Piticlonti de iulie-august 2004 (201)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Am treaba de nu-mi vad capul, dar tot am intrat o clipa..

Corina, sanatate Evei, si va doresc sa nu se mai repete episoadele alea, asa cum scrie peste tot si probabil ca ai aflat si tu, sunt unii copii predispusi la asa ceva dar chestia asta nu lasa urme, doar parintii sunt mai traumatizati de sperietura..

Cristalina, cand pleci la germanika? Io-ti urez de pe acum distractie/relaxare placuta..

Olivia, uite de aia o sa stau io pe antibiotic 10 zile, cel putin stiu ca atunci o sa ma simt bine .. vai de capul meu, nu am mai luat antibiotice de vreo 6 ani pana in vara asta cand deja sunt la a doua tura...

Io-s odihnita, tati a dormit azi noapte cu Bianca..

Si sa mai zic si ceva "de bine" despre noi... Bianca ieri observa ca am o esarfa noua la gat... o atinge asa admirativ si zice "I like it"... am crezut ca nu aud bine, dar a mai repetat odata... si io care credeam ca cupilu meu nu stie fraze d-alde astea... asa ca Olivia, cand ziceau educatoarele ca Luca spune "I want boots" s-ar putea chiar sa fi avut dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca deci sinteti inspre bine.. Eu am gresit venind la servici! Asta ete!
Felicitari pt engleza! Pe Uka l-a auzit Sorin ieri zicind..piz ciz (please cheese)...uite unde erau vorbitorii de engleza!@
Corina sperietura este mare asa cum au spus si fetele..si nu febra in sine a produs convulsiile ci crestrea ei rapida!
Marcela pina la urma Lia merge la gradi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, eu nu de engleza sunt multmita, pe asta o s-o invete oricum mai bine ca romana... ci de faptul ca a stiut sa puna toate cuvintele intr-o fraza, si ca stia clar ce inseamna..

Deci asa cu Luca, mai dar al tau e politicos, a mea nu zice pliz defel...oricum eu zic ca stiu mai multe decat credem noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca la faza cu ..piz..nu avem nici o contributie...asa -i pune la cresa...la orice cer le fac observatie cum s-o faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hei iubitele ce se intampla cu voi...numai cateva mesaje si acelea puse de schimbul trei? Pai eu care "ma inarmasem"(a se citi imi rezervasem) cu 2 ore ca sa va citesc....
Olivia asa este ma cam muncesc astea la scoala...dar cred ca din cauza mea, ca asa sunt eu mai constiinciosa. Dar si din cauza ca am de terminat un proiect in 2 saptamani care presupune si multa munca si alergatura.
Pup fetele se pare ca v-ati chefuit azi.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,cica-s 4 grade afara,dar se mai incalzeste
Fetelor,m-am hotarat de luni merg pe jos la servici ca m-am saturat de mijloacele de transport in comun!Sa vedetzi ce conditie fizica imi fac,la primavara poate ma ia Jiji la Steaua!
Olivia iti tinem pumnii sa scapi cat mai repede de frisoane!!!
Liliana asteptam pozele noi si pupacim de pe acum pe Adelutza!!!
AncaMaria pupam vorbitoarea de engleza!!!A mea este innebunita dupa pantofii mei,asa ca mi-a zis sa-i cumpar si ei o pereche cu toc!
o zi buna si calduroasa

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetele!

Sunt foarte matinala azi. Eu am reusit ieri sa-mi termin teza si am stat pana la 11 noaptea sa imprim si sa leg doua exemplare, cu gandul ca azi merg la prof si ii dau unul. Am nevoie vitala de semnaturile lui pe doua chestii si teza trebuie predata pana luni (ultima zi), ca sa nu intru la taxa suplimentara. Asa ca m-am trezit azi cu noaptea in cap ca sa merg la el, dar din pacate e plecat din oras . Asa ca va trebui sa convietuiesc pana luni cu ditamai morcovul stiti voi unde, pentru ca daca luni nu imi iese faza m-am chinuit degeaba sa o termin. (Sper sa nu nasc pana luni, sa-l gasesc si mai ales sa fie de acord cu semnaturile).

In rest, de cand m-am trezit, stau si ma uit la exemplare astea doua imrimate si parca nu-mi vine sa cred ca am reusit sa o termin. Si ma tot intreb ce fac eu azi, ca nu mai am de lucru la ea? Ce chestie, pana acum de-abia asteptam sa o termin, si acum parca imi lipseste sa lucrez sa ea....

Vad ca ne-au salvat fetele de la schimbul trei, ca la celelalte schimburi toata lumea a avut treaba....

Olivia, sanatate!
Anca, la cat mai multe fraze
Liliana, spor la proiect!

Cristalina, deci a fost totul ok la doctor...fain! Si sa fie tot asa. In Germania te duci la vreun congres iar?

Ioana, buna decizia ta. Mie mi-ar fi o lene, nu atat de mers, cat de trezitul de dimineata ca sa ajung.

Fetele, hai trezirea! ca vorbesc singura pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Mitzu,felicitari!!!Stai linistita,ca totul o sa se rezolve cu bine luni!!!Eu zic sa te odihnesti si sa te relaxezi ca acusi vine Mara si te ia de fresh!!
pupici si tezeshte-te,tezzeshte-te natiune,vorba Mariei

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Raportam ca am facut antigripal cu catel si cu purcel si deja domnu tati are simptome...zic "pai zice ca apar dupa 2-3 zile" "la mine apar mai devreme!"
La noi acasa e o caldura zdrobitoare, nu merg robinetele de la calorifere si nu putem sa le dam mai incet...
Ca la nebuni.

Eu la Germanika plec pe 15 noiembrie, pe 13 sunt programata la o ecografie si la triplu test si am zis sa-mi las o zi sa respir si apoi sa plec.
Plec sa fac niste masuratori, o sa tin si o lectie invitata dar nu e nimic fancy, mi-am facut post-docul acolo, practic sunt ca acasa...:)
Insa trebe sa fac un drum pana la reprezentanta Carl Zeiss din nu-sh-cum-ii-zice-la-oras, vrem un microscop si m-au invitat aia la o demonstratie cu scule de scule...
Am combinat un coleg neamt sa mearga cu mine si mergem cu masina, ca altfel nu ma prindeau aia...:)

Hai ca ma apucai sa ma intind...

Promit sa nu dau prea tare din burice...In rest....

Mitzu, felicitari, tinem pumnii sa fie bine!
Liliana, nu te supara, saptamana viitoare ne revansam, 10 pagini pe zi!...hehehe
Olivia, sanatate! Mi-a placut cu "piz ciz"...:)))
Anca, felicitari pentru engleza...hehehe...cred ca e dulce foc.
Lio, sanatate lui Danut.

Ieri am pus si parchetul pe balcon, arata tare frumos...John deja viseaza la fotolii d'alea smechere cu masuta si suport de ziare...Incepem sa calculam cat maia vem pana dam gargaritele la scoala...Ca sa le trimitem in vacanta la bunici...hahahaha'

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Am intrat si noi in UPM (Uniunea Piticlontzilor Mucosi),ca sa nu va lasam singure si minoritare.Deci fara febra,dar hapciu-uri la greu si muci pana in gura.Am cautat picaturi din alea...Ophtamezone N,dar nu am gasit,doar simple,fara neomicina.Si atunci i-am pus Pivalone si l-am uns in nasuc cu Genticol.Habar n-am daca am facut bine Azi mergem la doftoroaie.Offf....

Gabi...pupici la tunsulici-dragalici.Cum e noua bucatarie? Io zic ca e prea frumoasa sa mai faci mancare acolo,nu?Pacat sa o murdaresti
Asta imi aminteste de o amica ce era intr-o vreme maniaca cu ...curatenia.Si dupa ce isi trezea consortul la 5 dimineata sa scuture covoarele si freca tot,zicea:"Hai sa mancam la mama,sa nu facem mizerie!"

Liliana...asteptam pozicile.Pana la urma,veniti in tara de sarbatori?

Lia....alta belea acum.Cred ca ti se rupe sufletul cand il vezi asa suferind.Multa sanatate!!

vrabiuta....taaaaare-i scumpa cea mica...pupm gaurica din barbitza

alice....ce ai mai facut bun?Mai traieste husbandul de atatea shocuri culinare?

Anca....gata,de acum isi da drumul la vorba,bine.Indata-indata incep si perlele!

cristalino....bine ca e bine(cu sarcina) si sa dea Domnul sa fie si mai bine.Vad ca v-ati marit famelia cu o gashca de pitici.Sa va traiasca

Mitzule....felicitari!Sa fie intr-un ceas bun!Bine ca ai terminat...nu-i asa ca te inveti greu cu statul degeaba?Dar lasa ca indata ti se incarca fisha postului,cand vine bebelina.

Olivia....pentru ca ne-ai rugat asa frumos si pt ca noi nu putem rezista la asa rugaminti disperate (precis nu stie despre ce bat io campii aici) si pt ca avem un suflet mare si milos si nu te putem lasa asa in necaz,pt a-ti alina suferinta si pt a te face sa te simti mai bine ,noi cu muuult drag si din tot sufletul....te impuscam

Ioano...zi drept ca tu vrei sa iti mentzii silueta,mergand pe josDar la iarna or sa-ti inghete ochisorii prin viscol. Ce mai zice mandra?

Sa aveti o zi superba!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput