.Si ea si fetita sunt bine.

VA MULTUMIM PENTRU SUSTINERE!

DENY38+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza_max spune:

Asiza, multumesc tare mult!
E vorba numai despre numarul de telefon, pt. ca celelalte date (DPN samd) exista deja in lista noastra cea mare de pe forum. Asa ca-i voi trimite Marcelei C nr. de tel si gata!

Gabitza 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,eu plang intruna si nu pot sa imi revin.
Michelle,de la mamici ian-feb trebuie sa intrerupa sarcina.nu i-au mai dat nici o sansa fetitei ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza_max spune:

Deny ce dragutza coincidentza sa nasti aproape in aceeasi perioada cu propria ta sora!!! Mi se pare o chestie cu totul si cu totul deosebita! Voi v-ati sustinut de-a lungul sarcinii una pe alta, copiii vostri vor creste, probabil, impreuna...ce poate fi mai frumos?

Felicitari amandurora pt. bebe si, respectiv, pt. nepotzica! Sa fiti sanatosi cu totii in continuare si sa va bucurati impreuna de mogaldetzele voastre!

Gabitza 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by aelita

fetelor,eu plang intruna si nu pot sa imi revin.
Michelle,de la mamici ian-feb trebuie sa intrerupa sarcina.nu i-au mai dat nici o sansa fetitei ei...

Off.
.. am citit cateva din postarile ei.. si sunt crunte, ti se rupe sufletul.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Deny, sa-ti traiasca nepotica ...iar surioarei tale ii doresc sa-si revina cat mai rapid...

Aelita, imi pare rau pentru Michelle...mai mult nu pot sa zic......

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Felicitari Deny, sa-ti traiasca nepotica!!!

Ana 38w4d cu Tiberiu Mihai

Toți trăim sub același cer, dar nu toți avem același orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Matusica Deny, sa-ti traiasca nepotica!

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput