Aici raspund la intrebari legate de trat.nat - 4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Livia ce parere ai despre produsul l-arginina?Dar despre ovulele preparate cu viagra ( pentru crestyerea endometrului)?
Multumesc anticipat,

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html Va rugam semnati si voi semnatura vostra este importanta pentru noi. Va multumim anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

buna Livia!in urma unei laparoscopii mi-a gasit trompa nefunctionala precizez ca am doar (una)ea fiind nefunctionala.ma poti ajuta cu un tratament naturist?multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuby1 spune:

Buna Livia, te rog frumos ,imi poti spune un tratament naturist pentru sotul meu ,dar care poate fi compus din pastile,deoarece este sofer pe distributie si nu are timp de facut ceaiuri si sa stea sa le bea cu inghitituri mici si nu mai stiu care sunt alte conditii.Are ologoastenospermie severa si operat de varicocel in aprilie.
Dupa ce am studiat acest forum luni de zile, eu , de la mine puteream inceput sa-i dau napraznic (2*3ori/zi), multi gland caps (2/zi)si un complex de vitamine adus din germania(multinorm 1/zi, daca stii ceva despre ele spune-mi daca sunt bune!)
Nu stiu daca este bine ce-am facut, dar te rog din suflet spune-mi daca este bine ce i-am dat si te rog mult un regim alimentar ar fi nemaipomenit daca mi-ai recomanda .
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Buna Livia,

Am si eu o intrebare. urmeaza sa fac FIV, inca nu am inceput niciun tratament, de saptamana viitoare ma duc la prima monitorizare, analizele mela, pana acum sunt bune, sotul meu are oligospermie. E vreun tratament naturist pe care ar trebui sa il fac eu, pentru a-mi creste sansele la FIV? Sotul meu ia de curand (2 zile) Spemotrend.Stii ceva de acest medicament? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

aoleeuuu, Livia, am vazut ca te au mai intrebat si alte fete ceea ce te am mai intrebat eu, dar nu stiu unde naiba sa gasesc pe forum raspunsurile pe care presupun ca le ai dat anterior....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

cred ca asta e raspunsul (utica, cred ca si pt tine...)

"Daca vreti ceva naturist atunci cand incepeti stimularea pt.FIV sau IA se adm.muguri de zmeur,acid folic,naprasnic si cretisoara iar odata facuta inseminarea se intrerupe(trat.nat.) si se iau doar hormonii de sustinere a sarcinii recomandati de medic in urma analizelor."

dar cum se adminsitreaza??????????








livia
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

fara suparare dar naprasnicul si cretisoara sunt progesteronice, nu prea are sens sa fie administrate in perioada de stimulare IA/FIV cand e nevoie de estrogen sa creasca foliculii.
Nu toate fetele care fac fiv fac din aceleasi motive. La unele s-ar putea sa mearga tratamentul, la altele sa faca mai rau. Aveti grija.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Multumesc mult, psj! Deci stau cuminte si astept sa vad daca imi raspunde Liva. Daca nu...beau niste ceai de tei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Livia
te rog din suflet ajuta-ma si pe mine cu un raspuns.
La ultima stimulare pt FIV pe care am facut-o in Ungaria ovarele mele au reactionat destul de rau in sensul ca am avut doar 2 foliculi la o doza destul de mare de tratament.
As vrea sa urmez pana la urmatorul FIV un tratament cu extracte naturale pentru revigorarea ovarelor.numai ca nu stiu ce anume ma poate ajuta !!
Poti sa ma ajuti cu un raspuns ?
Multumesc

Mergi la inceput