Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata am terminat de papat.
Deea Milumil 3 e bun, are gust de banana. dar mie mi-a placut si Milumil 1, chiar mai mult decat 3.
Mie mi-a zis doctora sa nu trec inca pe lapte normal, ca ala numai ingrasa, dar nu are vitamine ca formula. asa ca dupa 12 luni facem trecerea. Oricum nu stiu daca il va bea, caci i-am dat de gust si s-a strambat de numa.
Spor la curata untul de pe manutele Dariei, si din casa.
Eu am de curatat canapeaua, ca am lasat farfuria cu lingurita lui acolo si tot mi-a umplut.
Toanca plecam pe 1 noiembrie si stam pana in 17.
Maraki ai dreptate, asa gandesc si eu, dar numai EU.
Nu vine Robert sa te ajute macar el? cand trebuie sa va mutati?
Eu de maine ma apuc sa bag in cutii, ma apuca jalea, dar....ne mutam in ap. nostru.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna ziua mamici de secta:)
iaca sosira cartile, doamne multumescu-ti, pe la vreo 12 noaptea. barbatu-meu incepe chiar sa aiba apucaturid e aurolac dupa acest episod tragic ca ma adulmeca intr-una. nu ca n-ar fi sexi, da nu-s obisnuita:))

acu, cu laptele, parerea mea coincide cu a lunii noi. aici se recomanda clar si sustinut lapte praf pana la 1 an, adaptat nevoilor bebeului, dupa care se trece la lapte "de croissance" sau de crestere. pana la 3 ani. desi gasesti X feluri d elapte aici, n-am de gand sa-i dau altceva decat ce e pt el. am facut deja un experiment cu pireul de cartofi si nu i-a placut decat daca am pus si branzica lui de la nestle pe deasupra.

oare cemai vroiam sa zic? nush, tre sa-mi revin dupa flamanda ca am facut un terci din toata stiinta mea azi. revin mai spre seara cu conditia sa nu terminati capitolul ca n-apuc sa va citesc:)

a, giova, al naibii mai, toate fetele bune au parte de socri de doi lei. da mai bine sa se stie ce si cum si sa iti faci si parerea auzita ca nu ajuta la nimic sa taci si sa te porti cu mult bun simt. nu in cazul lor. aceeasi remarca si pt maraki.si pt mine de altfel. ca doar de aia nu ma inghit. sunt "desteapta deteptelor" pt ca nu accept s amis e dea indicatii cum sa cresc topilontsu. noi sa fim sanatosi si la vara cald:)

si mai vroiam sa zic ceva, da va pupez:) dupa cum am scris, revin

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

aaaa...am uitat am vazut la Humana un lapte pentru bebeii care nu mai vor lapte praf; e gata preparat, dar si pe cutie scrie ca e indicat de la vastra de un anisor.
Am facut si eu experimentul sa-i dau lapte de vaca si parca ii dadusem kk asa se tramba.
Cred ca e destul de grea trecerea de la lapte praf la lapte de vaca.
Ma inscriu si eu in clubul fetelor cu soacre de cosmar

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca si Miri: welcome to club

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Felicitari pt. performanta!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu am facut-o fericita pe Daria, cu un codru de paine Statea langa mine la calcu, si nu isi gases locul, si am gasit un pic de paine pe aici si i-am dat, iar acum imi cere incontinuu.. si numai mm-mm-mmm face A mancat deja 3 felii groase. Cred ca i-a fost dor de paine neagra, ca in ultimele zile nu am avut, si i-am dat alba

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gio, poi si dupa 12 luni de ce vrei sa treci pe lapte de vaca? Ca eu asta nu am inteles. De ce lapte de vaca si nu lapte praf in continuare?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

I-ai dat pur si simplu felia de paine in manuta, sau i-ai rupt tu bucatele?
Io i-am dat ieri branza topita cu painica, dar soldatei....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

SAlutare amici cu bebei frumosi,
LA MULZTI ANI TUTUROR SARBATORITZILOR DIN ULTIMELE 3 ZILE SI DE AZI!
Nu am apucatsa va citesc, dar sper sa reusesc azi si revin!
Maraki- sper ca e ok Iorgos- multa sanatate si pupici!
Jeanina- mersi mult si pupicei!
Deea- si Emma e de azi e cu piine si biscuitzi -roade si papa la greu, nu a vrut ou dimineatza, acu o bag la somn si sper sa bea niste lapte, cred ca vrea sa imi arate ca ii palce si cu buni mult, ca a fost tare cuminte si a papat frumos mereu-oare ar treb sa plec mai des de acasa

Am venit si noi azi noapte la ora 1-a fost super fain,ne-a distrat si vazut tot ce seputea vedea, am vreo 500 de poze,acuam le descarc sa va arat cateva- superbi muntzi, au si astia cu ce se lauda, pe linga ce avem noi in RO-am stat 1 zi in oras si am avzut cate ceva si cu verii de vorba si cu ei am mers la banff, la 1h jumatede oras, unde sunt Rocky mountains-si lacuri si peisaje de vis.Am stat 2 ziel acolo, am urcat ep munet 2h si am coborat si am vazut ceva ce numai in basme ai ocazia- o sa va pun linkul sa vedetzi.
Fug sa o culc si sa fac un pic de treaba si revin, pupicei la totzi bebelini si o zi buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

si eu stiam tot de la un an cu laptele de vaca, dar pe laptele de croissance" sau de crestere scrie ca e de la 10 luni-o sa aprofundez pb.......oricum, eu am decis sa nu-i mai dau praf ca suge decat dim devreme si seara tarziu. prin urmare, ne mai jucam cu alaptatul in cond astae pana ajungem la lapte -lapte.;s iasa inca nu am invatat cum se face laptele prafatata timp cat mananca fara pb iaurtele si branzeturi chiar nu am de ce sa-mi fac griji....a:are dl pasaport: tr sa ma duc sa-l ridc de la ambasada.
citeam intr-o carticica ca la mofturosi prinde bine sa le dai de ex: luni fasole verde-verde, marti cartofi-galben, miercuri morcov-portocaliu, etc..cica ar avea efect is, in nici un caz, sa nu ne prindem in jocul refuza asat il incerc cu altceva, refuza si aia, altceva , etc- ca atat ne tr
chiar, irina..m-am gandit la tine si sabina..poate ar tr sa incepi sa bagi printre cartofi treptat-treptat o ling de morcovel.....azi una, maine 2 si tot asa
daniela si la tine m-am gandit...;cred ca de fapt pb la voi e mancatul noaptea..daca nu e cald rau in casa, febr, etc si pericol de dezhidratare, e "fara obiect" datul apa sau laptic pe timpul noptii.....ei sarat oricum nu mananca........alexandre a accceptat fara pb biberonul dat de mine cu laptele meu
miri-despre transportatoriii tai numai de bine.......mama a preferat sa calatoreasca cu ei pe motiv ca avae biletul de intoarcere open si mi-a povestit nitel la telefon telenoveaua intoarcerii: la paris s-a urcat un cuplu de "conationali". la strassbourg au venit 3 masini bengoase pline cu colegi de trupa care au recuperat-o pe "ea" ca cica plecase cu niste mii de euro (ziceau ei)......mi-a zis mama ca a fost ca in filmele cu indieni(pieile rosii), asa tipau aia pe acolo ..........daca UE ii iubeste, sa-i traiasca! ca asta "face tot ce stie ei" indiferent unde sunt..;va povestesc eu mai multe cand ajunge maica-mea acasa si putem vb "pe larg"

brr............;zici ca e noapte afara-asa de urat e....ma duèc sa-mi recuperez copilul
denisa -bine ia revenit

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput