Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 14
cristalina spune:
Nora, multumim. Noi nu le dam de mancare ca sa nu "cleasca plea voinici" vorba Mariei de la Ieshi...:)
Da-i culcam intr-o veselie...:)
Ieri am incercat sa culc copilu'...Se tot cerea "a naniii, a naniii" si nu venise taica-su acasa. Si cum acum numa' el maia re putere sa o culce, eu numa' daca vrea cu binisorul, a fost show! ![]()
Am incercat si dupa ce a venit el, ma gandeam ca poate o dovedesc...aiurea...:)
Pana la urma am predat stafeta ca ma luase cu calduri si nervi de la creierii capului!...:))))
Gabi, cum e mobila noua!?
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Salutare !
Sanatate tuturor, cu mic cu mare !!! 
Io am fost la medic, sunt perfecta cu coloana si oasele ... dar sa nu fac efort, sa nu ridic, sa nu ma aplec, muuult masaj si sex si calmante ca ma doare cumplit 
Giulia e super ok, are aproape 12 kg
iar cm undeva la 98, dar nu stim ca nu a mai vrut sa stea
Si am sa cumpar Varilixul.
Sa veti o zi excelenta !
Io azi ma kefuiesc, asa ca va doresc de pe acum si we fain !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roller025 spune:
Buna ziua! Am revenit pentru scurt timp. Sunt plecata pe campii si nu cred ca ma mai adun pana vara viitoare... Asa ca am colectie de cercuri
Sanatate multa la boboci: Danut de Lia, Stefania de Andrea, Evei de Cori (offf, offf), Raresh de Nora si la mamici: Olivia si mamica de Carmen 
Vazut poze de Lia pui (Marcela ne mai combinam la o sedinta foto prin noiembrie?) si voi vedea poze de Stefanutz in w-e ca am restrictii pe yahoo...
Despre desenat peretii, la noi nu deseneaza numa copilu, ci toata casa.... Asa ca sa nu ne suparam 
Adela, felicitari pentru lucrare!
Munik, felicitari pentru test, bafta la urmatorul si distractie placuta la Germanika!
Despre Vic: a scapat de raceala. Nu mai tuseste, nu mai are kestii in gat. Ca urmare aseara mi-a fost frica sa-i fac baie, mai ales ca trebuia sa-l spal la lighean, ca niste inteligenti de la RADET acu' fac teste si curatenie pe tevi
Asa ca asteptam pana maine cand vine apa, sa ne imbaiem in grup.
Despre gradi: la trezire, prima replica a lui Vic este: "nu gadi". Negociem imbracarea, cu discutii despre plaimbare sa vedem camioane si betoniere (sef de santier il fac
). Si plecam. Luni, marti si miercuri a stat toata ziua la gradi (bona a facut citostaticele), asa ca l-am dus eu. N-are nici o problema pe drum, stie ca merge la gradi. Problema apare la momentul intrare in casa, cand incepe sa planga. Dupa ce plec ii trece in 3 minute, asa ca il las plangand. Cu bona e cam la fel. Distractia incepe la plecarea de la gradi, cand trebuie sa il convingi sa mearga acasa
Altfel suntem bine, mersi.
Alice, trimite si la mine retetele de la Nora, ca tot is solo in w/e. Dau si io de niste dulciuri ![]()
O zi buna tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
mitzura spune:
Multumesc fetele de felicitari! da stati sa treaca si ziua de luni...
Monica, esti tare! Doctorat, post-doctorat, congrese, simpozioane, si cercetare de cercetare... Si copil frumos acasa si unul la caldurica. Cum le faci maicuta pe toate?
(Poate imi vinzi si mie niste ponturi despre doctorat, mai precis despre sustinere, ca nu prea stiu ce ma asteapta in primavara-vara. Desi, domeniile sunt diferite si cerintele altele probabil.)
Nora, offf, si voi cu mucisori! Puteati sari peste faza asta, dar ati vrut voi sa fiti in rand cu lumea...
corianai spune:
Neata,
Multumesc mult pt incurajari, incerc sa nu ma mai gandesc tot timpul la ce s-a intamplat, dar ma trezesc noaptea de o mie de ori sa verific daca are Eva febra... nu stiu cum ma mai vindec de asta! Cred ca si eu am gresit intr-un fel, Eva ajunge in fiecare zi prima la gradinita la 7.45 si pleaca ultima la 16.45. Cred ca e prea mult pt ea, asa ca am decis sa-mi bag piciorusele in scoala mea si sa ma ocup mai mult de pui. Semestrul viitor voi lua 50% la scoala, desi tocmai ce prinsesem gust.
Noi avem vacanta saptamana viitoare, plecam la bunici la Stockholm, se intalnesc fetele si cu verii lor care stau acolo, mai schimbam aerul.
Revin dupa vacanta,
pupici la toata lumea
alice2004 spune:
Buna !
La mine aici netu face figuri la breu si pin ce m-am trezit eu sa scriu, s-a duuuus pe undeva conexiunea si ramasei fara !
Acu vaz ca si-a mai revenit, drept pentru care sa ma grabesc !!
Pupi schimbului III !
Si Olivia, daca raspundeam ieri seara, chiar ca luam io pistolul Norei, ca am avut citeva ore nashpa rau de toot, nu i-am intrat in voie lui Andrei cu nimik, s-a smiorcait si a plins si a facut crize si m-a stresat peste masura, de am zis ca ma duc rapid pe cimpii cu toate cercurile mele ! Si a culminat totul cu o criza daia nashpa de plins, ca l-am luat de o aripa si l-am dus sa stea singur in camera lui, si s-a botosit tare si a urlat pina a ramas fara glas si aer !![]()
Monica, pai petrecere frumoasa la Germania, dupa cum am mai spus ! Si bafta cu testele !
Nora, nu stiu sotul meu cum e, dar eu am obosit peste masura ! Drept pentru care am sa bag in ast uichend neste praji cu mere si poate si cu carne, ca tot vorbeam noi de asta ! Pastrama am terminat-o (la cit maninc eu dasta, ar trebui sa le cumpar alora tot stocul !!
), asa ca merge si neshte desert !
Dana, trimitem de indata retetele, nu stiu insa pe care le doresti, dau forward la ce am in mesaje ! Si pupi lui Vicu, bine ca a trecut raceala !
Daria, super ca esti OK, baga, mama, ce ti-a prescris nenea doftoru si semte-te bine !!
Am mai citi, dar evident ca am uitat, ca nah, se ia boala asta paici, vad eu !!
Drept pentru care ma duc sa mai muncesc ceva, ca acolo nu-mi trebe tinere de minte
, dupa care am sa rasfoiesc caticica pe care am cumparat-o azi de la toneta cu ziare, si anume "Retete si sfaturi pentru copii sanatosi", ca sa ramin la subectul de culinare, hehehe !
O zi minunata va doresc tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Mitzule...puteam sari...de muci daca eram mai lungi in craci
Dar asa,ne-a pus toamna piedica
corina...multa sanatate!Si vacanta placuta!
De la alt topic mi-am adus aminte de o sedinta foto facuta cu piticii din Iasi.Moamaaaaaaaaaa...ce haos a fost atunci...fiecare fugea dupa puiul ei sa-l imbrace si dezbrace.Am venit storsi de vlaga de acolo.
va dau linkul:
https://www.bonata-servicii.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=261
Tot acolo veti vedea si costume,accesorii de Halloween,poate va intereseaza.
Daria...dar e lunga bine,Giulia...wow...fotomodel o faci
Nora
http://community.webshots.com/user/nora" target="_blank">Comorile Norei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/noricel2222/album?.dir=f99c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/noricel2222/my_photos" target="_blank">Noi doi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/noricel2222/album?.dir=/7501" target="_blank">Costume carnaval
http://pg.photos.yahoo.com/ph/noricel2222/album?.dir=/b3f1re2" target="_blank">Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
alice....am trimis si io retetele, Danei,deci le va avea un dublu exemplar
M-am gandit ca nu poti intra azi si sa nu las fata fara treaba in we![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Multumesc, Nora !
Vad ca merge acu, sa nu-i fie de deochi !! Daca dispar in neantul existentialist
inseamna ca taiara astia cablurile sau nenii de la yahuuu intrara mai devreme in uichend !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Am venit si eu cu noutati de la doctor, se pare ca puiutza mai sta, nu da semne ca ar vrea afara, in ciuda contractiilor mele. Colul e ok, placenta e ok, s-a intors cu capul in jos...si e tot fetita.
Pe mine m-a apucat deprimarea, cum am dat cu nasul de spitalul ala....
. Ce urat imi va fi sa stau acolo 3-4 zile..